-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Danas sam pročitala 3 (tri) strane samo.
Išla sam na posao, pravila tortu, sutra mi je sinu rođendan.
Čestitam rođendan M.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam pročitala 3 (tri) strane samo.
Išla sam na posao, pravila tortu, sutra mi je sinu rođendan.

Hvala. 
Necu, necu da virim. SlobodnoJa se kraja ni ne sećam, jel to ono kad.... Lamar, jel nećeš da viriš ako stavim u spojlere ili da pištem Kići i Radi na pp

To je meni najlepse musko ime...ladenu.Hvala.
![]()

Necu, necu da virim. Slobodno![]()
I meni je to jedno od omiljenih muskih imena 

Sad sam stigla iz grada, išla da mi uključe telefon, večeras roditeljski, propade mi dan.

) ali nije losa, laganica..posle toga ''Sluzavke''

Srecan rodjendan Mladenu
Rado, reviziju sam imala bez ikakve anestezije kod mog dr koji mi je vodio trudnocu. To je u domu zdravlja. A druga opcija je bila da idem ponovo u bolnicu, pod totalnu anesteziju, i da ostanem nakon toga jos dva dana bez bebe, tako da to nisam htela. Bolelo je ali podnosljivo, prezivela sam
Citam i dalje Cerku moje najbolje prijateljice, jeste na momente tuzna ali to je taj lagani, neubedljiv stil, i ne placem jer se ni ne uzivim kako treba.

Niko ne komentariše moju trenutnu aktivnost?Mnogo mi se sviđa, ali nisam je ja smislila, ukrala sam je.
![]()
hahaha, ja to ni ne gledam, niti stavljam, a namestila sam da mi se potpisi ne vide. Jel i vi, kao moju aktivnost vidite "O čemu razmišljaš?"
Ja tako vidim i to nikako ne uspevam da obrišem. Neću da mi tu ništa piše

I ja sam kao i Bi na nekoj temi videla da nesto zdravstveno nisi bila OK.Samo da vas pozdravim. Nadam se da ste svi dobro. Čestitke Radi i Kaneli. Esterita mi nedostaje, kao i svi vi. Ja se polako vraćam u normalu. Još nije kako treba ali bolje nego što je bilo. Družićemo se celo leto, pošto odmor planiram u septembru.
Ne čitam ništa, gledam Ezela. (Rekoše mi što više uživanja, manje nerviranja).

Bi, davali su mi u porodilistu kapi za stezanje materice, a moja materica zavaljena pa nije trebalo to da pijem (samo sto ja to nisam znala). Tako da mi se veliki deo lohija zadrzao u materici, zbog samog polozaja nije mogao da istekne, i onda sam imala visoku temperaturu ceo vikend a gin mi na ultrazvuku video da je materica puna krvi pa je sve to moralo da se ocisti.
Otisla sam totalno off, izvinjavam se![]()
Ja sam videla pre nego sto sam stigla do ovog tvog posta.Niko ne komentariše moju trenutnu aktivnost?Mnogo mi se sviđa, ali nisam je ja smislila, ukrala sam je.
![]()

Oooo, 'bar dan'bar dan svima![]()
Bi, davali su mi u porodilistu kapi za stezanje materice, a moja materica zavaljena pa nije trebalo to da pijem (samo sto ja to nisam znala). Tako da mi se veliki deo lohija zadrzao u materici, zbog samog polozaja nije mogao da istekne, i onda sam imala visoku temperaturu ceo vikend a gin mi na ultrazvuku video da je materica puna krvi pa je sve to moralo da se ocisti.
Otisla sam totalno off, izvinjavam se
Uh, boKte mazoEvo već nedeljama saosećamo s koleginicom čijoj su majci ugradili veštački kuk u jednom našem gradu i to kako ne treba i sad niko neće da bar izvadi strano telo. Načelnik odeljenje u toj bolnici neće jer je lekar koji je to radio primljen preko partijske veze, loš je hirurg, loš čovek, i načelnik neće više da ispravlja njegove brljotine. Onda su pokušavala da je dovedu u Bgd, na Banjicu, nisu hteli, kažu samo rade revizije kolega iz unutrašnjosti. Našli lekara na VMA koji je hteo da uradi, ali načelnik ne dozvoljava. I tako žena prepuštena sama sebi, dok se oni prepucavaju. Pre operacije je hodala, a sada samo leži u bolovima.