krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Au, mnogo skupa. Neka kupi ona, pa da čitamo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srećan vam Badnji dan. Dabogda svaka našla paru u česnici...
![]()
, često je i ja viđam na Limundu.

Danas mi je dever ukazao na audio knjigu Napad na minibar Dubravke Ugrešić. Vi ste je već čitale, ja nikada.
http://pescanik.net/knjige-2/

Joj, da. Zaboravila sam da vam kazem.Lepo sam i pre podele cesnice rekla da se ne nadaju i da ce biti kod mene. I tako i bi!
Srecan Vam Bozic,citalice!
Meni su praznici protekli uglavnom u poklanjanju knjiga...
A sutra na posao,kao da nista nije bilo....

evo sam nešto malo počela da čitam

od prošle godine) Ognjena kiša, Dejvid BolTaman sam htela da konstatujem da si sad verovatno otisla na neke pripreme za pripremu zimovanja![]()

Rece "sve tri njene knjige".
Ja samo nadjoh ovu, Nova zemlja
Rado, od Djampe Lahiri imas 'Tumac bolesti' kod tebe u biblioteci, ja sam je odatle uzela na sestrinu karticu kada sam bila u Nisu.
'Imenjak' je izasao u onom kompletu Politikinom, a cesto vidjam tu knjigu i na Limundu.
'Novu zemlju' sam kupila u 'Delfi' knjizari.
'Imenjak' je roman, ostale dve su zbirke prica. Likovi su joj vecinom imigranti, a teme raznovrsne i uglavnom pokrivaju ljubav u svim svojim oblicima.
Na Limundu se Imenjak može naći za 150-200 din.
Likovi njenih knjiga su većinom imigranti ili Amerikanci u dodiru sa imigrantima. Odlično je opisala taj njihov novi život, (ne)sposobnost da se na njega naviknu, sukobe generacija...
Joj, da. Zaboravila sam da vam kazem.
![]()
Bila i kod mene
(Izvini Mico sto sam ti maznula smajlija)
G-dja Dubravka, iscitala sam skoro sve (i ovaj Minibar) sto je pisala. Dobra, dobra.
E sad, ovo bi bilo zanimljivo slusati![]()