Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
to neka francuska verzija. ali: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/260447/Ben-Aflek-snima-film-po-romanu-Harlana-Kobena
Pomešala sam. Sa Dzulijom je Dosije Pelikan, po romanu Džona Grišama.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta ti je to uvalila? Jesi li uopšte od šoku uspela da vidiš.
Ajde napiši par reči od Kobenu. Koja je knjiga u pitanju? Jel to krimić? Videla sam i ja jutros na polici, ali nisam ga uzela u razmatranje.
Skroz neocekivani obrti, u pocetku mi je malo traljavo isla, ali posle 80.stranice... zavrsila za jedno vece. Obicno knjige koje imaju fantastican zaplet meni budu interesantne, ali ne ostave ne znam koji utisak na mene... Ova jeste 

Videla sam kad sam dosla kuci: Prohujalo sa zenom i Levijatan... Nije uopste poenta u tome, mozda su i dobre knjige( vi cete mi reci jesu li?), nego u nekulturi... Svasta bih joj rekla ali sam u trenutku bila totalno smetena, sokirana...
A sto se tice Kobena, procitala sam Nestao zauvek, triler, krimic, svega ima po malo... cak i ljubaviSkroz neocekivani obrti, u pocetku mi je malo traljavo isla, ali posle 80.stranice... zavrsila za jedno vece. Obicno knjige koje imaju fantastican zaplet meni budu interesantne, ali ne ostave ne znam koji utisak na mene... Ova jeste
![]()

Prohujalo sa zenom su upravo ovih dana pominjale neke forumašice.

Sinoć legnem ja s erotikom. Taman da joj skine mrak, ja se uspavam.
Ne znam ima li smisla da čitam dalje?![]()

Koji sam kreten. Kako sam se nanizala večeras, svaki post počinjem sa ja...![]()

E baš si me nasmejala. Prvo pogrešan sajam, a posle... stvarno, ne možeš protiv "osobe".Zar je toliko dosadno? Ne mogu da verujem![]()
Evo, ni sad ne znam da li je još uvek nevina.
Odem ja juče pravo s posla na manikir i pita me"manikirka": Jesi li bila na sajmu?
Rekoh: Jesam, dovukla sam 30 knjiga.
Ona: Ma ja te pitam za sajam lepote.
Ja: Nisam...( ne znam ni zašto bih, moj posao nema veze sa kozmetikom, negom lepote i slično...)
Ona: Eeee pa kad već pominješ knjige, rekla mi je jedna osoba ( najviše volim taj izraz tipa: kazala mi jedna žena) da ima neka strava knjiga , nisam čitala, ali sigurno ću, nešto 50 sivih....
Mislim se, eno ima na forumu 50 njih posivelo čitajući tu glupost...Pogledajte prilog 260146
I taman uzmem zalet da je odgovaram i argumentujem stav protiv i shvatim po pogledu da "nema leba...", jer joj je "osoba" rekla da je progutala sve tri i da su fe-no-me-nal-ne! I gde ću ja sad protiv "osobe"?!

