Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Moram da se pozalim, preko vikenda nista citala nisam.
Dal` zbog briga koje me more, dal` zbog oka (nesto sa njim nije u redu - imala sam lasersku operaciju - ruptura retine je bila u pitanju pa su mi sili pukotinu... sve u svemu nesto mi nije dalo da citam.
A mozda i zbog ove hladnoce... ne znam... greje me grejalica, ne bi trebalo da mi je objektivno hladno...
A cita mi se.
Posle ``incidenta`` sa prosjakom u subotu, pisala na Rupi, otisla sam u biblioteku da se smirim, pa sam uzela:
Upisano u kosti, Sajmon Beket
Nema zemlje za starce - Kormak Makarti
Juzno od granice, zapadno od sunca - Murakami i
Preljubnike - Vide Ognjenovic
Mada jos nisam pocela da ``krunim`` onu gomilu od pre sto sam nakupila, ja se zatrpavam novim knjigama...
Idem sada kod lekara, lepu radnu ili neradnu nedelju svima sa teme zelim.
A Sivu ne bih uzela ni da mi je daju ``fraj``... to je tralalajka.
Mislim da je lepse seks prikazan u romanu Ljubav, znatizelja, prozak i sumnje nego u toj Sivoj...
Dal` zbog briga koje me more, dal` zbog oka (nesto sa njim nije u redu - imala sam lasersku operaciju - ruptura retine je bila u pitanju pa su mi sili pukotinu... sve u svemu nesto mi nije dalo da citam.
A mozda i zbog ove hladnoce... ne znam... greje me grejalica, ne bi trebalo da mi je objektivno hladno...
A cita mi se.
Posle ``incidenta`` sa prosjakom u subotu, pisala na Rupi, otisla sam u biblioteku da se smirim, pa sam uzela:
Upisano u kosti, Sajmon Beket
Nema zemlje za starce - Kormak Makarti
Juzno od granice, zapadno od sunca - Murakami i
Preljubnike - Vide Ognjenovic
Mada jos nisam pocela da ``krunim`` onu gomilu od pre sto sam nakupila, ja se zatrpavam novim knjigama...
Idem sada kod lekara, lepu radnu ili neradnu nedelju svima sa teme zelim.
A Sivu ne bih uzela ni da mi je daju ``fraj``... to je tralalajka.
Mislim da je lepse seks prikazan u romanu Ljubav, znatizelja, prozak i sumnje nego u toj Sivoj...

volim ja to ponekad.