Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Knjiga nedelje u Laguni je Jedan dan. Šta mislite, vredi li kupovati? Sećam se da je pominjana na ovoj temi, ali davno beše (čini mi se da su utisci bili pozitivni).
Mislim da je bolje da je uzmem iz biblioteke, ipak.

Gledala sam One Day, pitka romansa sa dramskim elementima.

Film za ususkano popodne.

Stoga, poznata mi je tema romana, Ipak, mislim da nije za kupovinu.
Ovo zakljucujem samo na osnovu pogledanog filma koji me nije dojmio, moguce je da gresim. :)

Dve platis, treca (bez obzira na to sto je iste cene) je za 1 din.

I pustili su Ruzdija te sam kupila to i Poterku novu (da upotpunim kolekciju) a kao trece sam uzela Razum i osecajnost :)

Hvala Mirka :cmok2:

Ne znam da li se meni cini ili u Laguni deru sa cenama knjiga - knjiga od nepunih 400 str. 870 din :eek:

Onda u Alnariju nisu skupe uopste, ali dok se ja smislim
tacnije dok se saberes i oduzmes sa budzetom
prodje akcija :(

Planirala sam da uzmem Sulejmana, Zbogom - Ajsa Kulin i
ili Carigradsku prorocicu ili Pruzi mi priliku - Dzil Mensel.

Ali i ako ne kupim sada - bice valjda prilike...

Poslednja izmena:
Pa realno knjige se i ne prodaju na broj strana al shvatam sta si htela reci.
Laguna je pre par meseci jako podigla cene knjiga, nekada sam tri knjige placala prosecno 1300 din sa svim zaracunatim popustima, sada je to oko 1800.
O odnosu cena kvalitet tek necu da pricam jer to odavno vise nema veze jedno sa drugim.
U tu pricu se i te kako uklapa Alnari sa svojim naslovima i poslovnom politikom.
Sto kaze Razvigor, dve i nekako al trecu bas nikako - ne mozes da izaberes na akciji.
Jako losa ponuda ne pamtim da sam kod njih procitala nesto stvarno dobro.
Da nema one Aleksandre Poter ja stvarno ne znam od cega bi oni ziveli.

Meni se posle Tita vise ne cita nista, a polica puna novih knjiga - sve do jedne te za autobus :lol: al dusa iste nesto dobro.
Nesto sto nema predvidljiv kraj, nesto sto ne moze da se cita u autobusu izmedju kontrole bus plusa i ciganjskog pevanja...
Dal ja ne znam vise da izaberem il sta li je tek nista me u poslednje vreme nije odusevilo.

Napokon sam dosla do Gospodara muva i procitala je.
Sta znam? Dopao mi se roman. Deca u Americi je imaju kao obaveznu lektiru, a verovatno i u Britaniji.
Definitivno je vise od decije knjige.

Sada citam ``Strah i njegov sluga``.

Napokon sam dosla do Gospodara muva i procitala je.
Sta znam? Dopao mi se roman. Deca u Americi je imaju kao obaveznu lektiru, a verovatno i u Britaniji.
Definitivno je vise od decije knjige.

Sada citam ``Strah i njegov sluga``.

Što je meni Gospodar muva bila morbidna knjiga, jeziva, grozna, odvratna. Evo i sad se stresam kad je se setim.

Šta li sam ja ovo kupila? U potpalublju, scenario na 50 stana.:(
slika-VLADIMIR-ARSENIJEVIC-U-POTPALJUBLJU--10741519v288h216.jpg

Meni se posle Tita vise ne cita nista, a polica puna novih knjiga - sve do jedne te za autobus :lol: al dusa iste nesto dobro.
Nesto sto nema predvidljiv kraj, nesto sto ne moze da se cita u autobusu izmedju kontrole bus plusa i ciganjskog pevanja...
Dal ja ne znam vise da izaberem il sta li je tek nista me u poslednje vreme nije odusevilo.

Malo si omatorila :), :heart: :mrgreen:.
Ja delim slican osecaj vec neko vreme, ali i dalje stoicki citam:D,. I dalje iskljucivo u autobusu :zcepanje:.

Ja sam Gospodara muva pročitala na silu, toliko mi je bila dosadna. Pred kraj je postala malo kao zanimljiva, ali prekasno. Da je imalo deblja, odustala bih od čitanja.

Nisam znala da je Ruždi na Alnarijevoj akciji, uzela bih ga. Alnari mi je najomraženija naša izdavačka kuća. Imaju i dobrih naslova (npr. Stivena Kinga, Tolkina...), ali su i oni garant upropašćeni katastrofalnim prevodom i nepostojećom lekturom. A i povez je loš.

Malo si omatorila :), :heart: :mrgreen:.
Ja delim slican osecaj vec neko vreme, ali i dalje stoicki citam:D,. I dalje iskljucivo u autobusu :zcepanje:.

Da znas da sam to htela da napisem al reko delovace kao tipican forumski poziv da mi se kaze da nisam matora nego sam u najboljim godinama pa sam odustala.
Muka me hvata od tog femkanja a zapravo me godine ne doticu...svidjam se sebi matora :lol:

Sinoc ocajnicki preturajuci po policama trazeci neku dobru knjigu za ovo stanje svesti, shvatih da imam Sputnik ljubav i da nisam procitala :eek:
Kako li sam toliko bila ubedjena da jesam ja ne znam al dobro...i to sam pocela i posle 10 strana pomislih - e konacno prava knjiga :heart:
Volim Murakamija...volim i .

Можете мени да продате слободно Кинга којег сте прочитале, а не треба вам.
Ако нисам читао, радо бих поседовао. Слоб. на пп са ценом и насловом :))
Нисам га Ћито годинама.

Ebote Rajka ja cu morati da te nateram da me naucis kako se to licitira na tim tvojim limunima i kupinama.
Imam nesto da prodam i ako ima novih knjiga sto da bogatim Lagunu ...
Na pp molim kratki opis postupka za plavuse

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back