Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsih najzad onaj Broj 10, OK knjizica, nista nemam da dodam na prethodno receno. Nego oduzila sam, nesto me stigao umor pa sam uzela par dana da dodjem sebi. Mislila sam da procitam to i jos jednu sto nikako da zavsim, ali sam pocela da sredjujem police sa knjigama, sad je sve cakum pakum, jos samo par gomila nekih papira da se resim (prvo da vidim sta je sve to, papiri se caskom nagomilaju pa moram da pravim cistke povremeno).
Jos me cekaju plakari sa garderobom, ali me tako mrziii - ostavicu za sutra.

Srecan rodjendan Mladenu :heart: I meni je to jedno od omiljenih muskih imena :)

Samo da vas pozdravim. Nadam se da ste svi dobro. Čestitke Radi i Kaneli. Esterita mi nedostaje, kao i svi vi. Ja se polako vraćam u normalu. Još nije kako treba ali bolje nego što je bilo. Družićemo se celo leto, pošto odmor planiram u septembru.
Ne čitam ništa, gledam Ezela. (Rekoše mi što više uživanja, manje nerviranja).

Srecan rodjendan Mladenu i mami Radi! :vatromet::vatromet::orkestar::heart2:
Uvek cestitam i mamama koje slave svojoj deci rodjendan... :)
Zavrsila ``Tajni zapis``, Sebastijana Barija. Nisam nesto preterano odusevljena romanom, valjda sam u poslednje vreme suvise slicnih romana procitala... ali nije mi zao.
Sve cestitke za korice romana gospodji ili gospodjici koja ih je radila...

Jeste, lepe su korice, zaista, svaka čast. A roman je jako tužan, zbog užasne ljudske sudbine.

25fb1da2-c503-427b-942b-8843cf404acb-000001784.jpg

Hvala svima na čestitkama.:heart2:
Pokazujem Mladenu, a on se smeje i kaže "Jao, o čemu vi pričate". Ne kapira da je ovo naše kafanče u koje svraćamo na svakodnevnu dozu raspoloženja.:lol:

Ma oni (deca tinejdžerskog uzrasta) su uopšte prilično skeptični prema našem boravku na forumu. Bar je kod mene to slučaj. Misle da sam podetinjila i uvek imaju neku primedbu. A pri tome su skoro zavisnici. Ćerka je zakleti tviteraš, a sin je moderator na forumu svog fakulteta i vrlo aktivan na nekim navijačkim forumima.

Djovana, dobro nam se vratila. Videla sam na nekim temama neke tvoje baš zabrinjavajuće postove. Sad oporavak uz dobre knjige.

Ja priznajem da mi Prodavnica sarija baš prija. Volim ja te indijske teme. Setila sam se i Igre karata u Kairu, ona mi je baš bila dobra. Koga to zanima preporučujem.
Sa Besnilom malo stagniram jer mi je ono za čitanje kod kuće, a imam neki prevod da radim, pa ne mogu da mu se posvetim. Ako se dobro organizujem za vikend, mogla bih da pročitam dobar komad.

Isti slučaj je i kod mene. Prosto bih u zemlju propala ako ne stignem do 5. jula da završim Besnilo, a mnogo me mrzi.:( Sad sam stigla iz grada, išla da mi uključe telefon, večeras roditeljski, propade mi dan.

Srecan rodjendan Mladenu :heart:

Rado, reviziju sam imala bez ikakve anestezije kod mog dr koji mi je vodio trudnocu. To je u domu zdravlja. A druga opcija je bila da idem ponovo u bolnicu, pod totalnu anesteziju, i da ostanem nakon toga jos dva dana bez bebe, tako da to nisam htela. Bolelo je ali podnosljivo, prezivela sam :)

Citam i dalje Cerku moje najbolje prijateljice, jeste na momente tuzna ali to je taj lagani, neubedljiv stil, i ne placem jer se ni ne uzivim kako treba.

Srecan rodjendan Mladenu :heart:

Rado, reviziju sam imala bez ikakve anestezije kod mog dr koji mi je vodio trudnocu. To je u domu zdravlja. A druga opcija je bila da idem ponovo u bolnicu, pod totalnu anesteziju, i da ostanem nakon toga jos dva dana bez bebe, tako da to nisam htela. Bolelo je ali podnosljivo, prezivela sam :)

Citam i dalje Cerku moje najbolje prijateljice, jeste na momente tuzna ali to je taj lagani, neubedljiv stil, i ne placem jer se ni ne uzivim kako treba.

Ja sad svesno spamujem i rizikujem da ispadnem glupa u društva sa svojih ohoho godina. Ali ja sam mislila (bar sam tako učila na psihofizičkoj pripremi za trudnice) da se revizija radi kad ostane parče posteljice prilikom normalnog vaginalnog porodjaja. A šta je tu ispalo kako ne treba kod carskog reza?
Dobro si izdržala i naravno da nisi htela bez bebe 2 dana. Ja se sećam kad je muž prvi put bez mene odvezao bebu u štenju. A ja ostala sama kod kuće pa ne znam šta ću sa sobom. Svakih nekoliko minuta sam ulazila u sobu i gledala u krevetac.

