krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Rado , planiraj da se vidimo , treba mi Sumnjivo lice i Romeo i Julija
Samo da ti kažem, uopšte nisi originalna. Sve moje drugarice me zovu samo kad im zatrebam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rado , planiraj da se vidimo , treba mi Sumnjivo lice i Romeo i Julija

Samo da ti kažem, uopšte nisi originalna. Sve moje drugarice me zovu samo kad im zatrebam.

Ups. Ako se ne varam to je nestoJa isto navratim na blic da vas procitam ali nekad ne stignem da pisem, a nekad ne znam sta bih pametno rekla
Imala sam reviziju juce, ali sad sam kao nova. Moram puno da odmaram a biblioteka mi je zatvorena, pa sam uzela konacno da citam svoj primerak 'Cerke moje najbolje prijateljice', prija mi nesto tako laganog stila.

da prodje
 da prodje 

Pile malo.Rado, meni ne treba ali moje dete kaže "mama , treba mi Romeo i Julija , kad ćeš da se vidiš sa teta Radom "?
I šta ja da odgovorim

Što, nije valjda neka moja ispala?...brišem ja knjige juče i ispadnu mi dve iz ruku , razlistaju se i otvore...
čuješ Nemanju iz pozadine - " E, da te vid'la sad tvoja Rada "

Ni manje strana, ni teže knjige.Citam Zamak u Pirinejima. Lepa
Joooj, to mnogo boli. Je l' s anestezijom, msm, lokalnom?Imala sam reviziju juce, ali sad sam kao nova.
Moram puno da odmaram a biblioteka mi je zatvorena, pa sam uzela konacno da citam svoj primerak 'Cerke moje najbolje prijateljice', prija mi nesto tako laganog stila.

Ma ja sam tu upala s ovim da me smorio i sad ispalo da me Jovan smorio, a smorio me Zamak u Pirinejima.
Inače, danas sam samo za Rupu, ali nisam pisala tamo jer ne umem da uobličim u reči sve što me iznerviralo, rastužilo i zabrinulo

Neka su sva deca živa i zdrava, pa i moja.
  Neka su sva deca živa i zdrava, pa i moja.Sto, ti si kao vidljivaGde ste, veštice, ni jedna da mi odgovori, a sve ste tu, nevidljive.

(Hocu da stavim jos neki lep rodjendanski smajli, ali ne rade mi te opcije veceras
  (Hocu da stavim jos neki lep rodjendanski smajli, ali ne rade mi te opcije veceras  Cak nece ni vatromet da mi prihvati
 Cak nece ni vatromet da mi prihvati  )
 )

I ja sam danas za Rupu.Ma ja sam tu upala s ovim da me smorio i sad ispalo da me Jovan smorio, a smorio me Zamak u Pirinejima.
Inače, danas sam samo za Rupu, ali nisam pisala tamo jer ne umem da uobličim u reči sve što me iznerviralo, rastužilo i zabrinulo

odgovarajuci danas.
 odgovarajuci danas.Ni manje strana, ni teže knjige.

Pretražim sve račune i nađem neplaćen za prošli mesec. Prvi put u životu. Šiznula sam.
 Pretražim sve račune i nađem neplaćen za prošli mesec. Prvi put u životu. Šiznula sam.
 Lepo su tolerisali do tri meseca, a sad mućak, odmah seku internet.
 Lepo su tolerisali do tri meseca, a sad mućak, odmah seku internet.