Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drage dame, nisam nasla ljuskusu ali ne odustajem

uzela sam Hirurga i uspela da predjem stotinak str pored malog cedovista koje trazi svu paznju, i dopada mi se
sledece su Ostrvo ispod mora i Muzika i tisina, javljam utiske

a kupila sam i sve tri Hoseinijeve posto sam prve dve vise puta kupovala pa poklanjala a zelim ih, zaista su mi se dopale

po preporuci vas ovde, iscitala sam do 332. str pa nastavljam unazad da vidim sta sam propustila:-)

napravila sam poduzi spisak pa cu da mucim bibliotekarku posto se danas izbecila na mene kao da joj trazim masazu a ne knjige

ne znam da li je neko citao, Dete44- Tom Rob Smit, poput filma Citizen X, pa ko voli, dobra je

takodje http://www.evro-giunti.com/webinar/view/stazom_mrtvih/17167

Poslednja izmena:
To je prava forumašica i članica Biblioteke, :super: koja celu temu iščita od početka. E kad završiš ovu, onda možeš i prvi deo teme. Jer kad se ispiše 20.000 postova, onda se tema zatvara, pa se, ako ima interesovanja otvara nova. Zato je ovo Biblioteka2. A u prvom postu je dat link ka staroj temi.

Mislim da se čitalo Dete44, možeš da probaš da pretražiš. Imaš gore desno ispod niza strana, a iznad početka postova Pretraži temu pa ukucaš bitne reči kao u svaki pretraživač. Ali to Dete, ako se pominjalo, pre će biti u prvom delu. Ali nisam sigurna da je uopšte to ta knjiga.

po preporuci vas ovde, iscitala sam do 332. str pa nastavljam unazad da vidim sta sam propustila:-)

napravila sam poduzi spisak pa cu da mucim bibliotekarku posto se danas izbecila na mene kao da joj trazim masazu a ne knjige

ne znam da li je neko citao, Dete44- Tom Rob Smit, poput filma Citizen X, pa ko voli, dobra je

takodje http://www.evro-giunti.com/webinar/view/stazom_mrtvih/17167

Kad iščitaš celu temu, pređi na prethodnu, koja je zaključana.:lol:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/90316-Biblioteka?highlight=biblioteka

Imam ja to Dete44 već nekoliko godina, ali neko reče da je dosadno, pa stoji, ali neko ga je i hvalio.

hvala Bi! Ja sam stalno sa zivahnim dvoipogodisnjakom tako da se ne zadrzavam dugo nigde a posebno ne u biblioteci
Zato zgrabim tri knjige sa police na osnovu naziva i eventualno pisca, i kako prodjem a onda hitro biramo knjizice za njega :-)

Stoga mi vase preporuke bas znace, da n gubim dragoceno vreme na gluposti

Krasuljak, meni se dopalo, kazem podseca na film Citizen X. Nije 10, ali recimo 8

Poslednja izmena:
Dete 44 je sjajna knjiga.
Naravno ko voli taj zanr.
A ja ga neizmerno volim.
Vasa trilerasica Nox.
Heeeej, gde si ti nama :ortakinje:

hvala Bi! Ja sam stalno sa zivahnim dvoipogodisnjakom tako da se ne zadrzavam dugo nigde a posebno ne u biblioteci
Zato zgrabim tri knjige sa police na osnovu naziva i eventualno pisca, i kako prodjem a onda hitro biramo knjizice za njega :-)

Stoga mi vase preporuke bas znace, da n gubim dragoceno vreme na gluposti

Krasuljak, meni se dopalo, kazem podseca na film Citizen X. Nije 10, ali recimo 8
Uuuuu, kao je ovo dobar film :super:
Davno sam ga gledala ali sam zaboravila kako se zove.
Dobro si me podsetila :D

- - - - - - - - - -

Ništa, ništa...:lol:

A ove, što me zezaju...:koto:
:lol: :cmok:

a čitam,...čitam pomalo...sad čitam avanturistiku.:P Deseti dar, Džejn Džonson i nije loša, pitka je, prepletene su dvije priče, sadašnje vrijeme i neko tamo u XV vijeku, dvije junakinje koje veže strast prema veženju

- - - - - - - - - -

uporedo čitam (ovo su novi momenti :green: ) Miru Furlan i njene neke priče i mogu da vam reČem da je odlična...kratke priče i zapažanja i dešavanja i ovdje i tamo u amerikama..

i još mogu da vam reČem da me Laki urekla, da mi se žulj tako iskomplikovao, da sam neko vrijeme bila nepokretna, tj vezana za kuću...nevjerovatno da može do toga doći...eto došlo

- - - - - - - - - -

i sad još uvijek cotam, čisto za informaciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back