Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
predložite mi jednu kvalitetnu knjigu za drugaricu, diplomirala je pa hocu da joj kupim kinjigu?

ne previse sladunjavo, s nekom jakom porukom.
Jako bi nam pomogla neka smernica.
Sta je diplomirala, koja je to knjiga za koju ti znas da joj se nekada dopala, koju knjigu smatra losom...
Ovako na slepo, to je vrlo tesko i nezahvalno :)

Izum Igoa Kabrea – Brajan Selznik, Laguna 530 str. 10/10
Roman u reci i slici

Za jednu nasu drugaricu citalicu koja nije bila u prilicai da ode do Delfija, kupila sam ovu knjigu koju ona zeli da pokloni, pa sam je procitala dok joj je ne budem predala. Uz njenu dozvoli naravno :lol:

Roman je za… recimo mladje tinejdzere i tinejdzere, i prelep je. Najpre je to lepa i bogato opremljena knjiga vizuelno. Tvrde korice, prelepa naslovna strana, odlicne crno-bele strip-ilustracije koje cine vise od polovine knjige… Lepo je imati je bukvalno kao ukras na polici.
A sadrzaj je tek prica za sebe. Vratila sam se u detinjstvo, bajke, Oliver Tvist…
Divno sam se provela uz ovu knjigu i mislim da bi se svaki decak (ali i devojcica) koji vole da citaju jaaaako obradovali ovakvoj knjizi.

Inace joj je puna cena 1 290,00 din, a sada je na akciji u Delfiju cena bila 390,00 din. Cena je vise nego smesna za ovakvu knjigu.

http://www.laguna.rs/n1073_knjiga_izum_igoa_kabrea_laguna.html

Joj, ne znam, ali do kraja nedelje cu verovatno navratiti i do njih i do Doma sindikata, na taj kao mini sajam knjiga.
Pricacu kada se vratim :)

Srecan Bozic i od mene svima koji slave.
I tebi i tvom muzu naravno, posto verujem da slavite 2X :D

jao Srećan Božić i od mene devojke
307680_382597138496304_1405053057_n.jpg

Večeras ću čitati biografiju Branka Miljkovića, ' Princ Pesnika'. napisao Radovan Popović

predložite mi jednu kvalitetnu knjigu za drugaricu, diplomirala je pa hocu da joj kupim kinjigu?

ne previse sladunjavo, s nekom jakom porukom.

Kvalitetno s jakom porukom... Na primer, "Sluskinjina prica" Margaret Atvud. Ili "Moramo da razgovaramo o Kevinu" i "Svet posle rodjendana", obe je napisala Lajonel Šrajver. Sve je objavila Laguna.
Ili možda non-fiction, recimo "Male istorije" http://www.geopoetika.com/book.php?id=2101 ili "Kratka istorija bezmalo svacega", BIl Brajson napisao.

Kvalitetno s jakom porukom... Na primer, "Sluskinjina prica" Margaret Atvud. Ili "Moramo da razgovaramo o Kevinu" i "Svet posle rodjendana", obe je napisala Lajonel Šrajver. Sve je objavila Laguna.
Ili možda non-fiction, recimo "Male istorije" http://www.geopoetika.com/book.php?id=2101 ili "Kratka istorija bezmalo svacega", BIl Brajson napisao.

Hvala, Dano. :cmok: Onda će i moj sin da pokloni Sluškinjinu priču. Imam dve.:lol:

Dobar dan :)

Da se nadovezem na Bi..Jako volim da citam pisce i knjige o Bliskom istoku, pa sam se primila na Pamuka, dobila od decka
i onda shvatila da mi je pretezak :confused:

evo Frejka dade lijepu preporuku kako da ga čitamo
i meni je malo težak, al je isto tako dobar...dobro se poslije njega osjeća, nije smoran, u tome je stvar..msm jes' težina al' nije smorina
nekako mi je on za ona vremena kad imamo malo vremena za čitanje, pa onda malo, ali kvalitetno, ono po 2osetak strana dnevno
tako nekako

bila sam večeras u laguni:rumenko:
i jednino čega sam s emogla setiti da je neko preporučivao sa ovih silnih stranica je Nevesta iz Mumbaja, te sam to i poklonila sebi
+ ilustrovano tvrdo koričeno izdanje Teri Pračeta-Boja magije, Svetlost čudesnog za samo 420dinz:shock: :klap:
čitala sam obe, ali mogu da se podsetim:)
i mami jednu knjižicu Anite Damajant kao dodatak uz poklon za ng
i malu knjižicu Bredli Trevor Grin-Sutra za poklon isto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back