wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Na scribd-u je sada gomila knjiga nedostupna, ili bolje receno imas samo free preview, bar za strucnu. Mnogo su me razocarali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promenila spot (sliku)...
Voli ovu pesmu, od srca joj poklanjam, i nek mi dugo zivi
Izvinite...
![]()

Mnogo sam osetljiva ovih danaNe razumem otkud toliki strah. Pa, kome su stigle duple osim meni? Msm, ja sam i naručila dva para duplih...![]()
Hvala, Milice, od sveg srca...Nek je mami srecan rodjendan!
Rasplaka me sada i ti i pesmaMnogo sam osetljiva ovih dana

Oko 12 me zvao kurir,kaze doneo knjige.Uhvatio me u vožnji,sačekao da stignem i gotovo.Sve izabrane su na broju..
Srecnaaaaa!

Nas skoro 50 je plesalo jednu malu koreografiju, mislim da smo to lepo izveli
Znam da nema veze sa knjigama, ali baš mi je bilo lepo, pa sam morala da napišem,( ne zamerite ) 

U senci nara sam čitala pre godinu-dve i knjiga mi se dopala.
Sećam je se vrlo živo i sada. A to nešto govori.
Najviše mi se dopalo to što sam svet videla iz tog nekog nehrišćanskog, odnosno muhamedanskog ugla.
A taj ugao svakako nikome nije višak. Poprillično otvara vidik![]()

