krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Koja Rada, pardon, htedoh reći ko je Kjer?Da se pohvalim,danas mi je Rada donela Velikog Getsbija ...
- - - - - - - - - -
uvek ... Kjer, dobro nam došla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja Rada, pardon, htedoh reći ko je Kjer?Da se pohvalim,danas mi je Rada donela Velikog Getsbija ...
- - - - - - - - - -
uvek ... Kjer, dobro nam došla
Naša forumašica ... odavnoKoja Rada, pardon, htedoh reći ko je Kjer?Zašto je ja ne poznajem. Da to nije kćer jedne forumašice?
![]()

Opet luduje i prerušava se
Opet joj tesno u sopstvenom nicku
Ko će bre to sve zapamtiti![]()
Ne poznaješ je jer si slabo na ljis-u
Šta TI tamo tražiš?

Ja mislila ti neka fina...
![]()

Ne bih da rizikujem, ja sam nevina.![]()

Ih, kako nas je lamar opisala, prosto nas ne prepoznajem, kako smo divne. Ja nisam čitala Sobu i sve me nekako strah da će mi biti tužna i strašna. Ali, ako može da se uporedi s Kevinom onda bih mogla. Ali kad dodje na red.
- - - - - - - - - -
Moja Milice, ako već ne možeš internet, možda bi mogla da skineš ili nekako nabaviš elektronske knjige, pa ubaciš u komp na poslu, pa ako imaš vremena, možeš da čitaš, pa posle samo dodješ ovamo da nam preneseš utiske. To je mnogo zgodno, još ako ti je monitor okrenut da niko ne vidi šta je na ekranu, samo vidi kako ti stalno vredno radiš.
Ja sam davnih dana tako počela Mama Leone od zeta (Miljenka Jergovića, ako je neko zaboravio, a za nove, to je Lamarina simpatija, pa pošto smo sve ovde sestre, on nam je onda zet (Lamar jel se ne ljutiš što ja sve ovako javno?)) ali nemam vremena na poslu. Ko da radim na normu.
- - - - - - - - - -
Ostvro ispod mora mi odlično ide. Blizu sam polovine, za samo 5 dana, a ima 478 strana.
Naša forumašica ... odavno
Ne poznaješ je jer si slabo na ljis-u
vec me hirajgo pitala da li sam Kjer, ali nisam
(osim ako to nije neka skracenica sa kojom nisam upoznata)
prvi put sam ovde, tako da je ovo i prvi nick, a da li je poislednji videcemo:-)
a sta je Uljkiplj?
prvi put sam ovde, tako da je ovo i prvi nick, a da li je poislednji videcemo:-)
a sta je Uljkiplj?
a sta je Uljkiplj?
Knjiga: Udruzenje ljubitelja knjige i pite ljuskuse

Kupila sam na ulici ovu knjigu za 200din. Jednom pročitana. Sam se zaebala?![]()