Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i još mogu da vam reČem da me Laki urekla, da mi se žulj tako iskomplikovao, da sam neko vrijeme bila nepokretna, tj vezana za kuću...nevjerovatno da može do toga doći...eto došlo

- - - - - - - - - -

i sad još uvijek cotam, čisto za informaciju
Šta sam ja ovde? Dežurna proročica :evil:

- - - - - - - - - -

Ko ona iz Međugorja, iz Dežulovićeve nove kolumne :lol:

Sinoc procitala Svetlost severa, Dzenifer Doneli i odusevila se. Bas mi je takva knjiga bila potrebna...
Sjajna, sjajna knjiga. Bas me je onako pomerila svojom snagom. Pravi zenski roman, a jos usput i razresenje ubistva... Ma progutala sam je za dva dana.
Moja preporuka.
Procitala sam i roman Mocvara, islandskog pisca sa imenom koje se tesko pamti. Triler je u pitanju, pa ko voli neka izvoli.

Mocvara[/B], islandskog pisca sa imenom koje se tesko pamti. Triler je u pitanju, pa ko voli neka izvoli.
Uuu, ja bih ovo.

Završila sam ''Dobro došao u moj svet'', podseća na knjige Džil Mansel, samo je razvučenije i mnogo dosadnije. Htedoh reći da je u pitanju tralala knjiga za plažu i da ništa niste propustile. Pokloniću je nekome.

Sad čitam Zamku za snove Stivena Kinga. To sam uzela onomad na Sajmu kad sam bila s Radom i Lamar.
Lamar, pričaj za taj ruski roman što čitaš, kakav je.

Čitam 3 (tri) knjige :flert:
Ne znam koju ću pre.
Jedan ruski roman, jednu knjigu poezije i autobiografiju Meline Merkuri.
Jedino što za ovu poslednju ne znam ko je pisac :lol:

dobro je kad mi znamo ko su pisci ove prve dvije...onako si nam baš rekla dosta i smjernice i msm vrlo sam zadovoljna tvojim prikazom...svega :mrgreen:

- - - - - - - - - -

uzdigoh se ja kulturno sinoć
gledala sam Odiseja, koprodukcija neka, kao što zna Grad teatar da iznjedri...dobro je, odlično....dobra i ekipa

evo mi vodoinstalater, komšija, Neđo, radi po kupatilu..pa mlatim ovuda, mjesto da sam naplažu..a imam još jednog komšiju Neđa, to je Neđo bravar, on mi je ušao u adresu...ime i prezime, ul. ttttttt bb, naselje krkalica, preko puta Neđa bravara, stan br.9

- - - - - - - - - -

i ka nešto čitam, al' me ometa ova jedna odavde, pušta ekstra muziku

The Sinner, jos jedna u nizu bolesnih knjiga... :mrgreen:

Al' svaka joj cast, kako pise, ne mogu da ostavim knjigu dok je ne zavrsim.
Samo, trebace mi neka tralalajka posle, da proluftiram mozak, ovo je vec predoziranje trilerima :lol:

Čitam 3 (tri) knjige :flert:
Ne znam koju ću pre.
Jedan ruski roman, jednu knjigu poezije i autobiografiju Meline Merkuri.
Jedino što za ovu poslednju ne znam ko je pisac :lol:
Reko ajd i ja da budem puna sebe kao što je inače vasceli svet u zadnje vreme :dash:
Nemam bre više živaca za svu tu razmetljivost bez pokrića :evil:

Nego evo sada ozbiljno o te moje 3 knjige.
Melinu iz radoznalosti počela samo par strana, i već na osnovu toga mogu da kažem da ćemo se dobro družiti.
Ruski roman je neki savremeni, o životu ruske politike i estrade, o mulju u kome žive... više kada je dovršim.
Pesme Milene Marković po preporuci. I dobre su. Više i o njima kada dovršim.

Pa normalno :lol:

Mi smo čak ovako :rida: za Jovanov jedini nastup u predškolskom, kada je pevao :whistling: (odnosno verujem više otvarao usta): "Na kraj sela žuta kuća, ti-ti-ti..."

Tada smo zaključili da ima neverovatan :eek: talenat za muziku i kupili mu gitaru, uzeli profesora...
I evo sada redovno brišemo prašinu sa gitare :lol:

Moj sin ima crnu gitaru. Svira redovno, a nikako da obriše prašinu ispod žica. Meni ne dozvoljava da je pipnem. Eh, oko čega sve ja moram da sekiram...:dash:
I Jovanova je crna. I tu se zvršava svaka sličnost :(
Stefan ide na folklor vec nekoliko godina i ja na svakom koncertu prolijem more suza
I trudim se da se suzdrzim al kad dodje onaj deo kad vicu opa i ijuju ne vredi :sad2:
:lol: :cmok:

Ja pocela A planine odjeknuse, dopada mi se, kad malo odmaknem pisem utiske

Odoh sad na Stefanov koncert da isplacem more suza kad sin prvenac izadje na scenu :rida: :lol: stvarno ovako ridam svaki put

Nisam bila ziva dok nisam procitala A planine odjeknuse.
Ne smem nista da pisem u vezi sa romanom.
Cekam da je jos neko procita, pa da uporedimo utiske.

'Bar dan devojke :)

Ja zavrsila Svetlo izmedju okeana..Divna, dirljiva knjiga, od srca je preporucujem..Jos jednom da se zahvalim milicinoj mami sto mi je poklonila,
knjiga je...ostavila me je pod utiskom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back