ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
i ja sam jedina koja nigdje ne ide za 8 mart 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel' mi kasno sad da nešto malo pročitam?![]()
i ja sam jedina koja nigdje ne ide za 8 mart![]()
Evo me,stigli smo juce sa Divcibara.Super nam je bilo malo smo citali i malo vise cituckali.
Dunja nije nesto odusevljena snegom.Pogledajte prilog 272537
Ni mi nigde ne idemo za 8.mart,ali cemo mozda krajem marta sami na vikend na Divicbare.![]()
Pravi med!!!
Neka joj sledeci sneg donese brata, ako dobro racunam ......taman oko Nove godine![]()
Ovog vikenda je trebalo da odemo u Rumuniju na snežni vikend,kad smo promašili sneg na Zlatiboru,ali imali smo peh u familiji,pa nismo - njegov tata pao,slomio čašicu kolena,hitno operisan,a prijatelji sa kojima je trebalo da idemo,krenuli bez nas i na 2 km od hotela su ih vratili- zatvoren put zbog smetova...
Sto se teme tice,pauzirala sam Modni Vavilon i na Zlatiboru pocela Hvala za uspomeneSesilija Ahern- ona sto je pisala P.S.Volim te..
Kakav je to smor od knjige....hiiiiiiii ....nisam mogla da makne od 40. Strane...a korice roza,pa ono srce,pa....sve tako otužno....Necu ni da nastavljam...
Zavrsila sam sa tom spisateljicom...
Од данас је сваком нашем кориснику, који при упису у Библиотеку остави своје корисничко име и лозинку, омогућено да види свој статус. Преко линка Е- каталог, укуцавањем свог корисничког имена и лозинке, корисник је у прилици да види колико је публикација задужио, да ли треба да плати неку казну, до када важи чланска карта и др.
Hellooooo, alo, Mirka zove zene....Tigrova zena?? Bilo ko???
Bambi:
mada je ova Tigrova žena baš pitka. Nego ne mogu da verujem da je devojka koja je pisala knjigu rođena 1985 godine.