Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pronašao moj sin apartman, k'o stvoren za mene. Komp, fotelja i knjige, ništa mi više ne treba. A ima i praznih polica...;) Soba iz snova.:zaljubljena:

1fakj7.jpg
[/IMG]
Lako je tebi .... za mene je to mnogo prozora.
Treba to neko da održava :confused:

Lisicje ludilo je jedna divna knjiga. Bar po mom ukusu. Mene je kompletno iznenadila.
Kao sto volim i Izranjanje Markovicevo.

Preporucujem i Petra Lazica - Savrsena samoubistva (psiholoska drama), prodajem je na Kupindu.
Sta cu - teska su vremena. Moram da se reklamiram.

I ja ne mogu da dodjem do 26a po nekoj pristupacnijoj ceni.
I da, postoji mogucnost da pocnem da radim od januara!!![/QUOTE]

ne postoji mogućnost, ti radiš od januara :rtfm:
lijepa vijest jutros

Divna si, Ester, pozitivna, lepa... hvala ti... srce si jedno veliko, najvece!

Pretesterisi me – Jelena Lengold, Arhipelag 170 str. 10/10

Ozbiljno dobre price. Retko kada su mi se ovako dopale SVE price u jednoj zbirci nekog savremenog pisca kao sto je to ovde bio slucaj. Ovo je bila zbirka sasvim po mom ukusu, tema mi je odgovarala, stil takodje, nicega tu po meni nije bilo premalo niti previse. Pisac je nasao pravu meru.

Sastoji se inace od tri tematske celine, prva i treca su recimo price o parovima i ljubavi, a druga price o detinjstvu i porodici.

Cim sam u drugom delu pocela da citam pricu Klinac od dva metra, shvatila sam da sam je ranije vec citala, i setim se da sam u stvari citala zbirku prica Klinci od dva metra u kojoj je i ova prica (po kojo je cela zbirka i dobila ime, a koju je Dana preporucila), i da mi je otud i poznata :D

Sve u svemu moja preporuka. Za sve, jer takva je da bi se cini mi se mogla dopasti svakome sa ove teme.

Ćao, društvo, evo mene posle divno proslavljenog useljenja na godišnjicu braka. (22.). To ste mi sve već čestitale, pa ne morate opet. Jako sam zadovoljna kako je sve ispalo, šta sam sve napravila i kako je prihvaćeno i po tome dokle su noćas ostali, zaključila sam da su i moji gosti bili zadovoljni.
Dobila sam uglavnom stvari za kuću, tanjire i čaše i sl.
Od brata sam dobila i knjigu, ali to je u stvari za rodjendan. On baš ima lep običaj da mi poklanja knjige. I to malo ozbiljnije i klasičnije. Ove godine to je:

Ja sam Usporavanje i Identitet čitala davno i nisu me oduševile kao njegove ranije knjige, zaključno sa Nepodnošljiva lakoća postojanja. Ali s obzirom da mi je utisak o "Lakoći" kad sam je nedavno čitala bio prilično mlak, očekujem da i ove proizvedu drugačiji utisak nego pre 20-ak godina. Uglavnom, radujem se što ću ponovo čitati Kunderu.

@Bi, lep poklon od brata :) Osim toga volim i Arhipelag kao izdavaca. Dobre su im i kvalitetne knjige.
Ali i skupe. To vidim kada uzmem iz biblioteke jer uvek na prvoj strani ostane cena.

Sto se tice masine, veoma slicnu je daaaavno imala moja mama. I ja pojma nemam gde je zavrsila ta masina :think:
Nerviram se stalno kako smo sve te stare stvari razdelili, neke bacili... Kao da moji preci nisu imali nista. A nije bilo tako.

U zadnje vreme barem stajem u zastitu svakog starog drveta u dvoristu koje neko iz moje porodice ima ideju da sece.
Pa ljudi ostavite drvo, mrzim dvoriste koje izgleda kao da postoji tek 10-ak godina.
Zato tresnju koju imamo ispred kuce mogu da seku samo preko mene mrtve :lol:
Ona je jadnica cini mi se jedina ostala. Ogromna je, i beremo je sa terase.

O, masala kud ja odoh! Od Arhipelaga do tresnje :zcepanje:

Do sutra četri nedelje kako je drugi deo "seksualne" trilogije kod mene, a ja sam spičila samo pola. Mislim da neću dalje ni da čitam. Ko dete zvečke sam je se zasitila. Prva knjiga mi je bila zanimljiva, ali se toliko ponavlja, a naivna je do bola, da danima nemam volje da je pipnem.

Do sutra četri nedelje kako je drugi deo "seksualne" trilogije kod mene, a ja sam spičila samo pola. Mislim da neću dalje ni da čitam. Ko dete zvečke sam je se zasitila. Prva knjiga mi je bila zanimljiva, ali se toliko ponavlja, a naivna je do bola, da danima nemam volje da je pipnem.

Ja sam procitala prvi deo u PDF-u, u pocetku delovalo interesantno, ali posle... dok su bar scene seksa bile zanimljive( a nije da nisu bile :D ) mogla sam da trpim stvari kao sto su unutrasnja boginja koja glumi gimnasticarku, neprestano grickanje usne, njena toboze naivnost... ali kad su i te scene pocele da se ponavljaju, smucilo mi se. Inace najupecatljivija recenica knjige, bar za mene, je bila "Moja podsvest je pala u nesvest." Toliko o tome :mrgreen:

A zasto sam je procitala? Kazu mi drugarice da jure tu knjigu, da su odusevljene odlomkom na Laguninom sajtu i temom, ja se naravno informisem po forumima, Amazonu, i dodjem im sa pricom kako meni ne pada na pamet da to citam. A one frknu na mene: Ti i tvoje predrasude. I onda se ja naostrim i procitam-bar da imam svoje misljenje kad me neko pita!

Ja sam procitala prvi deo u PDF-u, u pocetku delovalo interesantno, ali posle... dok su bar scene seksa bile zanimljive( a nije da nisu bile :D ) mogla sam da trpim stvari kao sto su unutrasnja boginja koja glumi gimnasticarku, neprestano grickanje usne, njena toboze naivnost... ali kad su i te scene pocele da se ponavljaju, smucilo mi se. Inace najupecatljivija recenica knjige, bar za mene, je bila "Moja podsvest je pala u nesvest." Toliko o tome :mrgreen:

A zasto sam je procitala? Kazu mi drugarice da jure tu knjigu, da su odusevljene odlomkom na Laguninom sajtu i temom, ja se naravno informisem po forumima, Amazonu, i dodjem im sa pricom kako meni ne pada na pamet da to citam. A one frknu na mene: Ti i tvoje predrasude. I onda se ja naostrim i procitam-bar da imam svoje misljenje kad me neko pita!
Slažem se s tobom. Iste stvari su i mene počele da nerviraju. I u drugom delu gricka usnu i javlja se njena unutrašnja boginja na svakih triest strana. Smara, brate, vređa inteligenciju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back