Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo do skoro imali neonku ali je mama zamenila sa nekom kuglom i ja nikako da se naviknem a i ne svidja mi se..sve mi je nekako mutno..
moracu da pogledam tu kuglu.

Kad vec pricamo o kupovini, da niko ne vidi :tajna:, jel znate gde ima providan kisobran a da nije u bloku kod Kineza(daleko mi)?

- - - - - - - - - -

Btw, jedan zanimljiv clanak
http://www.021.rs/Zivot/Zdravlje/Knjigama-protiv-depresije.html

Sa mnom se nesto cudno desava.
Vise ne citam kao luda.
A nisam se zaljubila.
Valjda neko zasicenje doslo.
Mada cekam da dobijem jednu knjigu, pa se mozda spremam za nju, a da to sebi jos nisam priznala.
A na stolu me ceka ``Tamo gde mesec nije``...

Ja se bila prehladila, a muž se namučio s onim svojim zubom tako da smo oboje bili nikakvi&zreli za otpad. Sad mi je bolje, ali u ovoj trudnoći bre stalno neke kontrole, mislim da ceo život nisam išla toliko puta kod doktora koliko ću ukupno u ovih nekoliko meseci (mada je sve normalno, hvala Bogu). To je i odgovor za dragu Kanelu :kiss: A jedna od najboljih drugarica mi se porodila pre 3 dana (dečak je), to je lepa vest, baš se radujem zbog nje.

Knjige mi još nisu stigle mada sam naručila gotovo odmah čim je akcija osvanula. U petak sam poslala mejl i pitala šta se dešava, na šta sam dobila potpuno bezličan odgovor koji prosleđuju svima. I neka su skinuli akciju sa sajta kad nisu u stanju da ispoštuju obaveze. Nisam ni ranije imala neko mišljenje o Delfi knjižarama, a odsad definitivno neću više kiupovati od njih, pa makar knjige bile i po 50 dinara. d.r.i.p.c.i.

Pri kraju sam Kraljičine lude, baš mi se sviđa. Drago mi je što je sličnija Bolenovima nego Beloj i Crvenoj kraljici.

Sa mnom se nesto cudno desava.
Vise ne citam kao luda.
A nisam se zaljubila.
Valjda neko zasicenje doslo.
Mada cekam da dobijem jednu knjigu, pa se mozda spremam za nju, a da to sebi jos nisam priznala.
A na stolu me ceka ``Tamo gde mesec nije``...

Sigurno je malo zasicenje..to je normalno..

- - - - - - - - - -

Jeste, s desne strane. Nisam baš skoro, ima možda 2 godine, a možda i više, ne mogu da procenim to vreme...

Hvala Bi :)

Koju si adresu dala? Ako si bila registrovana, oni imaju adresu, i ako si je menjala, možda su otišle tamo. Kontaktiraj ih, odgovoriće ti. Meni su odgovorili odmah.

Nisam ranije bila registrovana, tek sam se neposredno pre porudžbine registrovala kod njih, s jednom jedinom adresom. Proverila sam, sve sam napisala kako treba. A i naručujem stvari preko neta već godinama i nikad nisam imala problema, tako da sam sigurna da je do njih. Kako god, ne želim da se nerviram, otišla bih lično da se svađam da nisam trudna.

Muž mi je kupio Blic ženu uz koju je došao romančić Danijele Stil :mrgreen: Možda je i pročitam - malog je formata pa je zgodna za tašnu, npr. da čitam u čekaonici i slično. Meni se svidela samo jedna njena knjiga, Prsten.

stigle mi knjige iz delfija u subotu, tacno nakon 10 dana od porucivanja, tacan spisak, zvali prvo fonom, da vide dal sam kuci...za pohvalu...
nista jos ne citam odatle, citam jos uvek one koje sam kupila sa deretine akcije "3 za 999", trenutno citam "u vreme cuda", nije losa, al nije ni za umiranje, ima jedan aspekt jako dobro obradjen, a to je smrt majke glavne junakinje,nakon borbe sa rakom, bas prolazi mnoga razmisljanja i osecaje za koje sam siguirna da cu i ja osecati kada mi majka umre, bukvalno mi se cini da je zena autobiografski pisala, tako je nekako do tancina i takvih detalja to obradila, a bez previse patetisanja (ima tu i tamo, ne mogu da kazem da nema), da je bas realno...

Masem :)
Procitala onog Grka (Omiros Avramidis), nije lose ali mi je smetala prevelika doza patetike (cekacu te ako treba i 50 godina itd), i to su svi likovi divni i savrseni a samo neki sporedni su pravi bezobraznici i sve je tako crno-belo.

