Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
A pogotovo sto znam da joj je NIN-a te godine oteo Petrovic, a ja
Petrovica jelte 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Knjiga nedelje u Laguni je Jedan dan. Šta mislite, vredi li kupovati? Sećam se da je pominjana na ovoj temi, ali davno beše (čini mi se da su utisci bili pozitivni).
Mislim da je bolje da je uzmem iz biblioteke, ipak.
Izgleda da nije bas uobicajeno je rja moj index imam kod kuce.
Al na stranu to nego to je knjiga za autobus, za ono kad nemas nista drugo a bas ne mozes ni napolje.
Dve platis, treca (bez obzira na to sto je iste cene) je za 1 din.
I pustili su Ruzdija te sam kupila to i Poterku novu (da upotpunim kolekciju) a kao trece sam uzela Razum i osecajnost![]()
Napokon sam dosla do Gospodara muva i procitala je.
Sta znam? Dopao mi se roman. Deca u Americi je imaju kao obaveznu lektiru, a verovatno i u Britaniji.
Definitivno je vise od decije knjige.
Sada citam ``Strah i njegov sluga``.
Šta li sam ja ovo kupila? U potpalublju, scenario na 50 stana.
![]()
ulijećem nabrzinačke da kažem da sam malo skitunjala za ovaj vikend i da nisam imala kaT da čitam
Meni se posle Tita vise ne cita nista, a polica puna novih knjiga - sve do jedne te za autobusal dusa iste nesto dobro.
Nesto sto nema predvidljiv kraj, nesto sto ne moze da se cita u autobusu izmedju kontrole bus plusa i ciganjskog pevanja...
Dal ja ne znam vise da izaberem il sta li je tek nista me u poslednje vreme nije odusevilo.
Malo si omatorila,
![]()
.
Ja delim slican osecaj vec neko vreme, ali i dalje stoicki citam,. I dalje iskljucivo u autobusu
.
Mene interesuje naslov- Gospodar muva
citam Kinga![]()
Ali, zato sam svratila u biblioteku, i lepo uzela pravi roman.eto
znala sam da če do ovoga doć'
jesmo li ti lijepo govorile..nemoj Rajka, nemoj Rajka..