Za bibliotekarku… Zivotne slucajnosti su cudo! A ovo je jedno od njihHvala, Vanka, pogledala sam sajt. Stvarno impresivno koliko je toga čovek napisao.
Eto, zbog nje je tamo velikim slovima pisalo MOJA NOVA BIBLIOTEKA.Nego, devojke, jedva čekam da vam ispričam kakvo divno iznenadjenje sam doživela jutros u MOJOJ NOVOJ BIBLIOTECI. Sećate se da sam pisala da sam bila razočarana nezainteresovanim osobljem. A pošto sam morala da vratim knjige, rešila sam da im dam još jednu šansu i da opet uzmem nešto jer mi prosto nije bilo ni zgodno da tamo vratim knjige, a negde drugde idem da uzimam. I poranim ja jutros (pošto sam juče popodne "poljubila" vrata), udjem, neki ljudi već tamo, a bibliotekarka u drugoj prostoriji. Izlazi ona i nešto govori tim ljudima, a u isto vreme ugleda mene i ja nju i obe osmeh od uva do uva. Moja bibliotekarka iz starog naselja!! Ona s kojom sam se skoro sprijateljila i s kojom se sita ispričam o svemu i svačemu od, naravno, knjiga, preko posla, škole, dece, do stanova i selidbe. Nju su prosle nedelje premestili u taj ogranak, nije baš oduševljena, ali, kaže, nije bila ni našom starom kad je došla, pa se navikla i malo sredila prostor da joj bude lepše i udobnije.
Kaže da u tom ogranku gde smo sad, ima mnogo veći fond knjiga, frekventnije je, pa im više nabavljaju. A zato su i nju tu premestili da bi ogranak radio ceo dan, a ne samo jednu smenu kao do sada. Naravno ja sam se odmah raspitala ko radi u našoj staroj biblioteci. Iako mi neće biti zgodno da odlazim tamo ne bih volela da moje bivše komšije ostanu bez biblioteke.
A uzela sam i knjige: Svetlosti severa, Dženifer Doneli, pominjana je u ovoj našoj Biblioteci i Uho, grlo, nož, Vedrana Rudan.
Za ovu drugu se bibliotekarka setila da sam tražila u staroj biblioteci, pa nisu imali, a pošto ovde ima, ponudila mi !
Zavrsila sam Kobena pre par dana, al nikako da stignem da se javim...meni se stvarno dopala knjiga, mnogo zapleta, bukvalno do poslednje stranice ne znas sve... savrsena za kisno popodne i razbibrigu!
Planiram da procitam jos neku njegovu, iako neko rece da mu je ova najbolja...
I da, juce drugarica kasnila na dogovoreni sastanak, odem do biblioteke da uzmem nesto, da mi vreme brze prodje. Prvi put bez spiska, tumaram medju policama, uzivam, razgledam nepoznate mi naslove. Prolazi 15 minuta, 25. Sa ledja mi prilazi namrgodjena bibliotekarka, zastaje 3 sekunde pored jedne police, uzima dve knjige i onako nabusito kaze: Evo ti ovo da citas! Usput, dolazi do pulta, krece da me zaduzuje. Ja bespomocno pokusavam da saznam bilo koji detalj iz njih koji ce mi nagovestiti da li ce se to meni uopste dopasti. Ona uzima kartoncice, sve sredjuje i pruza mi knjige. Izlazim iz biblioteke osamucena, bez ikakvog saznanja sta se TO upravo tamo desiloNaravno, kad me prosao sok, jedino sto sam mogla da uradim je da se iznerviram
![]()
) nije islo bas tako dobro

I to kiseliHahaha, znam za Renome, njihovi hitovi su još gori od Grandovih (da, da, ima gore!). Putovala sam prošlog meseca u Bijeljinu i ''uživala'', džaba mi moje slušalice kad ih radio nadjačava.
Rado, padoh sa stolice posle tvog posta. Ti si prva koja je stavila kupus i seks u istu rečenicu.
Sutra idem na svadbu, lalala. Bez muža.

Zar je toliko dosadno? Ne mogu da verujemUzmi onda Amandu Kvik, hahaha.
Meni je Levijatan dosadan
Nastavljam sa Đavoljom kraljicom - lektor ima problem sa zarezima: stavlja gde ne treba, a ne stavlja gde treba. Ipak je to Sezam.
i taj lekotor imamo isti problem. Meni zarez stoji uvek tamo gde ne treba 
Odem ja juče pravo s posla na manikir i pita me"manikirka": Jesi li bila na sajmu?
Rekoh: Jesam, dovukla sam 30 knjiga.
Ona: Ma ja te pitam za sajam lepote.
Ja: Nisam...( ne znam ni zašto bih, moj posao nema veze sa kozmetikom, negom lepote i slično...)
Ona: Eeee pa kad već pominješ knjige, rekla mi je jedna osoba ( najviše volim taj izraz tipa: kazala mi jedna žena) da ima neka strava knjiga , nisam čitala, ali sigurno ću, nešto 50 sivih....
Mislim se, eno ima na forumu 50 njih posivelo čitajući tu glupost...Pogledajte prilog 260146
I taman uzmem zalet da je odgovaram i argumentujem stav protiv i shvatim po pogledu da "nema leba...", jer joj je "osoba" rekla da je progutala sve tri i da su fe-no-me-nal-ne! I gde ću ja sad protiv "osobe"?!
Da se razumemo - ne čitam ni ja neku visokoumnu literaturu, volim u svašta da virnem, mešam žanrove...ali kad ih tako čujemda se oduševljavaju nekim štivom tog tipa....Naročito ako ih ima više, kao u frizerajima i ostalim mestima sličnog sadržaja, pa krenu s tim kako je knjiga extra, a sve Bačićke,Dedićke i ostale fenomenalne spisateljice, a one u transu koja će da nadjača ostale iznoseći lične i duboke impresije....

Evo necu viseCek da ti prekinem niz![]()