Ali u poverenju da vam kazem, isla sam danas i biblioteku i opet uzela nesto od njega :) Sta da radim, njega lagano citam, nisam ja jos uvek za, na primer, Saramaga na grckom.
I pocela sam da spremam pretposlednji ispit za faks. Vi ste prve kojima to kazem (svi ostali bi me svaki cas zapitkivali kako ide a to me blokira).

Lausevic - knjiga 2. Sad moram da cekam i knjgu 3 da odstamaju pa i nju da kupim. Sto nije lepo sve napisao u ovoj drugoj? Sad on moze tako u nedogled, svaka godina-jedna knjiga.
Mislim, ja ga volim, divno pise, ima predivne misli i recenice, duhovit je u nekim momentima bas onako da se nasmejes na glas, ali sam ja ili prebrzo citala, ili bila dekoncentrisana ali ima delova gde pojma nemam sta je pisac hteo da kaze, a iskreno nisam htela da se vracam,,mozad bih ukapirala iz drugog puta:rumenko:.
Prva je meni definitivno bolja. Kupicu i trecu kada se pojavi ali samo zato sto sam vec kupila prve dve pa da imam sve,i naravno zanima me, al je ipak za pozajmiti od nekog pa procitati, ne za kupiti. Mozda da sam citala u cugu prvu i drugu, a ne sa ovolikom pauzom mozda bih bila odusevljenija.

Pa ti si prva koja ju je pročitala. Znači, najavio je i treću. Eto, našao čovek novo zanimanje. Može da piše knjige bilo gde, što sa glumom nije slučaj. Pa o čemu se radi u drugoj? Jel u Americi ili je i to odavde?

Lausevic - knjiga 2. Sad moram da cekam i knjgu 3 da odstamaju pa i nju da kupim. Sto nije lepo sve napisao u ovoj drugoj? Sad on moze tako u nedogled, svaka godina-jedna knjiga.
Mislim, ja ga volim, divno pise, ima predivne misli i recenice, duhovit je u nekim momentima bas onako da se nasmejes na glas, ali sam ja ili prebrzo citala, ili bila dekoncentrisana ali ima delova gde pojma nemam sta je pisac hteo da kaze, a iskreno nisam htela da se vracam,,mozad bih ukapirala iz drugog puta:rumenko:.
Prva je meni definitivno bolja. Kupicu i trecu kada se pojavi ali samo zato sto sam vec kupila prve dve pa da imam sve,i naravno zanima me, al je ipak za pozajmiti od nekog pa procitati, ne za kupiti. Mozda da sam citala u cugu prvu i drugu, a ne sa ovolikom pauzom mozda bih bila odusevljenija.
Pa gde si ti? 100 godina :D
Nikako da nađem onaj tvoj ...Voz iz Hirošime :D

- - - - - - - - - -

Stigle. Sve bez greške :flert:

Pa ti si prva koja ju je pročitala. Znači, najavio je i treću. Eto, našao čovek novo zanimanje. Može da piše knjige bilo gde, što sa glumom nije slučaj. Pa o čemu se radi u drugoj? Jel u Americi ili je i to odavde?

Bi, nista specijalno, druga ista kao prva, samo sto prva naravno ima i sam dogadjaj opisan,i sudjenje, ovde je sve iz zatvora u Spuzu, dan po dan iz dnevnika koji vodi, sa nekim prisecanjima iz proslosti koja su stvarno interesantna i sa opisima poseta koje je imao. Amerike nema ni u najavi. Citljiva je knjiga nema sta, samo sto ne vidim kraj...ako i treca bude ovakva nece se zavrsiti skoro :-). Moracu posebnu policu samo za Lausevica da pravim a nisam planirala.

Pa gde si ti? 100 godina :D
Nikako da nađem onaj tvoj ...Voz iz Hirošime :D

- - - - - - - - - -

Stigle. Sve bez greške :flert:

Evo me, nisam nista citala mesecima, imala sam neku citalacku blokadu:( A svasta sam nakupovala, i pocnem 2 strane, pa stanem , pa predjem na sledecu kao nju cu, pa isto...al sad cu da se bacim da iscitam sve, vise sam kuci kad je ovakvo vreme, a tv slabo gledam tako da mi nema druge.
Voz iz Hirosime - secas se svaka ti cast:super:, ja sam nju i Slepilo narucivala preko Delfijevog sajta jer nisam mogla da ih nadjem u prodaji, al skoro mi rece prijateljica da je videla u prodaju Hirosimu samo su joj nesto podigli cenu u odnosu kad sam ja kupovala, bar mi se ucinilo da sam ja platila manje ali ne mogu da tvrdim . Nista ako ne nades a bas zelis najmanji problem da ti posaljem al ako mi ne vratis:tiganj:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back