Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slučajno sam bila večeras u pozorištu. Bila je besplatna predstava Sedam, o nasilju nad ženama i ženskim pravima. Kad sam danas htela da podignem karte na blagajni, nije ih bilo, a večeras, vraćajući se s neke promocije udžbenika, slučajno svratih i vratar me pustio unutra. Čak sam i sela.:lol: Od njih sedam koje su čitale dramu, najupečatljivije su mi bile Olivera Kovačević i Ana Sofrenović. Simpatično i potresno.

Slučajno sam bila večeras u pozorištu. Bila je besplatna predstava Sedam, o nasilju nad ženama i ženskim pravima. Kad sam danas htela da podignem karte na blagajni, nije ih bilo, a večeras, vraćajući se s neke promocije udžbenika, slučajno svratih i vratar me pustio unutra. Čak sam i sela.:lol: Od njih sedam koje su čitale dramu, najupečatljivije su mi bile Olivera Kovačević i Ana Sofrenović. Simpatično i potresno.

Lepo je što si mi kazala :evil:

Ovamo nema nista ``fraj``.
Hoce jos i nasilno da ti uzmu...

Btw., citam Ostricu, Dzilijen Flin. To je ona spisateljica koja je napisala ``Iscezlu``. Za sve koje vole dobar triler, preporucujem.
Ostrica joj je izasla pre Iscezle, tj. prvo je nju napisala, ali mogu vam reci da je prica izuzetna, triler takodje...
Nisam sinoc mogla da je ispustim iz ruku.

U biblioteci sam nasla Saramaga i Putovanje kroz Portugalijju. I to novu novcijatu. E kad nisam pala u nesvest juce zbog toga nikad necu.
A bibliotekarka mi kaze, uzmite je, uzmite je... inace ce je neko drugi uzeti... I da, uzeh i Malufa i ``Levantski djerdan``.

završih Šahovsku mašinu
nije loša, neću je kuditi

imam knjiga za čitanje, možda ponesem na posao Poslednju kašmirsku ružu-B.Kleverli
ako stignem, svratiću do biblioteke da vratim knjige i možda nešto uzmem
i svečano obećavam, tražići Milku sa 2 prezimena od kojih jedno počinje na I :lol:
a znam i čak 2 knjige, tako da biće nam olakšano traženje

Jao i ja sam bila na toj predstavi...eto mogle smo da se vidimo. :)

Procitah Iscezlu danas.
Skroz cudno neobicna knjiga uz preokrete neocekivane
i kraj mi je nekako :confused: ne znam... drugaciji sam ocekivala.
Al' dobra je, nocas sam morala da prekinem citanje ili bih do jutra ostala budna :lol:

Imam jos jednu njenu knjigu, Dark Places, nastavicu veceras sa njom, a Sharp Edges nisam nasla :confused:
moracu da se potrudim da imam i nju.

Zaglavila sam se danas u saobraćaju i završila Prijatelji, ljubavnici, čokolada, Aleksandra Mekol Smita, Samizdat B92, 234. strane. Uopšte mi se nije svidela. Bilo je dva malo zanimljivija i napetija momenta koja su me zainteresovala a ostalo mi je bilo dosadno. Nerviraju me takve osobe kao ta Izabela koji se u sve mešaju i misli da treba da ispravljaju krive Drine. I previše neke filozofije, etike, muzike, poezije, kao demontracija "vidi u šta se ja sve razumem". I nikako nisam imala utisak da se dešava u sadašnjosti, nego sam junake stalno zamišljala u nekoj odeći s početka prošlog veka.
Mnogo su mi se više svidele one njegove knjige iz Bocvane. Tamo se bar niko ne pravi naročito pametan. I ne znam zašto se ovo zove Priljatelji, ljubavnici, čokolada, kad ljubavnika uopšte nema, a ni čokolade baš.

I onda sam usput svratila i u biblioteku i uzela Tito je umro, Mirjane Novaković i za slučaj da mi se ne svidi jednu malu Agatu Kristi Paukova mreža. Sad sam pretražila i našla da su Tito je umro čitale Lamar, Frangipani i Mirka sa dosta dobrim utiscima, Mirka je bila najkritičnija.

Mirka, kako tebi ide Nedeljni filozofski klub?

Sad Mirka sigurno štuca, pa će možda i da navrati kad je toliko pominjem. :)

Brbljate brbljate knjige ne citate :lol:

Vidim da vam se dopao Tito je umro.
Sa ove distance i meni je, iako sam tih dana imala i po neku zamerku.
Od Mekol Smita sam odustala skoro pa odmah.
Booooriiiinggggg...zeeev...vraticu mu se nekad da dovrsim.

Sad "čitam" - Sve sto smo precutali.
I kao trebalo bi da kazem koju rec o tome al evo ne znam sta bih nisam pametna.
Ideja je zanimljiva al je stil previse...neknjizevni i nekako k'o kinsela.
Al da ne prejudiciram, dacu joj sansu da vidim kako ce da se zavrsi.
Pa cu onda opet da se javim :)

Inace...kupila sam jos brdo knjiga koje cu citati nekad...

Budite dobre i manje price vise opisa knjiga, ubi se iscitavajuci caskanje. :evil:

Kiss :bye:

:)

..posto zavrsis knjgu koja je malecna, tanana mozes da pogledas i film...glume Ralf Fajns i Dzulijen Mur, lep je, meni se mnogo dopadaju i knjiga i film ali na razlicite nacine, kao i Engleski pacijent, knjiga odlicna, film odlican i skupa i pojedinacno...

Pre par meseci sam gledala film .... neobican i lep. :zaljubljena:

I narucila 5 knjiga sa sajta Carobne za 499 din. Cekam da stignu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back