lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Biće, naravno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Što volim kada vidim Micu kako vrckaaaDevojkeeeeeeeee evo i meeene
Zavrsavam Svetlost severa i bas, bas mi se dopada, sledeca mi je A planine odjeknuse
Kolega informaticar mi je obecao da ce mi namestiti internet na poslutako da cu moci cesce da se javljam
Ljubim vas sve

Vidim da je pisac dobitnica Nobela i Pulicera''Dom'' Toni Morison, Laguna: O povratniku iz rata (crncu) koji se bori da prebrodi traume i nastavi s normalnim životom. Tužno.Nedavno sam je držala u rukama i umalo da je kupim jer su mi se dopale korice. Srećom, nisam.
Ove nedelje sam pročitala:
''Prekrijte joj lice'' P.D.Džejms (ovo P.D. je od Filis Doroti, starija britanska spisateljica) - veoma podseća na romane Agate Kristi, isti šablon i ambijent. U engleskom selu je došlo do ubistva i onda dolazi detektiv Skotland Jarda i ispituje jednog po jednog osumnjičenog i na kraju knjige se otkriva ubica.
I? Da je bacam na spisak?Nedavno sam je držala u rukama i umalo da je kupim jer su mi se dopale korice. Srećom, nisam.
Ove nedelje sam pročitala:''Prekrijte joj lice'' P.D.Džejms (ovo P.D. je od Filis Doroti, starija britanska spisateljica) - veoma podseća na romane Agate Kristi, isti šablon i ambijent. U engleskom selu je došlo do ubistva i onda dolazi detektiv Skotland Jarda i ispituje jednog po jednog osumnjičenog i na kraju knjige se otkriva ubica.''Dom'' Toni Morison, Laguna: O povratniku iz rata (crncu) koji se bori da prebrodi traume i nastavi s normalnim životom. Tužno.

Stari klasik Remark i 100 godina vernosti
topla preporuka za one koji nisu do sad ovo citali![]()
Pocela sam The Apprentice od Tess, nastavak Hirurga, u neku ruku.
Svidja mi se kako pise![]()
Tema knjige: nekrofilija... tj ubica ima te sklonosti, bar za sada, do 85. strane sam stigla...

Lapsus scribe, tako je, markes, a u glavi mi remark, od vrucine prolupahPojasni mi molim te, ja ovu knjigu nemam.
Da nisi mislila na Markesa?

:-D .Pomislila sam da nas zezaš...
Sve ti je oprošteno.![]()
Eno, ako vas zanima, vidite tamo na Književnosti. Ne znam kako drugačije da vas privučem na "moj" pdf...

Ima ih još par...
Jesi, jesi, ne plači.Ima ih još par...
![]()

Ja sam izuzetak izuzetkaPonovo sam trošila pare večeras...Eno, ako vas zanima, vidite tamo na Književnosti. Ne znam kako drugačije da vas privučem na "moj" pdf...
Laki, ti si izuzetak.![]()

Ja inače i imam samo tu kolonu "iz biblioteke"Lamar, ove dve knjige koje sam pomenula možeš u onu kolonu ''za iz biblioteke''. Meni se više dopala druga, valjda zato što više volim taj žanr. Ova prva, Dom, je jako kratka, znam da voliš te ''tanje'' knjige
Rado, nisi fer. Daj da vidimo šta si kupila.
Ja sad obilazim oko svojih polica, ne znam koju da počnem...

Meni je to redovno stanje. MigrenaJesam li ja jedina koja je smlacena po ovom odvratnom muljavom vremenu? Glavudza me boli danima![]()

To onaj nastavak Hirurga. Misle da su aktuelni ako tako to ubace.Je l' morala da ubaci Kosovo i bombardovanje i Srbe koji kolju ALbance,al onda da doda i Albance koji kolju Srbe...?
Na 40 strana do kraja knjige
pi bre![]()
sad mi se ne cita vise...![]()
e pa neverovatna si sa tim smajlijimaBaci đubre![]()
![]()
Ajd ubedite me da čitam Nit lepote. Imam je ali me nešto ne privlači![]()