Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srećan vam Badnji dan. Dabogda svaka našla paru u česnici...:lol:
dru%20badnji%20dan.jpg

Dakle drugarice citam Kevina i jako mi se dopada ali mi se dize kosa na glavi od uzasa :zima2:
A da stvar bude jos gora pocela sam da umisljam i da budno pratim svaki Stefanov pokret :eek: i cini mi se da dete misli da sam poludela :zblesav:

Cini mi se da imam Kevina i ja :think:
moram da pregledam sta sam sve skinula od knjiga.... :prstic: :lol:

Pile, ako citas,joj sramote, onolka knjizica, ja je jos nisam pocela, sve me odvlace desavanja oko mene od citanja :lol:
(a u vozu sam zamalo zaspala,bilo lepo toplo.... :lol: )

:grudvanje3: Meni se dopala :evil:

:zimag: A ova ce da mi se dopadne, znam :evil:

Jedino ne znam sta cu sa ovim Bregom. Evo me kukam vam svaki dan z:(
A necu da ga ostavim. Necu :ljutko:

Lamar, i meni ce se sigurno dopasti Preziveti sa vukovima. Bas me zaintrigirala knjiga. z:)
Ti i ja imamo skoro pa slican ukus za knjizevne poslastice. :cmok:

Poslednja izmena:
Drage drugarice, srecna vam i Nova godina i ovaj Badnji dan :zjelka2:
Ja skroz slaba sa slobodnim vremenom, ali makar da vam mahnem.

Vidim da ste stavljale liste za prethodnu godinu, evo i naslova koji su se meni svideli, redom kojim sam ih citala:
1. Otmenost jeza - Mjuriel Barberi
2. Nova zemlja - Djampa Lahiri
3. Tigrova zena - Tea Obreht
4. Atlas opisan nebom - Goran Petrovic
5. Smrt i njeni hirovi - Zoze Saramago

Ostalo mi je 100-ak strana 'Kod kuce', ali sam ipak 1.1. otvorila sezonu citanja 'Anom Karenjinom'. Nisam je citala od srednje skole, toliko sam se uzivela u likove i pricu, i grabim svaki slobodan trenutak da uzivam.

Vidim da ste stavljale liste za prethodnu godinu, evo i naslova koji su se meni svideli, redom kojim sam ih citala:

Ostalo mi je 100-ak strana 'Kod kuce', ali sam ipak 1.1. otvorila sezonu citanja 'Anom Karenjinom'. Nisam je citala od srednje skole, toliko sam se uzivela u likove i pricu, i grabim svaki slobodan trenutak da uzivam.

Da Djampa Lahiri zna koliko je hvalim na našim prostorima, plaćala bi mi bar po 150 dolara mjesečno! Svaka čast za izbor, pročitaj i njene ostale knjige!

Jedino ja ne umem da skinem film Kevina sa neta :rida:
Ne umem ni ja. Meni to deca skidaju. Biće ti lakše kad ti deca još malo porastu pa budu znala sve to. Oni to prosto znaju, a ja ne mogu ni da naučim. Verovatno nisam dovoljno zainteresovana, jer poželim 2-3 filma godišnje. Meni nije vredelo ni što su mi skinuli kad ja nisam znala da pustim. :zstidljivko: Tako da nisam odgledala kad sam htela nego tek sutradan kad su mi objasnili ko debilu. Ali meni je to stvarno previše, dva daljinska, u svakoj ruci po jedan, ovde puštaš, tamo pojačavaš. A pogotovo što mi uvek treba i prevod, pa dok mi i prevod uklope, iznerviraju se totalno. Ali baš me briga, mogu valjda i oni nešto za mene da učine.

Moja ćerka je donela od bake Anu Karenjinu 2. januara, nije je ni izvadila iz kese. Jedva sam je sad oterala od kompjutera da čita. Naravno da gleda TV, a ne čita.

A ja sam otkrila zašto mi teško ide Mavrov poslednji uzdah. Slova su sitna, a papir žut, ne vidim! :cistinaocare: a ja još uvek ne nosim naočare. Nabaviću bolju stonu lampu. Imam neku lepu, pa sam joj kupila i nov abažur, ali ona je stvarno samo za ukras i eto, tek da se upali da se nazre gde je šta. A imam i onu pravu za rad. Nije nešto reprezentativna, ali lepo obasjava, može i da se podesi.

Da Djampa Lahiri zna koliko je hvalim na našim prostorima, plaćala bi mi bar po 150 dolara mjesečno! Svaka čast za izbor, pročitaj i njene ostale knjige!

Citala sam jos od nje 'Imenjak' i 'Tumac bolesti'. Meni je predivan stil kojim pise, neusiljeno i nepretenciozno, price joj pocinju sasvim obicno, a onda na kraju ostave bez daha.
Ne znam da li je jos nesto prevedeno kod nas, osim ove tri koje sam vec citala.
A sad sam se setila, kad sam u biblioteci pitala imaju li 'Tumac bolesti' od Djampe Lahiri, bibliotekarka me uputila na naucno odeljenje :dash:

Mir Božji, Hristos se rodi.
http://3.***************/__kmuZeFj0uA/TOw1xLHwfnI/AAAAAAAADbA/7n84rS-Q5KE/s1600/bozic-jaslice-download-besplatne-bozicne-animacije-pozadine-slike-za-blagdane-cestitke-bozic-praznici.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back