Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros sam u busu završila Jovanovo zaveštanje Bulićevo. Sviđa mi se, ali mi je Simeonov pečat bolji, slojevitiji. Ovo mi je pliće nekako...:think:

- - - - - - - - - -

Sad sam tek stigla kući iz kafane. Dan škole mi je.;)

Počela sam Ne idimo noćas psima, Aleksandra Fuler
Ljudi, obradovala sam se kao malo dete kad sam videla da je knjiga ilustrovana.
Ne sećam se kad sam zadnji put čitala knjigu obogaćenu slikama.
Sećam se jedne Kaporove (u kojoj su bili njegovi crteži) i evo sad :lol:

Joj, jedna od mojih omiljenih knjiga. I sve si u pravu za ilustracije :D
Eeee, gde je sad Bambika :heart: pa da joj odmah preporučimo.
Lamar, pridružujem ti se ...i meni je ova knjiga ušla u omiljene :heart:

Bambi ,(možda nekad budeš pročitala poruku) sad posle par pročitanih knjiga imam sasvim drugačije mišljenje o Africi.
..........................................................................................................................................................................
Dugo sam razmišljala o njoj ...
da sam ja imala život kao njen , verovatno bih napisala knjigu.
Ono, što je ona proživela, vredi staviti na papir i ostaviti razmaženim pokolenjima.
Težina njenog odrastanja razblažena je načinom pisanja, dozom blagog humora i velikom ljubavi koju oseća prema svojoj zemlji.
Najveći utisak na mene je ostavila njena fotografija na kraju ...
Prelepa mlada žena sa buketom lepo ukrašenog korova umesto bidermajera (namerno) ...na kojoj neobično detinjstvo nije ostavilo nikakav trag.

Mislila sam juče na Bambiku, dok su nam u gostima bili Novosađani iz bratimljene škole. Ako Bog da da odem u martu u Novi Sad, videću se s njom.:heart:

Inače, počela bih Svetlost severa, Laki me je napalila baš, a i ovi Psi dobro zvuče, pa sad, što bi Ester rekla "Što ću, što ću...?"

Mislila sam juče na Bambiku, dok su nam u gostima bili Novosađani iz bratimljene škole. Ako Bog da da odem u martu u Novi Sad, videću se s njom.:heart:

Inače, počela bih Svetlost severa, Laki me je napalila baš, a i ovi Psi dobro zvuče, pa sad, što bi Ester rekla "Što ću, što ću...?"
Mislim da će TI se dopasti :think:

Lamar
imam knjigu za tebe
http://www.laguna.rs/n295_knjiga_popularna_muzika_iz_vitule_laguna.html

Ja sam odusevljena, ODUSEVLJENA. Ali sad pisem seminarski, recenzija malo kasnije
Mislim da će MI se dopasti :think:

:lol:

Lamar, pridružujem ti se ...i meni je ova knjiga ušla u omiljene :heart:

Bambi ,(možda nekad budeš pročitala poruku) sad posle par pročitanih knjiga imam sasvim drugačije mišljenje o Africi.
..........................................................................................................................................................................
Dugo sam razmišljala o njoj ...
da sam ja imala život kao njen , verovatno bih napisala knjigu.
Ono, što je ona proživela, vredi staviti na papir i ostaviti razmaženim pokolenjima.
Težina njenog odrastanja razblažena je načinom pisanja, dozom blagog humora i velikom ljubavi koju oseća prema svojoj zemlji.
Najveći utisak na mene je ostavila njena fotografija na kraju ...
Prelepa mlada žena sa buketom lepo ukrašenog korova umesto bidermajera (namerno) ...na kojoj neobično detinjstvo nije ostavilo nikakav trag.
Kako si je lepo opisala :zaljubljena:

PS U pitanju je inače Ne idimo noćas psima .

Ovu nemaju u mojoj biblioteci :evil:
Imam ja! Zahvaljujući našoj ljubaznoj drugarici Elefterii. :heart: I nastavak Svih sedam talasa!
Možemo da se dogovorimo o primopredaji, ali za dve nedelje kad počnem da radim.
Na odmoru sam :super: nisam ni uplatila busplus za maj, neću nigde da idem. Samo ću da uživam :zurka: da idem kod kozmetičara :manikir: i da čitam Mango od Ljubice Arsić. Ako budem mogla pošto je Rada rekla da je mnogo glupa knjiga. A nekad nam prijaju i takve. Videćemo

Imam ja! Zahvaljujući našoj ljubaznoj drugarici Elefterii. :heart: I nastavak Svih sedam talasa!
Možemo da se dogovorimo o primopredaji, ali za dve nedelje kad počnem da radim.
Na odmoru sam :super: nisam ni uplatila busplus za maj, neću nigde da idem. Samo ću da uživam :zurka: da idem kod kozmetičara :manikir: i da čitam Mango od Ljubice Arsić. Ako budem mogla pošto je Rada rekla da je mnogo glupa knjiga. A nekad nam prijaju i takve. Videćemo
Videćemo da padne neki dogovor :D
Uživaj u odmoru :manikir:

pa napisala sam pre neki dan šta sam počela:tongue2:
Jes, kao da se ja sećam :ljutka:
E, ja uzela 3 trilera u biblioteci. Videću kakvi su :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back