Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....pozdrav svim devojkama sa teme naravno:cao:.....cesto vas citam, a draga Esterita me uvek razveseli svojim postovima.....ni veceg
optimiste ni nekog ko je u stanju i da utesi i da razveseli o jednom trosku:heart:

...i sto je najvaznije sve si u pravu, ziv se covek na sve navikne pa krivuda kroz lavirint zivota, neko spretnije neko malo
teze..al da sve prodje, prodje i nekako se resi....:zag:

ziva istina, Affro, sve sto si napisala, ali ovo za Esterku sam morala da boldujem..volela bih da imam bar deo njenog optimizma

jedna lagana, doduše obimna knjiga, za ove dane praznika....ostalo je da pročitam još kojih stotinjak stranica, ali sam zadovoljna, jer je knjiga priužila upravo ono što mi je potrebno - traganje po prošlosti sa zanimljivim zapletom :)...mislim da bi se mogao dobar fim napraviti od nje. najtoplije preporučujem svakome ko hoće da se odmori od ''teže'' literture :D

Svratila sam da vas pozdravim ...
Nisam čitala jer ekipa sa kojom sam bila više voli šetnju od čitanja
Počnem da čitam i ispadnem partibrejker .... :confused:
Ne javljam se ( više) dok ne pročitam knjigu (nema spama)
Važno da si se ti lepo provela :D

jedna lagana, doduše obimna knjiga, za ove dane praznika....ostalo je da pročitam još kojih stotinjak stranica, ali sam zadovoljna, jer je knjiga priužila upravo ono što mi je potrebno - traganje po prošlosti sa zanimljivim zapletom :)...mislim da bi se mogao dobar fim napraviti od nje. najtoplije preporučujem svakome ko hoće da se odmori od ''teže'' literture :D
Imam je na spisku ali je nemaju u mojoj biblioteci :ljutka:

ja sam rekla da ču da ga ukradem
dijete je ČUDO
pupupu..nek' je živ i zdrav, ljubavica
Jao jeste, Kanelina beba je jedinica za "biti srećan" :zaljubljena:

i ja sam mlatila kojekude, po Albanijama :p i Podgoricama :p
i sad ču ovih dana po Srbijama, a sutra ču naplažu
A i ti, šta si se stisla. Gde po Srbiji? Istočno, centralno, zapadno... Beograd...
Veeeelika je ovo zemlja :zelenko2:

- - - - - - - - - -

A meni bas treba nesto teze.
Ja čitam jedan triler. Završiću danas, sutra pa pišem :D

I kad smo kod zamka, čitam Zamak Kafkin. Ne verujem da ću završiti do roka, jer ja kad ne radim, ni ne čitam.

Možda nisi primetila, ali, produžili smo rok do Uskrsa.;)

Primetila sam, ali ništa mi to ne znači, nema radnih dana izmedju 1. maja i Uskrsa. A ja putujem već u utorak popodne. Idemo kod prijatelja u Boljevac, pa ćemo s njima u skitnju po okolini, verovatno jedan dan u Bugarsku, jedan u Soko Banju ili tako negde. Poneću ja knjigu, ali sumnjam da će biti prilike za čitanje.

Primetila sam, ali ništa mi to ne znači, nema radnih dana izmedju 1. maja i Uskrsa. A ja putujem već u utorak popodne. Idemo kod prijatelja u Boljevac, pa ćemo s njima u skitnju po okolini, verovatno jedan dan u Bugarsku, jedan u Soko Banju ili tako negde. Poneću ja knjigu, ali sumnjam da će biti prilike za čitanje.
Mogla si baš umesto u Bugarsku ići u Madjarsku z:hm:

Inače već par dana planiram da vas pitam da li neko skoro ide u Madjarsku.
Trebaju mi neke kapi iz apoteke. Njihov proizvod.
Valjda bi našle neki modus posle da razmenimo "robu" za pare.

Ja sam provela dva dana u Beloj Palanci, i završila Bezbožnika. Sreća moja da poznajem dijalekt na kome je pisan roman, pa sam sve razumela. Možda vama ne bi bio interesantan koliko je bio meni. :lol:

Ja planiram do Budimpešte al tek u junu :3
Puno ti hvala :hvala:
:heart: si. Ako do tada ne nabavim, javljam ti se :cmok:

I da me ne ubiju modovi čitam Patrišu Kornvel. Uzbudljivo
smilie_girl_189.gif

- - - - - - - - - -

Ja sam provela dva dana u Beloj Palanci, i završila Bezbožnika. Sreća moja da poznajem dijalekt na kome je pisan roman, pa sam sve razumela. Možda vama ne bi bio interesantan koliko je bio meni. :lol:
Ja volim sve pisano neobičnim dijalektom. E sad da li bih razumela...
Ali volela bih da probam :D

Imam, a nameravam da uzmem i onu novu koja je skoro izašla kod nas (''Davni sati'').

Meni su jednom isključili kablovsku - nisam platila jer mi računi nisu ni stigli za 2 meseca, a ja stvarno ne mogu da se setim šta sam platila, a šta nisam ako nemam račun. :evil:

I mene nerviraju promene na FB, pazi kad mi sad traži da upišem gde radim, u koju sam školu išla, bla bla, ma pazi da neću.

Ja i zec sutra ujutro letimo za BG, držite nam palčeve :D

Prekosutra putujem u Prag pa se mislim koju knjigu da ponesem za čitanje u busu, da li je bezbedno da nosim neku iz biblioteke ili bolje da ponesem neku svoju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back