lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Ko smo mi da njih tamo kritikujemo? Mi koje pišemo na ovoj temi za domaćice!![]()

A secate se da je pre izvesnog vremena dolazio i ovde da nam "ON kaze"
E a ovo boldovano i ja istoSvaki put kad nešto tamo napišem pitam se šta ja tu tražim. Davno sam prevazišla potrebu da se nekom dokazujem u bilo čemu. Da li čitam bolje knjige ili pravim bolju zimnicu. Dolazim na forum, kao što i čitam iz zadovoljstva. I zašto sada nastavljam raspravu i pravdam se ovde i zagadjujem i ovu temu? Zato što ovde mogu i volim da kažem sve što mislim i osećam.

Boze sta ce to meni pitam se. Kad ja sve svoje vreme u ovom svom zivotu gledam da iskoristim samo na prijatne i lepe stari. Lose nam zivot i onako sam namece. Zasto bih onda ja jos dodatno trosila sebe na neke isfrustrirane meni potpuno nepoznate likove

Pa me onda Bi podseti da sam i ja tamo zbog nese Rajke
Mada ima nekoliko njih koji su knjizevno sasvim fino potkovani a nisu nametljivi i dopadne mi se cesto neki njihov predlog. Daju svoje ideje i predloge sasvim fino i nenametljivo (ili cak i nametljivo ali bez razmetanja, nadobudnosti ipotcenjivanja drugih).
Mada sam ja, kada sam tamo malo vise pocela da postujem naglasila da cu svakog ko mi bude pljuckao na izbor knjiga jednostavno
Tako da se na mene licno retko ko tamo i obazire. A i kad se "obazre" ja ga obicno ignorisem.

.

Ja? Danas si lažljiva.

za sve..

ja sam gotova