krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Rado , planiraj da se vidimo , treba mi Sumnjivo lice i Romeo i Julija![]()
Samo da ti kažem, uopšte nisi originalna. Sve moje drugarice me zovu samo kad im zatrebam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rado , planiraj da se vidimo , treba mi Sumnjivo lice i Romeo i Julija![]()

Samo da ti kažem, uopšte nisi originalna. Sve moje drugarice me zovu samo kad im zatrebam.![]()

Ups. Ako se ne varam to je nestoJa isto navratim na blic da vas procitam ali nekad ne stignem da pisem, a nekad ne znam sta bih pametno rekla
Imala sam reviziju juce, ali sad sam kao nova. Moram puno da odmaram a biblioteka mi je zatvorena, pa sam uzela konacno da citam svoj primerak 'Cerke moje najbolje prijateljice', prija mi nesto tako laganog stila.![]()
da prodje 

Pile malo.Rado, meni ne treba ali moje dete kaže "mama , treba mi Romeo i Julija , kad ćeš da se vidiš sa teta Radom "?
I šta ja da odgovorim![]()

Što, nije valjda neka moja ispala?...brišem ja knjige juče i ispadnu mi dve iz ruku , razlistaju se i otvore...
čuješ Nemanju iz pozadine - " E, da te vid'la sad tvoja Rada "![]()

Ni manje strana, ni teže knjige.Citam Zamak u Pirinejima. Lepa![]()
Joooj, to mnogo boli. Je l' s anestezijom, msm, lokalnom?Imala sam reviziju juce, ali sad sam kao nova.
Moram puno da odmaram a biblioteka mi je zatvorena, pa sam uzela konacno da citam svoj primerak 'Cerke moje najbolje prijateljice', prija mi nesto tako laganog stila.![]()

Ma ja sam tu upala s ovim da me smorio i sad ispalo da me Jovan smorio, a smorio me Zamak u Pirinejima.
Inače, danas sam samo za Rupu, ali nisam pisala tamo jer ne umem da uobličim u reči sve što me iznerviralo, rastužilo i zabrinulo

Neka su sva deca živa i zdrava, pa i moja.Sto, ti si kao vidljivaGde ste, veštice, ni jedna da mi odgovori, a sve ste tu, nevidljive.![]()
Cak nece ni vatromet da mi prihvati
)

I ja sam danas za Rupu.Ma ja sam tu upala s ovim da me smorio i sad ispalo da me Jovan smorio, a smorio me Zamak u Pirinejima.
Inače, danas sam samo za Rupu, ali nisam pisala tamo jer ne umem da uobličim u reči sve što me iznerviralo, rastužilo i zabrinulo

odgovarajuci danas.Ni manje strana, ni teže knjige.

Pretražim sve račune i nađem neplaćen za prošli mesec. Prvi put u životu. Šiznula sam.
Lepo su tolerisali do tri meseca, a sad mućak, odmah seku internet.