lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Pa ako mi pored Maxa i zeca stižemo, mogu valjda i one 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)Rajkić, dobro došla
(Šta si se stisla, otkri nam gde si se ovo slikala)
Bolje vas našla.
)

i Podgoricama 
Ja samo još njegovu Misteriju pasijensa i Kći direktora cirkusa nisam pročitale od ovih pet njegovih koje imam. Volim ga i ja strašno. Prosto ne znam koja je bolja: Devojka s pomorandžama, Zamak u Pirinejima, Vita brevis,
PS
Ljubim nožicu medenu.![]()
Možeš li mi reći više o Misteriji pasijansa?
Kanela je...
Bili tamo na medenom mesecu, vrlo mi je drago mesto i odmah sam prepoznala gde si se slikala (sto i nije tako tesko, al' ajde da kazem)
Meni je mnogo dobar ovaj Gorder kog sad citam. Za sad (negde sam na trecini) nema puno filozofije, za razliku od ostalih njegovih knjiga. I gledam na koricama sta je izdato kod nas i zakljucujem da samo 'Kci direktora cirkusa' nisam citala.
Osim toga setamo i setamo.
Jedan morski pozdrav od moje krofnice koja je prvi put dodirnula pesak na plazi
Ja samo još njegovu Misteriju pasijensa i Kći direktora cirkusa nisam pročitale od ovih pet njegovih koje imam. Volim ga i ja strašno. Prosto ne znam koja je bolja: Devojka s pomorandžama, Zamak u Pirinejima, Vita brevis,

divna sličica. Imam i ja u tom fazonu:
Kako ste?Jedan morski pozdrav od moje krofnice koja je prvi put dodirnula pesak na plazi

Kako je sladak onaj Kanelin krofnuljak!
Uzivajte!
Meni sada cerka prebacuje sto joj nisam rodila brata ili sestru kad je bilo vreme za to.
A i meni sada zao...
Ja navalila na Patrisu Hajsmit. Ona pise tako neke krimi romane, ali se vidi da su pisani s polovine proslog veka... ali nema veze.
Sto se tice ``Sovinog huka`` kojeg sam dobila na preporuku bibliotekarke - iako sam odmah videla da je u pitanju tinejdz knjiga, ipak sam je procitala i sta ga znam, nije na mene ostavila neki veliki utisak, osim malih sova o kojima je rec i cije se staniste brani od korumpiranih politicara i vlasnika velike firme...
Ne znam koju bih sad knjigu uzela da citam...
Nesto me oci zezaju, izgleda prolecna alergija, a i nije mi do citanja, Milica mi se jos ne oporavlja, bar ne onolikom brzinom kojom sam ja mislila, da ne ureknem...
A i doslo vreme da vracam dug za njenu operaciju.
Dolazio mi ``cika`` da mi sece struju... to mi se nikad u zivotu nije desilo. Bilo je frustrirajuce.[/QUOTE]
za prvi put je frustrirajuče blaga riječ
poslije se naviknešpa to rutinski odrađuješ
jebino me hebe što je ponovno priključenje 4o e, 4o im majki glumpavih, al' nisu oni krivi
raspitaj se koliki je dozvoljeni maksimalni iznos neplaćanja pa gledaj da ne pređeš..al i ako pređeš, ništa strašno...šta može da se desi...da isključe...pa neka isključe, već si to jednom prošla...što te utješih...
Sto me nervira ovaj fb stalno nesto menjaju..![]()
sa tolikim ubacivanjem...đe god obrnem vodopadica 
a ti mene iznervira sadsa tolikim ubacivanjem...đe god obrnem vodopadica
![]()
poslah request 

Kako je sladak onaj Kanelin krofnuljak!
Uzivajte!
Meni sada cerka prebacuje sto joj nisam rodila brata ili sestru kad je bilo vreme za to.
A i meni sada zao...
Ja navalila na Patrisu Hajsmit. Ona pise tako neke krimi romane, ali se vidi da su pisani s polovine proslog veka... ali nema veze.
Sto se tice ``Sovinog huka`` kojeg sam dobila na preporuku bibliotekarke - iako sam odmah videla da je u pitanju tinejdz knjiga, ipak sam je procitala i sta ga znam, nije na mene ostavila neki veliki utisak, osim malih sova o kojima je rec i cije se staniste brani od korumpiranih politicara i vlasnika velike firme...
Ne znam koju bih sad knjigu uzela da citam...
Nesto me oci zezaju, izgleda prolecna alergija, a i nije mi do citanja, Milica mi se jos ne oporavlja, bar ne onolikom brzinom kojom sam ja mislila, da ne ureknem...
A i doslo vreme da vracam dug za njenu operaciju.
Dolazio mi ``cika`` da mi sece struju... to mi se nikad u zivotu nije desilo. Bilo je frustrirajuce.[/QUOTE]
za prvi put je frustrirajuče blaga riječ
poslije se naviknešpa to rutinski odrađuješ
jebino me hebe što je ponovno priključenje 4o e, 4o im majki glumpavih, al' nisu oni krivi
raspitaj se koliki je dozvoljeni maksimalni iznos neplaćanja pa gledaj da ne pređeš..al i ako pređeš, ništa strašno...šta može da se desi...da isključe...pa neka isključe, već si to jednom prošla...što te utješih...
....pozdrav svim devojkama sa teme naravno.....cesto vas citam, a draga Esterita me uvek razveseli svojim postovima.....ni veceg
optimiste ni nekog ko je u stanju i da utesi i da razveseli o jednom trosku
...i sto je najvaznije sve si u pravu, ziv se covek na sve navikne pa krivuda kroz lavirint zivota, neko spretnije neko malo
teze..al da sve prodje, prodje i nekako se resi....![]()