ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
pamet mi ne smeta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitala sam je i jako sam zadovoljna. Slažem se sa Kerefekom i njenim osvrtom na ovaj istorijski roman.
Mogu samo da dodam da me je u pojedinim delovima knjige način pisanja , opis ženskih likova i njihovih osobina podsetio na Aljendeovu .
i tako riješim ja da nalakiram nokte crvenim lakom (crveno na radost) i na noge i na ruke...i odradim ja to..ALI..lak nov, nisam crveni na sebe stavljala, ne pamtim..i ispadne..ispadne..ja to ne umijem da objasnim...najružičastijecrveno što postoji i to svjetlucavo..da je bar mat..i šta sad da radim, da skidam ne mogu pa taman da je život u pitanju..a stoji mi fenomenalno, ja crna, kosa plava..mislim da je na mene onaj mislio kad je spjevao pjesmu Plava ciganko
usput sam čitala ovaj veseli Midlseks i usput se prisjećavala
i sad ću od muke da drmnem nešto od alkohola
a sutra trebam u instituciju, bitnu instituciju, tj nešto bitno da završavam..da nosim rukavice ? neke heklane? i šešir uz to?
Devojke, kolika je postarina za 3 knjige?(mislim na Alnarijevu akciju)
165 din
Dosla sam samo da vidim jel lak odradio svojei tako riješim ja da nalakiram nokte crvenim lakom (crveno na radost) i na noge i na ruke...i odradim ja to..ALI..lak nov, nisam crveni na sebe stavljala, ne pamtim..i ispadne..ispadne..ja to ne umijem da objasnim...najružičastijecrveno što postoji i to svjetlucavo..da je bar mat..i šta sad da radim, da skidam ne mogu pa taman da je život u pitanju..a stoji mi fenomenalno, ja crna, kosa plava..mislim da je na mene onaj mislio kad je spjevao pjesmu Plava ciganko
usput sam čitala ovaj veseli Midlseks i usput se prisjećavala
i sad ću od muke da drmnem nešto od alkohola
a sutra trebam u instituciju, bitnu instituciju, tj nešto bitno da završavam..da nosim rukavice ? neke heklane? i šešir uz to?
Ne palite se, uopšte se ne isplati. Oni ti najjeftiniju daju za dinar (ili 10, ne sećam se). Jedino da se odlučiš za sve tri po istoj ceni. Ne znam zašto, ali najmanje imam Alnarijevih knjiga, a i ovo što imam, nije me oduševilo.
Hvala Mirka :
@rado, meni su sve tri koje mi se svidjaju po istoj ceni..mada razmisljam se..
Ja sam narucila tri knjige.
Sve su mi igrom slucaja ista cena
Dve po 559 i treca je dinar.
Sve ukupno sa postarinom 1284 din.
Pa nije da nisam ustedela 559 din!
I za odlozeni rok, samo crvenoodložili su mi ovo u instituciji
i svi su mi gledali lak
a danas sam se več navikla, i dalje je drečavodrečav, al' sad neka je
čitam Midlsesks..šta ste bješe ono pisale o njemu, osim da vam se dopada ?![]()
Ja sam narucila tri knjige.
Sve su mi igrom slucaja ista cena
Dve po 559 i treca je dinar.
Sve ukupno sa postarinom 1284 din.
Pa nije da nisam ustedela 559 din!
Jos da uleti Rada sa svojim kombinacijama![]()
šta si naručila, koje 3?
Tako se i naša Rada nekom prilikom stidela zbog neke knjige koju je čitala u busu. Koja to knjiga beše, Rado?
Neke stvarno nisu za čitanje u javnosti, ako ste stidljivi ili puritanci.
Ja čitam i dalje Zauvek tvoja, Elizabet Gilbert, nastavak Jedi, moli, voli i dopada mi se. Obrazložiću kad završim. Samo da ilustrujem, koliko mi je na momente zanimljiva, da sam pre neki dan, zamalo promašila stanicu na kojoj je trebalo da sidjem.
Ma kako je moguce da je taj drugi deo toliko bolji nego prvi?
Ajde brze citaj zanima me !