Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
ja prvo pročitala muž, nekako mi neobično mi neko tako mlad čita Selenića. A što da ne. Koliko ti sin ima godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dana:I onda ono najbitnije. Sam roman. Meni je bas legao. Starinska prica, vreme desavanja oko I i II sv. rata, prijateljsvo, ljubav, izdaja, prevara, vernost, secanje na sve to… Secanje dva starca posle niza godina.
Eto. Bila mi je Odlicna. Od ovog pisca cu uzeti svakao jos nesto.
Meni su se Svece gore do kraja takodje mnogo svidele, ali mislim da je pitanje trenutka jer isto ima sporiji ritam i jako lep jezik pa trazi strpljenje vise nego neke savremenije knjige, bar se meni takod cinilo.

ja prvo pročitala muž, nekako mi neobično mi neko tako mlad čita Selenića. A što da ne. Koliko ti sin ima godina?

)
na najbolju pizu u životu mom što sam pojela...zove se dijavolo
na PZoooo, gospođo Rajka, mi smo se baČili u vrckanje, samo tako

Kako je bilo, jel ti se svidelo?
Ja vam inače samo jedem ovih dana, već sam počela da nabacujem zimsko salce. Ne idem više na boks, posle praznika krećem na zumbu i tae bo. I zec mi se ugojio, sad ima onu zimsku bundicu i sav je pufnast. predložite mi jednu kvalitetnu knjigu za drugaricu, diplomirala je pa hocu da joj kupim kinjigu?
ne previse sladunjavo, s nekom jakom porukom.

Da li je Pamukov Novi život prikladan za tu priliku? Ko je čitao? Zvučno mi je, nekako...![]()
predložite mi jednu kvalitetnu knjigu za drugaricu, diplomirala je pa hocu da joj kupim kinjigu?
ne previse sladunjavo, s nekom jakom porukom.
Baš sam htela da dam sinu da pokloni koleginici koja je diplomirala.