Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Optimisto(
)
@Bi, kakva je to kugla? ona standardna za kupatilo ali ne ona mutna nego providna?
Da, i mnogo je slabijeg kvaliteta. Plastična je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Optimisto(
)
@Bi, kakva je to kugla? ona standardna za kupatilo ali ne ona mutna nego providna?
 , jel znate gde ima providan kisobran a da nije u bloku kod Kineza(daleko mi)?
, jel znate gde ima providan kisobran a da nije u bloku kod Kineza(daleko mi)?Znam, prodavnica sa desne strane (kad ides od Kneza)..ako ne gresim..
jesi skoro kupila?
A i vi ste se odmah savršeno uklopile

( vidi se iz priloženog
  ( vidi se iz priloženog )
 ) A jedna od najboljih drugarica mi se porodila pre 3 dana (dečak je), to je lepa vest, baš se radujem zbog nje.
 A jedna od najboljih drugarica mi se porodila pre 3 dana (dečak je), to je lepa vest, baš se radujem zbog nje. Sa mnom se nesto cudno desava.
Vise ne citam kao luda.
A nisam se zaljubila.
Valjda neko zasicenje doslo.
Mada cekam da dobijem jednu knjigu, pa se mozda spremam za nju, a da to sebi jos nisam priznala.
A na stolu me ceka ``Tamo gde mesec nije``...
Jeste, s desne strane. Nisam baš skoro, ima možda 2 godine, a možda i više, ne mogu da procenim to vreme...

Knjige mi još nisu stigle

Koju si adresu dala? Ako si bila registrovana, oni imaju adresu, i ako si je menjala, možda su otišle tamo. Kontaktiraj ih, odgovoriće ti. Meni su odgovorili odmah.
 Možda je i pročitam - malog je formata pa je zgodna za tašnu, npr. da čitam u čekaonici i slično. Meni se svidela samo jedna njena knjiga, Prsten.
 Možda je i pročitam - malog je formata pa je zgodna za tašnu, npr. da čitam u čekaonici i slično. Meni se svidela samo jedna njena knjiga, Prsten.
Masem
Procitala onog Grka (Omiros Avramidis), nije lose ali mi je smetala prevelika doza patetike (cekacu te ako treba i 50 godina itd), i to su svi likovi divni i savrseni a samo neki sporedni su pravi bezobraznici i sve je tako crno-belo.
 Sta da radim, njega lagano citam, nisam ja jos uvek za, na primer, Saramaga na grckom.
 Sta da radim, njega lagano citam, nisam ja jos uvek za, na primer, Saramaga na grckom.
 .
.Pa gde si ti? 100 godinaLausevic - knjiga 2. Sad moram da cekam i knjgu 3 da odstamaju pa i nju da kupim. Sto nije lepo sve napisao u ovoj drugoj? Sad on moze tako u nedogled, svaka godina-jedna knjiga.
Mislim, ja ga volim, divno pise, ima predivne misli i recenice, duhovit je u nekim momentima bas onako da se nasmejes na glas, ali sam ja ili prebrzo citala, ili bila dekoncentrisana ali ima delova gde pojma nemam sta je pisac hteo da kaze, a iskreno nisam htela da se vracam,,mozad bih ukapirala iz drugog puta.
Prva je meni definitivno bolja. Kupicu i trecu kada se pojavi ali samo zato sto sam vec kupila prve dve pa da imam sve,i naravno zanima me, al je ipak za pozajmiti od nekog pa procitati, ne za kupiti. Mozda da sam citala u cugu prvu i drugu, a ne sa ovolikom pauzom mozda bih bila odusevljenija.

Pa ti si prva koja ju je pročitala. Znači, najavio je i treću. Eto, našao čovek novo zanimanje. Može da piše knjige bilo gde, što sa glumom nije slučaj. Pa o čemu se radi u drugoj? Jel u Americi ili je i to odavde?
Pa gde si ti? 100 godina
Nikako da nađem onaj tvoj ...Voz iz Hirošime
- - - - - - - - - -
Stigle. Sve bez greške
 A svasta sam nakupovala, i pocnem 2 strane, pa stanem , pa predjem na sledecu kao nju cu, pa isto...al sad cu da se bacim da iscitam sve, vise sam kuci kad je ovakvo vreme, a tv slabo gledam tako da mi nema druge.
 A svasta sam nakupovala, i pocnem 2 strane, pa stanem , pa predjem na sledecu kao nju cu, pa isto...al sad cu da se bacim da iscitam sve, vise sam kuci kad je ovakvo vreme, a tv slabo gledam tako da mi nema druge.  , ja sam nju i Slepilo narucivala preko Delfijevog sajta jer nisam mogla da ih nadjem u prodaji, al skoro mi rece prijateljica da je videla u prodaju Hirosimu samo su joj nesto podigli cenu u odnosu kad sam ja kupovala, bar mi se ucinilo da sam ja platila manje ali ne mogu da tvrdim . Nista ako ne nades a bas zelis najmanji problem da ti posaljem al ako mi ne vratis
, ja sam nju i Slepilo narucivala preko Delfijevog sajta jer nisam mogla da ih nadjem u prodaji, al skoro mi rece prijateljica da je videla u prodaju Hirosimu samo su joj nesto podigli cenu u odnosu kad sam ja kupovala, bar mi se ucinilo da sam ja platila manje ali ne mogu da tvrdim . Nista ako ne nades a bas zelis najmanji problem da ti posaljem al ako mi ne vratis