Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Svaka čast mužu što ima toliko volje za Pamuka. Dobar je on, ali meni je težak. Treba ga dozirati. Jedna knjioga u dve ili više godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko ga želim, tolko ga se i plašim, i sve nešto odlažem čitanje, a imam tri njegova romana.
Ukoliko nisi citala Pamuka iz razloga konfuzne tezine, onda preporucujem Novi zivot kao nesto laganiji start. Jednostavno je napisana sa jedne strane a sa druge stvara dobar uvid u piscev senzibilitet i interesovanja.

Ili, Bela tvrdjava, koja je takodje mozda dobar pocetak. Ili eventualno Istanbul.Ukoliko nisi citala Pamuka iz razloga konfuzne tezine, onda preporucujem Novi zivot kao nesto laganiji start. Jednostavno je napisana sa jedne strane a sa druge stvara dobar uvid u piscev senzibilitet i interesovanja.
20 godina
Dopao mu se film Ubistvo sa predumišljajem.

Jako bi nam pomogla neka smernica.predložite mi jednu kvalitetnu knjigu za drugaricu, diplomirala je pa hocu da joj kupim kinjigu?
ne previse sladunjavo, s nekom jakom porukom.

Lamar, je l' akcija i dalje traje?
Srecan Bozic svima koji danas slave![]()

predložite mi jednu kvalitetnu knjigu za drugaricu, diplomirala je pa hocu da joj kupim kinjigu?
ne previse sladunjavo, s nekom jakom porukom.

Kvalitetno s jakom porukom... Na primer, "Sluskinjina prica" Margaret Atvud. Ili "Moramo da razgovaramo o Kevinu" i "Svet posle rodjendana", obe je napisala Lajonel Šrajver. Sve je objavila Laguna.
Ili možda non-fiction, recimo "Male istorije" http://www.geopoetika.com/book.php?id=2101 ili "Kratka istorija bezmalo svacega", BIl Brajson napisao.
Onda će i moj sin da pokloni Sluškinjinu priču. Imam dve.

Dobar dan![]()
Da se nadovezem na Bi..Jako volim da citam pisce i knjige o Bliskom istoku, pa sam se primila na Pamuka, dobila od decka
i onda shvatila da mi je pretezak![]()