krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Da li je neko citao druga dela od Umberta Eka sem " U ime ruze"? ako jeste koji bi preporucili i zasto?
Ja sam pola Fukoovog klatna, i batalila. Bilo mi dosadno. Ali, nastaviću jednog dana. Kupila sam knjigu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko citao druga dela od Umberta Eka sem " U ime ruze"? ako jeste koji bi preporucili i zasto?
ja stvarno umirem
što od vrućine, što od majstora, što od dosadnih knjiga, što od gostiju, što od žulja na peti koji je postao problem za hitnu., što od ljubavnih jada, što od raznih maltretiranja psihofičke prirode, đeca mi krf moju popiše, ....
delo se zove Ime ruže, a ne U ime ruže !!!!
Čitala sam i Kultura, informacija, komunikacija za fakultet. Ali to je stručna knjiga, nije beletristika

Ja sam pola Fukoovog klatna, i batalila. Bilo mi dosadno. Ali, nastaviću jednog dana. Kupila sam knjigu.

Prelagano, naivno... Ne bih baš preporučila ovaj filmA sad odoh da dovršim ovaj film http://www.filmovizija.com/strani-film/the-sleeping-dictionary-2003-video_de126edc9.html
Jer spavati ne mogu![]()
A klimu ću da uključim samo ako se onesvestim![]()
Pocela sam The Apprentice od Tess, nastavak Hirurga, u neku ruku.
Svidja mi se kako pise![]()
"Fukoovo klatno" je dosadno samo na početku. Kasnije ima ubrzanu radnju sa teorijama zavere i zaplete tipa kriminalističkog romana.

Nee! Nikako sad da umireš, kad je sve u redu...Sad mogu i da umrem, divno veče večeras!![]()

Za pravu odlukuSamo da javim da sam rešila da se borim i da ništa nije jače od mene.Jeste teško, treba početi iz početka ali želim. Sve vas volim i sve ste mi drage. Ljubim vas i grlim...
Čitam Švaler il Ljubavnik od Danijele Stil (Ne zove se tako al' da me ubijete, ne znam kako se zove)
Sad mogu i da umrem, divno veče večeras!

tako da cu moci cesce da se javljamPrijatelji, ljubavnici i druge katastrofe, Fiona Nil
jesam li rekla da je čisto s.ranje...jesam..i jeste..smorila me samo tako, nerkakvi glupi engleski likovi sa tipično glupim engleskim problemima, svak svakoga sa svakim vara ili je prevario..uglavnom, pred kraj sam je pretrčala
Djovana, uz tebe smo! Šta god da su problemi, žene su uvek jače!
Samo napred Giovanna![]()
Nee! Nikako sad da umireš, kad je sve u redu...
Uživaj u životu, uz tebe smo...![]()
Ispila se kafa, obrnula sam još jednu turu, iako je nikakva. Ovoga sam puta uzela erot'ku, ba... Bekstvo iz harema. Odmah se bacam na nju...![]()
Za pravu odluku![]()