krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znala sam.![]()
samo da prijavim da sam kući, jer mi dijete ukačilo virus..evo se motam sve 'vamotamo, a ništa
u rukama mi je Ukus tamarisa, Anita Rau Badami, Mono i Manjana...da nisam i nju čitala
nisam još počela isprave da je čitam, ima mnogo napisano i na koricama i na početku i na kraju i na unutrašnjim koricama, a ja to sve volim da pročitam, prije nego što krenem u akciju čitanja same literature..ovo mi dođe kao pomoćna literatura i često joj se vraćam
i ne volim kad knjiga nema tu pomoćnu literaturu, kad nema ništa o piscu, ni ništa o knjizi...jedino ne volim Izjave zahvalnosti, ali i njih uredno pročitam
Rajka je tratinčica (krasuljak)...ovo čisto da vidim jel' me čitala do sad, jer je rekla da čita samo prva 2 reda
a ako baš nema ništa od te pomoćne literature, ima uvijek naslov originalaili bar kad je i u koliko primjeraka izdata knjiga
Zavrsavam Robina Kuka i njegov ``Napad``. To je medicinski triler. Onako, nije los, mada mi se vise svidjalo kako pise kad sam mladja bila.
Uzela sam iz biblioteke Dena Simonsa i njegov prvi deo Strvinarske utehe - Otvaranje. Bas sam raspolozena za nesto takvo.
Htela sam odmah da uzmem sva tri dela, ali je drugi deo na citanju.
Sto ne volim kad se tako nesto desi.
Trebalo bi da postoji neko pravilo da onaj koji uzme prvi deo nekog romana odmah uzme i njegove nastavke, da se ne bi desilo kao ovo sada meni, da cekam ko zna koliko da bih dosla do drugog dela romana, a o trecem da i ne govorim tj. pisem...
i počela sam Nisam ja debela nego je ova haljina tesna...Marijaafrančeska Ventura, izd Mladinska knjiga Bgd, 170 str
mnogo je slatka knjiga, priča prodavačica u butiku o svojim mukama sa narodom
....imate li nešto za 5 ili 1o e
...dajte mi nešto što če da me razveseli
..imate li treger majice sa dugim rukavima
...ova majica..kakvu svrhu ima
..imate li ovu teget košulju u drugoj teget boji (ovo kao da sam ja pitala)
Uzmi Caricu od Šan Sa. To je oprobano dobra knjiga. Naravno, posle Midlseksa i Lečenja Šopenhauerom:Brzo pomagajte, sta sledece da citam?
Lecenje Sopenhauerom
Midlseks
ili da uzmem cika Dobricu koji me ceka na polici ali mislim da nece moci jos dugo
Nemoj samo da mi date pametan savet kao moja mama, Jao ne znam sta da ti preporucim, zavisi kako si raspolozenama ajde
A imam u ponudi jos mnogo knjiga al da ne duzim sada biram izmedju ovih
Ili da ipak uzmem Poslednja kineska carica ili Pobuna na brodu Baunti?![]()