lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Pa to je jelte, normalno. Da ti voliš ono što ja ne volim. I obrnutoja baš volim istorijske romane, naravno ako ima puno dinamike i dijaloga(po mogućstvu bez nekih smornih opisa)
došlo na red opet čitanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je jelte, normalno. Da ti voliš ono što ja ne volim. I obrnutoja baš volim istorijske romane, naravno ako ima puno dinamike i dijaloga(po mogućstvu bez nekih smornih opisa)
došlo na red opet čitanje

Hvala Rado
Ajde kaži treću ...
Samo da nije Stolarska olovka

Od njih sedam koje su čitale dramu, najupečatljivije su mi bile Olivera Kovačević i Ana Sofrenović. Simpatično i potresno.Slučajno sam bila večeras u pozorištu. Bila je besplatna predstava Sedam, o nasilju nad ženama i ženskim pravima. Kad sam danas htela da podignem karte na blagajni, nije ih bilo, a večeras, vraćajući se s neke promocije udžbenika, slučajno svratih i vratar me pustio unutra. Čak sam i sela.Od njih sedam koje su čitale dramu, najupečatljivije su mi bile Olivera Kovačević i Ana Sofrenović. Simpatično i potresno.

Lepo je što si mi kazala![]()

Znaš šta, dušo, kako si po ceo radni dan na kompu, mogla si da rezervišeš karte za obe, a ne da ulazim ko prosjak. "Molim te čiko, samo malo da pogledam..."![]()
Slučajno sam bila večeras u pozorištu. Bila je besplatna predstava Sedam, o nasilju nad ženama i ženskim pravima. Kad sam danas htela da podignem karte na blagajni, nije ih bilo, a večeras, vraćajući se s neke promocije udžbenika, slučajno svratih i vratar me pustio unutra. Čak sam i sela.Od njih sedam koje su čitale dramu, najupečatljivije su mi bile Olivera Kovačević i Ana Sofrenović. Simpatično i potresno.

Jao i ja sam bila na toj predstavi...eto mogle smo da se vidimo.![]()

N. je imao hiruršku intervenciju, izvinjavam se na spamu

Znači, ti si kriva što nisi zvala...
Nadam se da nije opasno? Je l' ono sa zubom? Je l' sad dobro?
Stvarno je Frida mogla sve da organizuje...
Sad je dobro ali smo zakasali,došli smo do maksilofacijalne hirurgije...
Vidiš da ništa ne čitam ...nema me na temi

Nisam mislila da ce se tako iskomplikovati
![]()

Zaglavila sam se danas u saobraćaju i završila Prijatelji, ljubavnici, čokolada, Aleksandra Mekol Smita, Samizdat B92, 234. strane. Uopšte mi se nije svidela. Bilo je dva malo zanimljivija i napetija momenta koja su me zainteresovala a ostalo mi je bilo dosadno. Nerviraju me takve osobe kao ta Izabela koji se u sve mešaju i misli da treba da ispravljaju krive Drine. I previše neke filozofije, etike, muzike, poezije, kao demontracija "vidi u šta se ja sve razumem". I nikako nisam imala utisak da se dešava u sadašnjosti, nego sam junake stalno zamišljala u nekoj odeći s početka prošlog veka.
Mnogo su mi se više svidele one njegove knjige iz Bocvane. Tamo se bar niko ne pravi naročito pametan. I ne znam zašto se ovo zove Priljatelji, ljubavnici, čokolada, kad ljubavnika uopšte nema, a ni čokolade baš.
I onda sam usput svratila i u biblioteku i uzela Tito je umro, Mirjane Novaković i za slučaj da mi se ne svidi jednu malu Agatu Kristi Paukova mreža. Sad sam pretražila i našla da su Tito je umro čitale Lamar, Frangipani i Mirka sa dosta dobrim utiscima, Mirka je bila najkritičnija.
Mirka, kako tebi ide Nedeljni filozofski klub?
Sad Mirka sigurno štuca, pa će možda i da navrati kad je toliko pominjem.![]()

..posto zavrsis knjgu koja je malecna, tanana mozes da pogledas i film...glume Ralf Fajns i Dzulijen Mur, lep je, meni se mnogo dopadaju i knjiga i film ali na razlicite nacine, kao i Engleski pacijent, knjiga odlicna, film odlican i skupa i pojedinacno...