Ja sam imala reviziju posle kiretaže jer je ostalo parče, sa lok. anestezijom, al' sam rodila mečku. Ako, ko me tero' da se ... kad numem. :zcepanje:

Hvala Kanela na čestikama, pa da tako čestitamo i Joci.:cmok:

hahaha, ja to ni ne gledam, niti stavljam, a namestila sam da mi se potpisi ne vide. Jel i vi, kao moju aktivnost vidite "O čemu razmišljaš?"
Ja tako vidim i to nikako ne uspevam da obrišem. Neću da mi tu ništa piše

Bi, davali su mi u porodilistu kapi za stezanje materice, a moja materica zavaljena pa nije trebalo to da pijem (samo sto ja to nisam znala). Tako da mi se veliki deo lohija zadrzao u materici, zbog samog polozaja nije mogao da istekne, i onda sam imala visoku temperaturu ceo vikend a gin mi na ultrazvuku video da je materica puna krvi pa je sve to moralo da se ocisti.
Otisla sam totalno off, izvinjavam se :rumenko:

Samo da vas pozdravim. Nadam se da ste svi dobro. Čestitke Radi i Kaneli. Esterita mi nedostaje, kao i svi vi. Ja se polako vraćam u normalu. Još nije kako treba ali bolje nego što je bilo. Družićemo se celo leto, pošto odmor planiram u septembru.
Ne čitam ništa, gledam Ezela. (Rekoše mi što više uživanja, manje nerviranja).
I ja sam kao i Bi na nekoj temi videla da nesto zdravstveno nisi bila OK.
Hvala bogu da je bolje, i da bude jos, jos bolje :zag:
Gledaj serije, citaj, uzivaj... I bices bolje :D :cmok:

Bi, davali su mi u porodilistu kapi za stezanje materice, a moja materica zavaljena pa nije trebalo to da pijem (samo sto ja to nisam znala). Tako da mi se veliki deo lohija zadrzao u materici, zbog samog polozaja nije mogao da istekne, i onda sam imala visoku temperaturu ceo vikend a gin mi na ultrazvuku video da je materica puna krvi pa je sve to moralo da se ocisti.

Ovo mi je naročito interesantno što ti to nisi znala. Pa ti valjda i ne moraš da znaš, ali ima ko mora..... uh, samo se iznerviram kad čujem tako propuste lekara.
Evo već nedeljama saosećamo s koleginicom čijoj su majci ugradili veštački kuk u jednom našem gradu i to kako ne treba i sad niko neće da bar izvadi strano telo. Načelnik odeljenje u toj bolnici neće jer je lekar koji je to radio primljen preko partijske veze, loš je hirurg, loš čovek, i načelnik neće više da ispravlja njegove brljotine. Onda su pokušavala da je dovedu u Bgd, na Banjicu, nisu hteli, kažu samo rade revizije kolega iz unutrašnjosti. Našli lekara na VMA koji je hteo da uradi, ali načelnik ne dozvoljava. I tako žena prepuštena sama sebi, dok se oni prepucavaju. Pre operacije je hodala, a sada samo leži u bolovima.

najtmer, tako i treba da se vidi, tj. ne vidi ništa

Niko ne komentariše moju trenutnu aktivnost?;) Mnogo mi se sviđa, ali nisam je ja smislila, ukrala sam je.:lol:
Ja sam videla pre nego sto sam stigla do ovog tvog posta.
Imam jednu drugaricu koja se navukla na slagalicu, ali pojma nemam sta to tacno znaci ni kako se igra.
Moja sestra isto igra nesto na fejsu, pa igra na svom, mom, Jovanovom, Maxovom... profilu.
A ja jos uvek igram one linijice od pre 15-ak godina, one gde su Sloba i Mira "vladar" i "kandidat" :lol:
Meni je to igrica za odmaranje mozga :D

Oooo, 'bar dan
2817852zjvemcl8gt.gif

Evo već nedeljama saosećamo s koleginicom čijoj su majci ugradili veštački kuk u jednom našem gradu i to kako ne treba i sad niko neće da bar izvadi strano telo. Načelnik odeljenje u toj bolnici neće jer je lekar koji je to radio primljen preko partijske veze, loš je hirurg, loš čovek, i načelnik neće više da ispravlja njegove brljotine. Onda su pokušavala da je dovedu u Bgd, na Banjicu, nisu hteli, kažu samo rade revizije kolega iz unutrašnjosti. Našli lekara na VMA koji je hteo da uradi, ali načelnik ne dozvoljava. I tako žena prepuštena sama sebi, dok se oni prepucavaju. Pre operacije je hodala, a sada samo leži u bolovima.
Uh, boKte mazo :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back