Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srećan vam Badnji dan. Dabogda svaka našla paru u česnici...:lol:
dru%20badnji%20dan.jpg

Lepo sam i pre podele cesnice rekla da se ne nadaju i da ce biti kod mene. I tako i bi!
Srecan Vam Bozic,citalice!
Meni su praznici protekli uglavnom u poklanjanju knjiga...
A sutra na posao,kao da nista nije bilo....

Rado, od Djampe Lahiri imas 'Tumac bolesti' kod tebe u biblioteci, ja sam je odatle uzela na sestrinu karticu kada sam bila u Nisu.
'Imenjak' je izasao u onom kompletu Politikinom, a cesto vidjam tu knjigu i na Limundu.
'Novu zemlju' sam kupila u 'Delfi' knjizari.

'Imenjak' je roman, ostale dve su zbirke prica. Likovi su joj vecinom imigranti, a teme raznovrsne i uglavnom pokrivaju ljubav u svim svojim oblicima.

Lepo sam i pre podele cesnice rekla da se ne nadaju i da ce biti kod mene. I tako i bi!
Srecan Vam Bozic,citalice!
Meni su praznici protekli uglavnom u poklanjanju knjiga...
A sutra na posao,kao da nista nije bilo....
Joj, da. Zaboravila sam da vam kazem.
:zskace: :zskace::zskace:
Bila i kod mene :zbanana::zbanana::zbanana:
(Izvini Mico sto sam ti maznula smajlija :D)

G-dja Dubravka, iscitala sam skoro sve (i ovaj Minibar) sto je pisala. Dobra, dobra.
E sad, ovo bi bilo zanimljivo slusati :think:

čitam drugu polovinu (na 475 strani sam z:mrgreen: od prošle godine) Ognjena kiša, Dejvid Bol
i dosta je dobra, avantiristička, istorijska o Malti, narodu i vitezovima i crkvi i robovima i Carigradu i svaštanešto...

Rado, od Djampe Lahiri imas 'Tumac bolesti' kod tebe u biblioteci, ja sam je odatle uzela na sestrinu karticu kada sam bila u Nisu.
'Imenjak' je izasao u onom kompletu Politikinom, a cesto vidjam tu knjigu i na Limundu.
'Novu zemlju' sam kupila u 'Delfi' knjizari.

'Imenjak' je roman, ostale dve su zbirke prica. Likovi su joj vecinom imigranti, a teme raznovrsne i uglavnom pokrivaju ljubav u svim svojim oblicima.

Na Limundu se Imenjak može naći za 150-200 din.
Likovi njenih knjiga su većinom imigranti ili Amerikanci u dodiru sa imigrantima. Odlično je opisala taj njihov novi život, (ne)sposobnost da se na njega naviknu, sukobe generacija...

Joj, da. Zaboravila sam da vam kazem.
:zskace: :zskace::zskace:
Bila i kod mene :zbanana::zbanana::zbanana:
(Izvini Mico sto sam ti maznula smajlija :D)

G-dja Dubravka, iscitala sam skoro sve (i ovaj Minibar) sto je pisala. Dobra, dobra.
E sad, ovo bi bilo zanimljivo slusati :think:

I ja sam dobila paricu za parice!
Pa sad, bas me zanima sta ce biti.
Mogla sam da dobijem i komadic drena (za zdravlje) - ne bih se ljutila, ali ove godine sam izvukla paricu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back