Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro, mnogim ljudima te teme ne smetaju. Meni ne prijaju. Knjige čitam da mi poprave raspoloženje, a ne da mi pokvare. Naravno, neke su vredne i kvarenja raspoloženja. Nije u redu ni da generalizujem.

Ovaj Remark mi uopste nije trebao sada pogotovo ne sa ovom temom :rida:
To je zato što nećeš da kažeš koleginici šta čitaš :mrgreen:

Čitam Bufalo noći. Dobra.
Imam trenutno na lageru sve neke latino-špansko-portugalske.
I jednog Mađara :D

- - - - - - - - - -

e, vidi sad...ne dođeš li, nisi mi drugarica

- - - - - - - - - -

ja sam uradila sve što je do mene :mrgreen:
I uticala na žiri kome da ode nagrada i sve... :cmok:

Završila sam Izgubljeno lice, Milka Knežević Ivašković
Verujem da je knjiga spominjana na ovim stranama ali za one koji ne znaju knjiga govori o internet (forumskim) zavisnicima.
Nalaze se na na temama koje prate a spaja ih umetnost , muzika ili književnost. :mrgreen:
Sviđa mi se način pisanja autorke. Koristi smišljene rečenice, oblikuje ih mudrostima. Nisu obične i prazne.
Ne bih ja ništa dalje pisala jer nisam osoba adekvatna za to.
Ova knjiga me od kada sam čula za nju baš zanima, ali je nemaju u mojoj biblioteci :(

Nije ta...
Kad budem imala vremena dodaću sliku te moje...
Jel ova?

U svakom slučaju ta je moja Hajdi. Ali je nemam :(

Nemaju je ni u mojoj biblioteci, imaju neke nove ali ja neću njih.
A mrzi me da se akam i učlanjujem po voćkicama samo zbog nje.

I eto tako tužna odoh da spavam :lakunoc:

Da se pohvalim... Pile mi je poslala na mail ne jednu, vec 3 komada knjiga!!! :D
Mojoj sreci nema kraja! :)
Sreca sreca, radost radost.
Hvala ti Pile i ovako javno!!! :ortakinje:

Nema na čemu draga. Javi kako su ti se dopale knjige. Pozdravčić

- - - - - - - - - -

Hvala ti pile.i ovako javno...:lol:
:cmok:

Ček da ti nabavim neku bUbobraznu pa mi onda zahvaljuj:malav:

Pozz :uja:

Nemam sta pametno da citam..:roll: Ili sam smorena, ne znam..Valjda cu zavesiti ovaj ciklit :roll: ne volim da ostavljam na pola
a cita mi se nesto tipa Svetlo izmedju okeana, Devojka iz ruske cetvrti..itd..

Necu vise nikad uzeti nista tipa ciklit :rida:

Bufalo noći - Arijaga Giljermo, Dejadora 230 str. 8/10

Jako se razlikuje od knjiga koje inače čitam. Po svemu. A i po tome jer je meksička knjiga a ja latino literature retko uzimam.
Dobra knjiga. Filmična je zaista onako kako kažu u prikazu.
Sviđa mi se iako govori o mlađim ljudima i njihovom životu. O mnogo čemu što je mene davno prošlo, a i o mnogo čemu što me nije ni dotaklo u to doba.

Sve u svemu... ja slabo umem da pretstavim ove latino knjige :think:

Jesam, al mrzi me da se još i po gradskoj smucam.
Mrzi me da ti pravo kažem i do Merkatora, to uz kafu...
Jel u Merakatoru to uz kafu?

Ima i drugim prodavnicama. Ja išla u Ideu i Merkator na NBG, a posle pogledam, u Rodi preko puta moje zgrade ima najveći izbor. Doduše i prodavnica je velika. Pa pogledaj u većim Rodama i Ideama, ako imaš negde blizu ili usput (ako si sigurna da želiš to da kupiš). Nisam gledala da li ima i u Maxiju.

E, ljudi, ja uživam u P.S. Volim te. Imam ja tu i nekih primedbi, ali za čitanje na terasi u letnje veče i u busu je dobra. Drži pažnju, ne smara, to mi je najvažnije, a što ima stilskih i jezičkih grešaka, što preteruje u opisima provoda (a možda i ne), upotrebaljava neuobičajene izraze (možda je to i stvar prevoda), to mi ne smeta.

Dobar dan :uja:

Ako nekoga zanima imate Gijoma M ''Zato sto te volim'' i Kolina F.''Sulejman Velicanstveni" na kioscima Stampe za 350 din.

Sto se mene tice dokteracu do kraja Novu sansu za ljubav...:aha:

btw, da li sam ja mnogo plasljiva ili ima (nas) jos..ali kad vidim temu Muz zove zenu mob. iz groba svake noci..ja se..:sad2: :sad2:
mozda deluje i smesno..ali..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back