krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Stigoh bar da se isplačem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oz:
imala 19,5 iz mate i 18.5 iz srpskog
oz:
Nemojte da budete tuzne, bice repriza (za one sto se nisu dobro isplakale)
da javnem da cituckam Perece za dorucak...... kao Mr.Bi
i da se pohvalim da je moja ćeraimala 19,5 iz mate i 18.5 iz srpskog
![]()
Oooo, kakve pametnice!!!Ja jos uzivam u dozivljajima Dugonje i male Edi...
Roman ``Mesec od hartije``.
Cestitke svim mamama cija su deca polozila maturu!!!
Moja cera polaze 26. o.m. prijemni za Filoloski, drugi joj je fakultet u pitanju.
Engleski jezik i knjizevnost... Kao maternji joj je, ljubi je majka![]()

Lamar, tvojim putem oko sveta ću da se pozabavim kad se vratim sa svog puta na koji se spremam - kod Kineza, u blok 70. Imam drugaricu koja nikad neće da kaže da ide kod Kineza, nego u tržni centar u Bloku 70. Ja uvek spamujem. Ali i čitam Besnilo.
I onda niko ne zna gde je bilamina i arvena, čestitke ćerkama. Moja nije pala na popravni ni iz čega
Arvena, tvoja ćerka, tvojim stopama, drugi fakultet. A koji joj je prvi?
Lamar, tvojim putem oko sveta ću da se pozabavim kad se vratim sa svog puta na koji se spremam - kod Kineza, u blok 70. Imam drugaricu koja nikad neće da kaže da ide kod Kineza, nego u tržni centar u Bloku 70. Ja uvek spamujem. Ali i čitam Besnilo.

Srecna godisnjicaHej, Lamar, sad sam videla da se na tvom spisku nalazi Tarik Ali. Da li je slican Aminu Malufu?
Juce sam kupila muzu za godisnjicu Poremecenost sveta (Amin Maluf).

mina i arvena, čestitke ćerkama. Moja nije pala na popravni ni iz čega
Arvena, tvoja ćerka, tvojim stopama, drugi fakultet. A koji joj je prvi?

moj emotivac 

), ispratila kumu, i sada treba da počnem Besnilo. Ima i sama da pobesnim od ove vrućine.
Veterina joj je prvi.
Mislim da sam obisla svet bar jedno dva puta obzirom na moje godine... citanja.![]()
Misliš na krečenje? Nije dobra ideja, ali mora se ponekad. I mi to sami radimo i to traje i traje.... jer su nam loši zidovi, a uvek se nadje neko da nam soli pamet i zaprepašćuje se "Još niste završili!!?? Mi to za jedan dan!! Onda se ispostavi da oni niti peru zidove, niti gletuju, samo predju krečom. A mi sve moramo.Došla sam samo vas da pročitam . Idem sad , baš imam puno posla .Pitam se da li je sve ovo dobra ideja![]()
Ja jos uzivam u dozivljajima Dugonje i male Edi...
Roman ``Mesec od hartije``.
Cestitke svim mamama cija su deca polozila maturu!!!
Moja cera polaze 26. o.m. prijemni za Filoloski, drugi joj je fakultet u pitanju.
Engleski jezik i knjizevnost... Kao maternji joj je, ljubi je majka![]()
Svaka cast, ne sumnjam u uspeh bice to njoj piece of cake
Oooo, kakve pametnice!!!
Ulepsale ste mi dan![]()

nemoj da raspakiivas kufere samo nastavi daljemina i arvena, čestitke ćerkama. Moja nije pala na popravni ni iz čega
Ali i čitam Besnilo.

Sto da padne kad nije klizavo?
Sta bi sa Perecama?@minifini i averni ...
Sve čestitke devojčicama![]()

iz te serije samo sam prve dve citala.
Premijera zamisljam kao Blera (ovde se zove Clare) sto verujem da je i bila namera pisca. Ovo je super knjiga za one koji zive tamo ili za bolje poznavaoce politicke scene u Britaniji, verovatno mi mnoge stvari promicu. Ali i ovako je odlicna
(da ne kazem, svidja mi se za sad).Lako ti je to ovde da kazesJa se Besnila ne secam dobro, tj ne secam se detalja ali se secam da mi se knjiga tad dopala. Ali je ostao neki mucan utisak i ne bih ponovo citala.
Pocela sam juce 'Number 10', Sue Townsend. Ona je pisala one knjige o Adrijanu Moluiz te serije samo sam prve dve citala.
Ovde britanski premijer (kloji je izgubio dodir sa obicnim svetom) odlucuje da nedelju dana putuje po Britaniji, prerusen u zenu i u pratnji jednog od policajaca iz obezbedjenja. I sad njihove dogodovstinePremijera zamisljam kao Blera (ovde se zove Clare) sto verujem da je i bila namera pisca. Ovo je super knjiga za one koji zive tamo ili za bolje poznavaoce politicke scene u Britaniji, verovatno mi mnoge stvari promicu. Ali i ovako je odlicna
(da ne kazem, svidja mi se za sad).

kako me nervira taj neki nazovi elitizam (tj prepotencija).