krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ništa, ništa...
A ove, što me zezaju...

A ove, što me zezaju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, modestipeper
koja celu temu iščita od početka. E kad završiš ovu, onda možeš i prvi deo teme. Jer kad se ispiše 20.000 postova, onda se tema zatvara, pa se, ako ima interesovanja otvara nova. Zato je ovo Biblioteka2. A u prvom postu je dat link ka staroj temi. po preporuci vas ovde, iscitala sam do 332. str pa nastavljam unazad da vidim sta sam propustila:-)
napravila sam poduzi spisak pa cu da mucim bibliotekarku posto se danas izbecila na mene kao da joj trazim masazu a ne knjige
ne znam da li je neko citao, Dete44- Tom Rob Smit, poput filma Citizen X, pa ko voli, dobra je
takodje http://www.evro-giunti.com/webinar/view/stazom_mrtvih/17167

Dete 44 je sjajna knjiga.
Naravno ko voli taj zanr.
A ja ga neizmerno volim.
Vasa trilerasica Nox.

Dete 44 je sjajna knjiga.
A ja ga neizmerno volim.
Vasa trilerasica Nox.
Znaci ide na moj spisak trilera![]()

Nemi, sa kog sajta skidaš knjige na srpskom? Skinula bih Dablin strit ali pojma nemam odakle.![]()

Heeeej, gde si ti namaDete 44 je sjajna knjiga.
A ja ga neizmerno volim.
Vasa trilerasica Nox.

Uuuuu, kao je ovo dobar filmhvala Bi! Ja sam stalno sa zivahnim dvoipogodisnjakom tako da se ne zadrzavam dugo nigde a posebno ne u biblioteci
Zato zgrabim tri knjige sa police na osnovu naziva i eventualno pisca, i kako prodjem a onda hitro biramo knjizice za njega :-)
Stoga mi vase preporuke bas znace, da n gubim dragoceno vreme na gluposti
Krasuljak, meni se dopalo, kazem podseca na film Citizen X. Nije 10, ali recimo 8

Ništa, ništa...
A ove, što me zezaju...![]()

Ni ja ne čitam, slušam operu.
Upravo sam se vratila sa Trubadura.

Bilo im je hladno![]()
Deseti dar, Džejn Džonson i nije loša, pitka je, prepletene su dvije priče, sadašnje vrijeme i neko tamo u XV vijeku, dvije junakinje koje veže strast prema veženju