Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Ako nisi gledala Budvu veceras, čitala verovatno još manje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ponesi fotelju...jao diiivno...kružna soba, pogled..primaš li me

i, što mislite, jesam li čitala što danas

Ja sam fotelju upakovala, sad samo da mi das adresu i da krenemSamo ponesi fotelju...![]()

Ja sam fotelju upakovala, sad samo da mi das adresu i da krenem![]()

Lako je tebi .... za mene je to mnogo prozora.Pronašao moj sin apartman, k'o stvoren za mene. Komp, fotelja i knjige, ništa mi više ne treba. A ima i praznih polica...Soba iz snova.
[/IMG]![]()
Lako je tebi .... za mene je to mnogo prozora.
Treba to neko da održava![]()

Lisicje ludilo je jedna divna knjiga. Bar po mom ukusu. Mene je kompletno iznenadila.
Kao sto volim i Izranjanje Markovicevo.
Preporucujem i Petra Lazica - Savrsena samoubistva (psiholoska drama), prodajem je na Kupindu.
Sta cu - teska su vremena. Moram da se reklamiram.
I ja ne mogu da dodjem do 26a po nekoj pristupacnijoj ceni.
I da, postoji mogucnost da pocnem da radim od januara!!![/QUOTE]
ne postoji mogućnost, ti radiš od januara
lijepa vijest jutros
Divna si, Ester, pozitivna, lepa... hvala ti... srce si jedno veliko, najvece!

Osim toga volim i Arhipelag kao izdavaca. Dobre su im i kvalitetne knjige.

Čestitke za Bi i od mene!
Rado, dušo, kasnim malo... Srećan rođendan!![]()

i mogu vam reć'..čim je popustila hladnoća, ja počela da čitam..ne nešto naročito mnogo, al' ipak čitam
stigla sam do 117 strane ove knjige o Malti, znači, sedminu knjige sa prešla

Znači, do ljeta će je spičiš...
![]()
i mogu vam reć'..čim je popustila hladnoća, ja počela da čitam..ne nešto naročito mnogo, al' ipak čitam
stigla sam do 117 strane ove knjige o Malti, znači, sedminu knjige sa prešla
samo polako..nije cilj u brzini ..
Do sutra četri nedelje kako je drugi deo "seksualne" trilogije kod mene, a ja sam spičila samo pola. Mislim da neću dalje ni da čitam. Ko dete zvečke sam je se zasitila. Prva knjiga mi je bila zanimljiva, ali se toliko ponavlja, a naivna je do bola, da danima nemam volje da je pipnem.
Slažem se s tobom. Iste stvari su i mene počele da nerviraju. I u drugom delu gricka usnu i javlja se njena unutrašnja boginja na svakih triest strana. Smara, brate, vređa inteligenciju...Ja sam procitala prvi deo u PDF-u, u pocetku delovalo interesantno, ali posle... dok su bar scene seksa bile zanimljive( a nije da nisu bile) mogla sam da trpim stvari kao sto su unutrasnja boginja koja glumi gimnasticarku, neprestano grickanje usne, njena toboze naivnost... ali kad su i te scene pocele da se ponavljaju, smucilo mi se. Inace najupecatljivija recenica knjige, bar za mene, je bila "Moja podsvest je pala u nesvest." Toliko o tome
![]()
A zasto sam je procitala? Kazu mi drugarice da jure tu knjigu, da su odusevljene odlomkom na Laguninom sajtu i temom, ja se naravno informisem po forumima, Amazonu, i dodjem im sa pricom kako meni ne pada na pamet da to citam. A one frknu na mene: Ti i tvoje predrasude. I onda se ja naostrim i procitam-bar da imam svoje misljenje kad me neko pita!