Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi.
Ali mi cemo da nabavimo neke dobre knjige i da se provedemo bolje od ovih ste ce skitati po belom svetu :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Posle Dezulovica citam Neverstvo za oceve pocetnike.
Sad mislim dobra je, sad mislim pa i nije nesto.
Valjda se jos nisam mentalno odvojila od prethodne knjige.

Moj sin je mod na forumu svog fakulteta i kod njih nikad nije bilo dozvoljeno da se pišu dva posta uzastopce (a kakvo nizanje, za to nisu ni znali, to je Esteritin patent), pa nije smela da se citira prethodna poruka, nego samo ako je neka ranije, i tako, sve nešto strogo.
Vikendom sam na temi Šta kuvamo danas. Sad će kolačići.

Evo me,stigli smo juce sa Divcibara.Super nam je bilo malo smo citali i malo vise cituckali.:rumenko::lol:
Dunja nije nesto odusevljena snegom.:roll:
P2220035.jpg

Ni mi nigde ne idemo za 8.mart,ali cemo mozda krajem marta sami na vikend na Divicbare.:zper:

Majo, bas si me razgalila ovom sličicom. Divna je. A vidi kako je minafin odmah izračunala.

Šta su još menjali na ovom forumu, sad mi stiže obaveštenja i da sam dobila reputaciju. Ranije je bilo samo ako imam privatnu poruku.
Jutros se jedva dokopah mesta u busu, već prošla pola puta, da mogu da čitam Imenjaka. :)

Ja mislim da su na ovom forumu još i tolerantni, kad pogledam šta smo sve pisale, pola poruka nema veze s bibliotekom :whistling:
Nego, svratila ja juče na Limundo da vidim šta ima i oni ljudi mi nisu nikako jasni, kako misle da im neko kupi knjigu koja košta kao nova u knjižari? (npr. za Lagunina i Alnarijeva izdanja traže po 400 rsd, a po toj ceni možeš da kupiš nove knjige jer svaki čas imaju neke akcije, popuste i sl.), pa još cimanje oko slanja i poštarine....Ja bih tamo kupila samo nešto što ne mogu da nađem u knjižari, npr. Arčibalda Kronina.
Razmišljam da li da uzmem još nešto s Lagunine akcije, možda Mati pirinča ili Ljuljašku daha.

Ovog vikenda je trebalo da odemo u Rumuniju na snežni vikend,kad smo promašili sneg na Zlatiboru,ali imali smo peh u familiji,pa nismo - njegov tata pao,slomio čašicu kolena,hitno operisan,a prijatelji sa kojima je trebalo da idemo,krenuli bez nas i na 2 km od hotela su ih vratili- zatvoren put zbog smetova...

Sto se teme tice,pauzirala sam Modni Vavilon i na Zlatiboru pocela Hvala za uspomeneSesilija Ahern- ona sto je pisala P.S.Volim te..
Kakav je to smor od knjige....hiiiiiiii ....nisam mogla da makne od 40. Strane...a korice roza,pa ono srce,pa....sve tako otužno....Necu ni da nastavljam...
Zavrsila sam sa tom spisateljicom...

A apelovala sam da se ne cita Cecilija :lol: to se samo gleda kad se pretvori u dobar rom-kom film, ili rom dram film...
Njen spisateljski dar je tuga i zalost.
Nema zena dar, takoreci iako ima knjigu koja se tako zove :cool:

Ja pocela 6tu knjigu ...vratila se dobroj staroj Dzil Mansel...njene su knjige lagane i ne mnogo glupe. Nesto kao A.Poter. I slatko mi da citam jer se zove Zaljubljena do usiju sto ja dugo nisam bila a kako stoje stvari i necu. Bedak :(

- - - - - - - - - -

Knjiga nedelje u Laguni- Tigrova zena...ko je cit'o brzo neka kaze dal da si kupim il ne?

Ju sta je ovo , kakve su ovo crtice :eek:

- - - - - - - - - -

Buahahaha Esterka zbog tebe su uvedene novine na forum, ne mozes da se nizes vise i da napucavas postove :lol:

- - - - - - - - - -

Ahahahahahahah sto je ovo zabavno

- - - - - - - - - -

Jao da sam znala da je ovo uvedeno pa sto bi se ja ludo zabavljala neku noc kad nisam mogla da spavam

- - - - - - - - - -

Ludo burazeru

- - - - - - - - - -

:rotf:

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

Kod nas u biblioteci ;)
Од данас је сваком нашем кориснику, који при упису у Библиотеку остави своје корисничко име и лозинку, омогућено да види свој статус. Преко линка Е- каталог, укуцавањем свог корисничког имена и лозинке, корисник је у прилици да види колико је публикација задужио, да ли треба да плати неку казну, до када важи чланска карта и др.

Kupi Tigrovu ženu. Nije loša.

I Dar nije tako loš, a ostale dve nabrojane Sesilijine čekaju da budu poklonjene, već sam i zaboravila na njih. Sledeća dva 18. rođendana su obezbeđena.:lol:

Dasty, a mi koji smo ranije učlanjeni, kako da se prijavimo? Sad ću idem da vidim...:think:
Vodopadice, to je niška Narodna biblioteka.:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back