Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako mi se ne svidi, gotova si :p Pokupila sam odavde milion preporuka, al je trebalo pored svake da napisem onoga cija ja, da znam kome da se zalim i podnosim reklamacije :azdaja:
Navukla sam se na smajlice. :mrgreen:
I ja. Dozivotno
gamer1_girl.gif

Jel neko pitao za mene?
Ili ste me zaboravile?
Sinoc sam zavrsila Carobnicu iz Firence, Salmana Ruzdija. Inace, to je moj prvi ``susret`` sa njim.
Ali, nije dobro prosao. :rumenko:
To sam ja, vasa arvena.
Paz' da se ne sakrijes od nas :lol:

Boze Boze tek dosla a vec mase mojom oklagijom :lol:
Jos da ti mazne naocare...
smilie_girl_086.gif

Sreća da je nightmare podsetila o kome je reč, inače ne bih imala pojma...
Ja se sludim i kad avatar menjate,a ne nickove...To mi baš pravi zabunu..
Kupila sam Portret u Sepiji i Kći sreće na Limundu za po 300 rsd - ona lepa izdanja narodne knjige...Sad još da negde nahvatam prvi deo...
Sreca tvoja da ih Rada verovatno vec ima :lol:

ja sam procitala par, neke su bile ok a neke..posebno Suz.ELizabet Filips.

Elefeteria
to je arvena.

(mada ni ja vise ne mogu da pohvatam :confused:)

Hvala, Waterfall.
Za Suz.El.Filips se slažem, čitala sam jednu njenu knjigu i prevod je bio užasan (preblaga reč), sećam se i imena ''prevodioca'' - Lena Radosavljević, mogu misliti kakav je kapacitet kad jednu tralala knjigu nije u stanju da prevede. Otad više ne uzimam njihove knjige.

Inače, sada čitam ''Dijamanti i bele rade'' Bernadet Strahan. Čitala sam njenu Punu kuću i nisam se oduševila, a Dijamante sam uzela jer su hvaljeni još negde na početku stare teme Biblioteka i nisam se pokajala, naprotiv. Smejem se nad doslovno svakom stranicom - glavna junakinja je spisateljica ljubića Sani Parkinson koja ima dve otkačene rođake-cimerke, predsednicu kućnog saveta koja je tera da uveče drži straži ne bi li otkrili ko je misteriozni kradljivac gaća s konopca, bivšeg momka s kojim se i dalje druži i savršenog novog udvarača.

Kako mi je žao što sam zaboravila da kupim Ostrvo na Sajmu. Nadam se da će Evro-Giunti opet davati onih 20% popusta u svojim knjižarama kao što ima običaj.

Zaboravila sam da pomenem da sam pročitala Kaju i da mi se više svidela od Đakuzija u liftu (koji nisam ni pročitala jer sam se smorila još u prvoj polovini).

Vi ste, vidim, sve zaređale po nekim koncertima. Drago mi je da ste se lepo provele :) Ja sam opet propustila Paka de Lusiju u Sava centru, a čini mi se da u skorije vreme neće biti niko ko me iole interesuje.

Da li se taj popust odnosi na sve knjige? Je l važi za jednu kupljenu knjigu ili ide na tri kupljene knjige? :)

Donela iz biblioteke Stolarsku olovku, Nestao zauvek od Kobena i Badem. Za poslednju me bibliotekarka "upozorila" da ima lascivnih scena, i da su se mnoge gospodje vratile zgranute sto im je to preporucila. Doduse, ja sam daleko od gospodje, ali opet da pitam-citao neko? :mrgreen:

Donela iz biblioteke Stolarsku olovku, Nestao zauvek od Kobena i Badem. Za poslednju me bibliotekarka "upozorila" da ima lascivnih scena, i da su se mnoge gospodje vratile zgranute sto im je to preporucila. Doduse, ja sam daleko od gospodje, ali opet da pitam-citao neko? :mrgreen:

Meni je Badem nametnut jos kad sam postala gospodja pre nekih desetak godina :malav: ali se secam da mi nesto nije odgovarala. Cek bre, da li je toliko vremena proslo? :huh:
Nestao zauvek mi je najbolja od Kobena.
Stolarsku olovku je hvalila Moonlight.

Uzela sam danas Filozofiju dosade.

Čitala sam ja i gore stvari od Badema.;) Možda je čudna za njihove, arapske prilike, kod nas je to kao dobar dan.:lol:

Cao malisanke, vratila sam se u drzavicu, svratih da vas zagrlim. :)

Na put namerno nisam nosila knjigu zelevsi se posvetiti drugim sitnicama.

Veceras vazduh mirise na moju nekadasnju ulicu, na staricu s narucjem medenjaka (moju baku).

A bele hrizanteme, tamo negde, mozda veceras oslikava prvi mraz.

Devojke, veceras mi je srce posebno setno, srce kao potez cetkicom osrednjeg majstora, srce na krzljavom platnu.
Moje srce od grimiznog ka oporom.

Veceras mi je opet ulicni svirac bio dirljiv.

I veceras, dok sipam crni, gorki caj u porculanske soljice moje bake, cini mi se da je ona kisa u ponedeljak, bila toplija no inace.

Ostavljam vam
.

Iako mi je, priznajem, draza originalna verzija, vise sirova, vise opora, veceras namerna mekoca.

Što ti znaš da uživaš, Dragončice :) I kako nam lepo to svaki put dočaraš.

Moram da kažem da ovi Dijamanti i bele rade sad sporije napreduju jer su slova sitnija od proseka. Imam ja dobar vid, ali želim da takav i ostane :eek: A čitam i Čarobnicu iz Firence uporedo.

Mnogo mi je žao što se nisam setila da kupim Ostrvo na Sajmu. MojaMilica reče da je koštalo 500 din, a sad me sa sve popustom izađe 672.30 din (Rado, proveri jesam li dobro izračunala :zcepanje: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back