Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja isto navratim na blic da vas procitam ali nekad ne stignem da pisem, a nekad ne znam sta bih pametno rekla :)
Imala sam reviziju juce, ali sad sam kao nova. Moram puno da odmaram a biblioteka mi je zatvorena, pa sam uzela konacno da citam svoj primerak 'Cerke moje najbolje prijateljice', prija mi nesto tako laganog stila. :cvet:

Samo da ti kažem, uopšte nisi originalna. Sve moje drugarice me zovu samo kad im zatrebam. :tiganj:

Rado, meni ne treba ali moje dete kaže "mama , treba mi Romeo i Julija , kad ćeš da se vidiš sa teta Radom "?
I šta ja da odgovorim :mrgreen:

Sad si me podsetila...
...brišem ja knjige juče i ispadnu mi dve iz ruku , razlistaju se i otvore...
čuješ Nemanju iz pozadine - " E, da te vid'la sad tvoja Rada " :zcepanje:

Poslednja izmena:
Ja isto navratim na blic da vas procitam ali nekad ne stignem da pisem, a nekad ne znam sta bih pametno rekla :)
Imala sam reviziju juce, ali sad sam kao nova. Moram puno da odmaram a biblioteka mi je zatvorena, pa sam uzela konacno da citam svoj primerak 'Cerke moje najbolje prijateljice', prija mi nesto tako laganog stila. :cvet:
Ups. Ako se ne varam to je nesto :sad2:
:cmok: da prodje :cmok2:

Citam Zamak u Pirinejima. Lepa :)

Ma ja sam tu upala s ovim da me smorio i sad ispalo da me Jovan smorio, a smorio me Zamak u Pirinejima.

Inače, danas sam samo za Rupu, ali nisam pisala tamo jer ne umem da uobličim u reči sve što me iznerviralo, rastužilo i zabrinulo

Ma ja sam tu upala s ovim da me smorio i sad ispalo da me Jovan smorio, a smorio me Zamak u Pirinejima.

Inače, danas sam samo za Rupu, ali nisam pisala tamo jer ne umem da uobličim u reči sve što me iznerviralo, rastužilo i zabrinulo

Ma, znam da si mislila na Zamak.:)

I ja sam se sita izsvađala na sednici. Moju decu kažnjavaju, a tuđa, gora, prođoše s primernim vladanjem. Msm na školsku, ne na moju rođenu decu. :)

da, da, shvatam koju decu.... nek ti je sin živ i zdrav, srećan i veseo i nek mu je srećan rodjendan, a i tebi takodje sve čestitke. Ja svaki njihov rođendan smatram još jednim svojim uspehom.

Gde ste, veštice, ni jedna da mi odgovori, a sve ste tu, nevidljive.:)
Sto, ti si kao vidljiva :mrgreen:

Srecan rodjendancic :D (Hocu da stavim jos neki lep rodjendanski smajli, ali ne rade mi te opcije veceras :evil: Cak nece ni vatromet da mi prihvati :evil: )

Ako si se svadjala za svoju decu, ko ce ako neces ti :cmok:

Boli me glava, ubi ceo dan :(

I ja sam danas za Rupu.
I to da se dobro zatrpam i da ne izlazim uopste :evil:
Cak me nece ni smajlici, nego koristim samo one koje hoce da mi prihvati :evil:
Mada je ovaj :evil: odgovarajuci danas.

Ej, ja baš danas platila telefon, kad oni mi ga isključili.:mrgreen: Pretražim sve račune i nađem neplaćen za prošli mesec. Prvi put u životu. Šiznula sam.
I to zovem čoveka da mu izjavim saučešće, kažu, trenutno nije u funkciji zbog neplaćenog računa. Baš sam se začudila, čovek savestan, penzioner, bio mi je direktor, gde on da ne plati. Okrenem 96 da pošaljem telegram, i tek tada čujem lepo poruku, ne može jer broj sa koga zovem je trenutno isključen. Koma.:dash:

Poslednja izmena:
Meni se u januaru isto desilo. Nisu odmah isključili, nego ostave mesec-dva da platiš, ali ne opominju. A mene nekad samo treba podsetiti. Isto platila sledeći ili čak dva naredna, a taj januarski se zaturio negde. I prvo sam primetila da mi ne radi internet, pošto imam ADSL, onda mi deca objasnila jer su ona utvrdila prethodno dana šta se desilo.

Ja sam prošlog meseca prešla na kablovski internet, pa su mi ga bili isključili zbog starog duga za kablovsku. Tuga.:( Lepo su tolerisali do tri meseca, a sad mućak, odmah seku internet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back