krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
inače, jedem jedno parče torte od nedelje...ako se ne javim ujutru, nisam pretekla
Ja sam pojela svoju četvrtinu tepsije koha.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inače, jedem jedno parče torte od nedelje...ako se ne javim ujutru, nisam pretekla

Sad dođoh sa boksa, nemam snage ni za šta, ne mogu čak ni od kompjutera da ustanem, raspadam se.
Čitam onu Đavolju kraljicu i šta znam, ni tamo ni ovamo, još uvek ne znam da li mi se sviđa. Doduše, tek sam prevalila stotu stranu. Nije loša, ali me ne vuče da je čitam. Nadam se da će se kasnije malo zakuvati, kad Katarina Mediči poraste.
Lamar, i meni se svidela U inat kiši.

možda te baš okrene na mašinu
msm, mora negdje, pa 'ajd da otkrivamo zajedno

Koji sam kreten. Kako sam se nanizala večeras, svaki post počinjem sa ja...![]()

oće koleginica da je naučim da plete
joj muke moje, kako ću nju naučiti kad ja nikako da se nateram da nešto počnem i završim
kaže ona doneću vino, pa dokle stignemo
![]()

Meni cak nije ni muka![]()
jednog dana. Mada je on divan za opustenciju, sve fino lepo, milina jedna. Pogotovo to u Africi sve laganica, ponekad bas prija.
meni se stvarno dopala knjiga, mnogo zapleta, bukvalno do poslednje stranice ne znas sve... savrsena za kisno popodne i razbibrigu!
Planiram da procitam jos neku njegovu, iako neko rece da mu je ova najbolja...