krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ništa, ništa...
A ove, što me zezaju...

A ove, što me zezaju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, modestipeper
, modestipeper koja celu temu iščita od početka. E kad završiš ovu, onda možeš i prvi deo teme. Jer kad se ispiše 20.000 postova, onda se tema zatvara, pa se, ako ima interesovanja otvara nova. Zato je ovo Biblioteka2. A u prvom postu je dat link ka staroj temi.
  koja celu temu iščita od početka. E kad završiš ovu, onda možeš i prvi deo teme. Jer kad se ispiše 20.000 postova, onda se tema zatvara, pa se, ako ima interesovanja otvara nova. Zato je ovo Biblioteka2. A u prvom postu je dat link ka staroj temi. po preporuci vas ovde, iscitala sam do 332. str pa nastavljam unazad da vidim sta sam propustila:-)
napravila sam poduzi spisak pa cu da mucim bibliotekarku posto se danas izbecila na mene kao da joj trazim masazu a ne knjige
ne znam da li je neko citao, Dete44- Tom Rob Smit, poput filma Citizen X, pa ko voli, dobra je
takodje http://www.evro-giunti.com/webinar/view/stazom_mrtvih/17167

Dete 44 je sjajna knjiga.
Naravno ko voli taj zanr.
A ja ga neizmerno volim.
Vasa trilerasica Nox.

Dete 44 je sjajna knjiga.
A ja ga neizmerno volim.
Vasa trilerasica Nox.
Znaci ide na moj spisak trilera

Nemi, sa kog sajta skidaš knjige na srpskom? Skinula bih Dablin strit ali pojma nemam odakle.

Heeeej, gde si ti namaDete 44 je sjajna knjiga.
A ja ga neizmerno volim.
Vasa trilerasica Nox.

Uuuuu, kao je ovo dobar filmhvala Bi! Ja sam stalno sa zivahnim dvoipogodisnjakom tako da se ne zadrzavam dugo nigde a posebno ne u biblioteci
Zato zgrabim tri knjige sa police na osnovu naziva i eventualno pisca, i kako prodjem a onda hitro biramo knjizice za njega :-)
Stoga mi vase preporuke bas znace, da n gubim dragoceno vreme na gluposti
Krasuljak, meni se dopalo, kazem podseca na film Citizen X. Nije 10, ali recimo 8

Ništa, ništa...
A ove, što me zezaju...

Ni ja ne čitam, slušam operu.
Upravo sam se vratila sa Trubadura.

Bilo im je hladno
 Deseti dar, Džejn Džonson  i nije loša, pitka je, prepletene su dvije priče, sadašnje vrijeme i neko tamo u XV vijeku, dvije junakinje koje veže strast prema veženju
  Deseti dar, Džejn Džonson  i nije loša, pitka je, prepletene su dvije priče, sadašnje vrijeme i neko tamo u XV vijeku, dvije junakinje koje veže strast prema veženju