Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaooooooooooo kako ta Dzin Kalogridis divno pise :heart:
Stil me jako podseca na ovu sto je pisala Druga Bolenova kci, Filipa Gregori

Kao što rekoh ... čitam Žena jednog Bordžije i stvarno mi na momente zaliči na Bolenove

morala sam ...
book.jpg

Poslednja izmena:
Imala sam i ja knjiga za ''otresti'', samo što sam neke dobila na poklon pa mi žao, mada mi samo zauzimaju mesto (''Volim Pariz'' Lindzi Kelk, jednog Gijoma Musoa i sl.)
Začudila sam se što delite Ujnu, ja sam mislila da je hvaljena na ovoj temi, čak sam razmišljala da je uzmem iz biblioteke. Šta joj fali? (ukratko)

Nista! :evil:
Uzmite im te ujne,ili cu ja! Iako vec imam onu moju...belosvetsku...

Utrcala sam na sek da odgovorim ko me pit'o...dakleM...ne NE PRODAJEM knjige, nikakav sam trgovac a ni bankarstvo mi nije jaca strana, dakle poklanjam ili menjam nije ni bitno, po sistemu - prosledi dalje.

Tatu imam 1953. dobro drzeci, dobro noseci i dobro stojeci :mrgreen: bar sudeci po izgledu njegove bivse devojke :lol:
I njega mogu da prosedim dalje posto je na svim mestima koje ja znam odradio svoje :cool:

Svi zainteresovani za knjige i tatu da mi se jave na pp.

Sta fali Ujni??? Originalna radnja na primer :) to o cemu ona pise svakodnevno vidjamo/slusamo/gledamo oko sebe...

Ove godine sam prvi put bila na sajmu i ispunila veliku zelju :) Nemam bas veliki ulov kao vi-26a, Ne idimo nocas psima, Prodavnica sarija(stajalo na spisku, mislim da je preporuka odavde), i Sitnicarnicu. :) Sad tek kontam da su ustvari sve preporuke odavde :D

Prve dve su moja velika preporuka, a i preostale dve sam hvalila.
Tako da, bilo koja da ti se ne svidja, znas koga sigurno mozes da krivis :sad2:
Mada... za druge dve ima jos krivaca :lol:

PS Lep ti avatar :D

Jel neko pitao za mene?
Ili ste me zaboravile?
Sinoc sam zavrsila Carobnicu iz Firence, Salmana Ruzdija. Inace, to je moj prvi ``susret`` sa njim.
Ali, nije dobro prosao. :rumenko:
To sam ja, vasa arvena.

Za one koje vole trilere ... Dionisovi stepenici
Videla sam da su u knjizi uživale Tatjana 1610 , nox_arcana (jedva ukapirah da nam je to Arvena) i Poslednja igra leptira.

:lol: ...

Sreća da je nightmare podsetila o kome je reč, inače ne bih imala pojma...
Ja se sludim i kad avatar menjate,a ne nickove...To mi baš pravi zabunu..
Kupila sam Portret u Sepiji i Kći sreće na Limundu za po 300 rsd - ona lepa izdanja narodne knjige...Sad još da negde nahvatam prvi deo...

Kerefeka i Milica me podstakose. Dakle na mom spisku stoji bas ovako:

69. Zena jednog Bordzije- Dzin Kalogridis,Sezam Book,350 str.(Meda,Cruella,istor.tacna)
70. Porodica - Mario Puzo, Laguna, 360 str, (MajaVa++++,Bordzije)
71. Djavolja kraljica-Dzin Kalogridis,SezamBook,430 str.(Meda,Cruela,istor.tacna)

I meni su obe Kalogridisine (je l' može tako da se kaže :D ) knjige na spisku, nikako da dođu na red.
Porodica je odlična knjiga, mnogo mi se dopala (i sviđa mi se više nego Kum)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back