Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko je beše ovde studirao češki?
Tumbao sam nešto i nađem ČAK 3 primerka Bas-Saksofona. Jbga, fuzije zajedničkog života.
Ima Škvorecki jedan roman o českoj emigraciji u Americi.
Nemam tu knjigu. Ako neko, ko želi ovu knjigu, ima taj romančiČ, rado bih se džorao.
Ostalo od Škv. mislim da ima imam.

- - - - - - - - - -

Odlično očuvane, jednom čitane.
Dam 2 primerka za ovu što nemam.
Esam fer?
Mož se sretnemo, mož vam pošaljem tiskovinom.
Sve radnje radim.
Ovu što je nemam sam čitao iz biblije kad sam bio klinac i sećam se da sam se od prve do poslednje str. smejao naglas.
Idem ja sad na more.

Vučem neke obimne trilere, Algoritam je izdavač, rvacki, al za naše tržište je sve na srpskom. Čisto ko suza.
Brat me naložio, kaže da su neviđeno dobri. Prepričavao mi je, a on, lopov, ume da priča.
A ebga, valjda zna :)) 300 čudesnih muraca od knjiga nosim, šta sve ne nosim.
Dovidženja.

Poslednja izmena:
Ko je beše ovde studirao češki?
Tumbao sam nešto i nađem ČAK 3 primerka Bas-Saksofona. Jbga, fuzije zajedničkog života.
Ima Škvorecki jedan roman o českoj emigraciji u Americi.
Nemam tu knjigu. Ako neko, ko želi ovu knjigu, ima taj romančiČ, rado bih se džorao.
Ostalo od Škv. mislim da ima imam.

- - - - - - - - - -

Odlično očuvane, jednom čitane.
Dam 2 primerka za ovu što nemam.
Esam fer?
Mož se sretnemo, mož vam pošaljem tiskovinom.
Sve radnje radim.
Ovu što je nemam sam čitao iz biblije kad sam bio klinac i sećam se da sam se od prve do poslednje str. smejao naglas.
Idem ja sad na more.

Ja! I mislim da smo jednom pričali, da se radi o knjizi Iz života češkog društva. I ja imam dva primerka nečega (ali ne znam čega), takodje posledica fuzije :D. Ali su meni već 4 godine knjige spakovane i odložene, pa sam malo pozaboravljala šta imam. Ako ti se niko ne javi za razmenu, javiću se ja kad se konsolidujem, donesem knjige i oformim kućnu biblioteku. Ali to sigurno neće biti još nekoliko meseci.

Čitam autobiografiju Meline Merkuri.

Au, kakva žena, kakva knjiga! Pročitala sam nekih četrdesetak strana a već sam posle desetak bila bukvalno zaljubljena u MM.
Dakle sve pršti od života! To je osnovni utisak. A sa svake strane bih vam rado iskucla bar po nekoliko redova.

Ma osetila sam ja u Esteritinm prikazu da to nije obična knjiga.

Na naslovnoj strani-koricama je jedna odlična fotografija Meline Merkuri.
Ma kniga je... vrh brate!

Razvi, lep provod :bye:

Čitam autobiografiju Meline Merkuri.

Au, kakva žena, kakva knjiga! Pročitala sam nekih četrdesetak strana a već sam posle desetak bila bukvalno zaljubljena u MM. :mrgreen::mrgreen:
Dakle sve pršti od života! To je osnovni utisak. A sa svake strane bih vam rado iskucla bar po nekoliko redova.

Ma osetila sam ja u Esteritinm prikazu da to nije obična knjiga.

Na naslovnoj strani-koricama je jedna odlična fotografija Meline Merkuri.
Ma kniga je... vrh brate!

Razvi, lep provod :bye:

jel' da, jel' da , jel' da ??????
ja oduševljena
a mislim svako ko je pročita
samo da se zapamti ko je pisac :mrgreen:

Ostrvo. A bolje da nisam. Prozu treba podeliti na preporucljivu za posebnu zivotnu dob, kao lektire u skoli, svaka za neki uzrast, nije sve za svakoga.
Koje Ostrvo? Mešino, Aljendeovo...

jel' da, jel' da , jel' da ??????
ja oduševljena
a mislim svako ko je pročita
samo da se zapamti ko je pisac :mrgreen:
Pa lako je zapamtiti kad znaš ko je. Al kad ne znaš :malav:

Doslo do zabune, citala sam Mesino Ostrvo, tek sad. Ne ulazim ja u neku dublju analizu, iskreno i nema se mnogo sta reci, htela ne htela krenula sam sa citanjem ocekujuci Tvrdjavu ili Dervisa pa nije ni cudo sto sam osetila blago razocarenje stivom.
Ono sto me malo prodrmalo je sama radnja, zivot na ostrvu, odnos dvoje posle toliko godina zajednickog zivota... To je opisano i predoceno savrseno i nekako tuzno, da ubije i poslednju nadu ocekivanja bilo cega lepog u godinama koje dolaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back