Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Ko je Nox_arcana? Ne mogu da provalim 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos nesto da kazem....Sezam Book - najgora lektura od svih lektura.
Alnari zauzima visoko drugo mesto u najgorosti![]()
Znala sam.Od svih dosadasnjih maceha Rado ti bi fakat bila najhranljivija.
Ako nista bar bi o knjigama imale da pricamo do smrti.
Tvoje naravno
Majka...nece nista da kaze, nadam se da je tu knjigu odavno zatvorila...
Samo još mm da pristane.Izdala je jos jednu knjigu - Crvena kontesa.
Mirka, koju Sezamovu mislis?
ja sam procitala par, neke su bile ok a neke..posebno Suz.ELizabet Filips.
Elefeteria
to je arvena.
(mada ni ja vise ne mogu da pohvatam)
I ja. DozivotnoNavukla sam se na smajlice.Ako mi se ne svidi, gotova siPokupila sam odavde milion preporuka, al je trebalo pored svake da napisem onoga cija ja, da znam kome da se zalim i podnosim reklamacije
![]()
Paz' da se ne sakrijes od nasJel neko pitao za mene?
Ili ste me zaboravile?
Sinoc sam zavrsila Carobnicu iz Firence, Salmana Ruzdija. Inace, to je moj prvi ``susret`` sa njim.
Ali, nije dobro prosao.![]()
To sam ja, vasa arvena.

Jos da ti mazne naocare...Boze Boze tek dosla a vec mase mojom oklagijom![]()
Sreca tvoja da ih Rada verovatno vec imaSreća da je nightmare podsetila o kome je reč, inače ne bih imala pojma...
Ja se sludim i kad avatar menjate,a ne nickove...To mi baš pravi zabunu..
Kupila sam Portret u Sepiji i Kći sreće na Limundu za po 300 rsd - ona lepa izdanja narodne knjige...Sad još da negde nahvatam prvi deo...

Sreca tvoja da ih Rada verovatno vec ima![]()

Dr Dzeki i Mr Hajd
To mi je novi nick...
Znaci: tajanstvena noc.
Cerka mi ga predlozila.
A kome cu ispuniti zelju, ako ne cerki.![]()
Ja sam ih iskritikovala za Nismo stigli da se oprostimo...ali rekla sam vam šta mi je rečeno...

ja sam procitala par, neke su bile ok a neke..posebno Suz.ELizabet Filips.
Elefeteria
to je arvena.
(mada ni ja vise ne mogu da pohvatam)
Kako mi je žao što sam zaboravila da kupim Ostrvo na Sajmu. Nadam se da će Evro-Giunti opet davati onih 20% popusta u svojim knjižarama kao što ima običaj.
Zaboravila sam da pomenem da sam pročitala Kaju i da mi se više svidela od Đakuzija u liftu (koji nisam ni pročitala jer sam se smorila još u prvoj polovini).
Vi ste, vidim, sve zaređale po nekim koncertima. Drago mi je da ste se lepo proveleJa sam opet propustila Paka de Lusiju u Sava centru, a čini mi se da u skorije vreme neće biti niko ko me iole interesuje.

Evro-Giunti uvek daje 20% popusta u svojim knjižarama na svoja izdanja za svaku knjigu.

Nema, Rada ih je sve tri čitala iz biblioteke.
![]()
Donela iz biblioteke Stolarsku olovku, Nestao zauvek od Kobena i Badem. Za poslednju me bibliotekarka "upozorila" da ima lascivnih scena, i da su se mnoge gospodje vratile zgranute sto im je to preporucila. Doduse, ja sam daleko od gospodje, ali opet da pitam-citao neko?![]()
ali se secam da mi nesto nije odgovarala. Cek bre, da li je toliko vremena proslo? 
Donela iz biblioteke Stolarsku olovku, Nestao zauvek od Kobena i Badem. Za poslednju me bibliotekarka "upozorila" da ima lascivnih scena, i da su se mnoge gospodje vratile zgranute sto im je to preporucila. Doduse, ja sam daleko od gospodje, ali opet da pitam-citao neko?![]()

I kako nam lepo to svaki put dočaraš.
A čitam i Čarobnicu iz Firence uporedo.
)