Ja sam čitala Tim pre 15-ak godina i još ga se živo sećam, što sa većinom knjiga nije slučaj. Baš mi je bio upečatljiv. Nedavno sam ukucala ime Kolin Mek Kalah i izašla mi sva sila knjiga. Mnogi naslovi su mi poznati (pa i taj koji ti preporučuješ), ali nisam znala da je od istog pisca. A mislila sam i da je muško
Verujem da ste citali ovu knjigu, za koji mnogi tvrde (i sama sam sklona tome) da je najbolja knjiga od Kolin P. bolja i od Ptice umiru pevajuci, neverovatno divna knjiga, od srca perporucujem (ko nije citao), a htedoh da pronadjem nesto o romanu Timi (negde prevode kao Tim) koji sam davno citala, i nikad nisam zaboravila. Nekome sam dala i nije vratio, sad bih ponovo da je imam, pa cu pokusati da narucim....
Drugo ime za ljubav - divna, predivna![]()
Potražiću Drugo ime za ljubav, verujem da će mi se svideti. 
I meni pločice za kupatiloZvali me danas
Knjige stižu u ponedeljak![]()
To nam je bilo najteže da izaberemo. (Izabrala ćerka). Sad više ne listam ni časopise. Juče popodne sam malo čitala Mango, pa mi sve glava padala. Nemam nekog posla sada. Majstori rade, buka, prašina, skuvam kafu povremeno, potrpam šoljice u neku vanglu, pa kad odu predveče, malo rasklonim, ugrejem vodu na šporetu, pa operem sudove. Imam samo jednu česmu koja je u funkciji i to u kupatilu i mora da se čučne. Pretrpećemo.Nek je to bilo lepo i nek si ti zadovoljna i nek si to podelila sa nama. Vidiš da i ja. Ovde je od svih tema najlepše da se napiše i ponešto iz života. Ko to ne voli, ima pdf Književnost. Vidim juče na temi Šta trenutno čitate (ili kako već) pisali ko je kad vodio dnevnik čitanja i onaj pravi dnevnik. Baš me iznenadila onolika količina intimnosti na toj temi.Danas je bio fleš mob u Knezu, ja sam učestvovala, i bilo mi je divno.Nas skoro 50 je plesalo jednu malu koreografiju, mislim da smo to lepo izveli
Znam da nema veze sa knjigama, ali baš mi je bilo lepo, pa sam morala da napišem,( ne zamerite )
![]()
Pogledajte prilog 304704
Verujem da ste citali ovu knjigu, za koji mnogi tvrde (i sama sam sklona tome) da je najbolja knjiga od Kolin P. bolja i od Ptice umiru pevajuci, neverovatno divna knjiga, od srca perporucujem (ko nije citao), a htedoh da pronadjem nesto o romanu Timi (negde prevode kao Tim) koji sam davno citala, i nikad nisam zaboravila. Nekome sam dala i nije vratio, sad bih ponovo da je imam, pa cu pokusati da narucim....
Drugo ime za ljubav - divna, predivna![]()
Na scribd-u je sada gomila knjiga nedostupna, ili bolje receno imas samo free preview, bar za strucnu. Mnogo su me razocarali
Konačno sam (kako sam je samo odužila) pročitala U senci nara, Tarik Ali .
Nisam želela da je čitam na preskoke jer sam primetila, da dosta rečenica u knjizi, zavređuje pažnju.
Knjiga ima moju preporuku ali ne znam kojoj bih je od vas preporučila.
Krajem XIV veka pala je poslednja mavarska kraljevina u Andaluziji. Mavari su suočeni sa tri mogućnosti -da se pokrste,dignu na ustanak i izginu ili odu.
Potresna priča o jednoj porodici ispričana tako da je kroz prošlost i sadašnjost ispričana sudbina jednog naroda.
Likovi su toliko jaki zbog osobina koje nose da pisac ne dozvoljava vezivanje za samo jednu ličnost iz romana.
Napisaću stih koji je spomenut u knjizi kako bi mogle same da odlučite:
Muslimani se ne snalaze,
Hrišćani put ne nalaze,
Jevreji u nedoumici,
A poklonici vatre zalutali;
Samo dva soja postoje na planeti :
Umni bez vere i vernici bez pameti.
U senci nara sam čitala pre godinu-dve i knjiga mi se dopala.
Sećam je se vrlo živo i sada. A to nešto govori.
Najviše mi se dopalo to što sam svet videla iz tog nekog nehrišćanskog, odnosno muhamedanskog ugla.
A taj ugao svakako nikome nije višak. Poprillično otvara vidik![]()
- - - - - - - - - -
Zvali me danas
Knjige stižu u ponedeljak![]()
Baš su slatki ( svi redom koje si ubacivala,a nisu iz ponude ovog sajta
)Ja sam čitala Tim pre 15-ak godina i još ga se živo sećam, što sa većinom knjiga nije slučaj. Baš mi je bio upečatljiv. Nedavno sam ukucala ime Kolin Mek Kalah i izašla mi sva sila knjiga. Mnogi naslovi su mi poznati (pa i taj koji ti preporučuješ), ali nisam znala da je od istog pisca. A mislila sam i da je muškoPotražiću Drugo ime za ljubav, verujem da će mi se svideti.
Biljo, nadam se da ste lepo proslavili mamin rodjendan i da je zadovoljna
I meni pločice za kupatiloTo nam je bilo najteže da izaberemo. (Izabrala ćerka). Sad više ne listam ni časopise. Juče popodne sam malo čitala Mango, pa mi sve glava padala. Nemam nekog posla sada. Majstori rade, buka, prašina, skuvam kafu povremeno, potrpam šoljice u neku vanglu, pa kad odu predveče, malo rasklonim, ugrejem vodu na šporetu, pa operem sudove. Imam samo jednu česmu koja je u funkciji i to u kupatilu i mora da se čučne. Pretrpećemo.
Nek je to bilo lepo i nek si ti zadovoljna i nek si to podelila sa nama. Vidiš da i ja. Ovde je od svih tema najlepše da se napiše i ponešto iz života. Ko to ne voli, ima pdf Književnost. Vidim juče na temi Šta trenutno čitate (ili kako već) pisali ko je kad vodio dnevnik čitanja i onaj pravi dnevnik. Baš me iznenadila onolika količina intimnosti na toj temi.

). Malo pre nego što sam se priključila forumu sam čitala ovu vašu temu, i moram priznati i zbog vas odlučila da se ovde priključim, zato što je ovde fina atmosfera, nema tenzija, naprotiv, red knjiga, red šale.. Baš je lepo
Super ste žene
Ja i dalje ALi Al Asvanija, za sada mi se knjiga dopada, iako sam bila skepticna kad sam je uzela iz biblioteke..Super, polako se sve slaže, i stižu knjige i uredjenje doma napreduje..
Jeste,: ova tema je baš fina ( a i ljudi koji ovde dolaze). Malo pre nego što sam se priključila forumu sam čitala ovu vašu temu, i moram priznati i zbog vas odlučila da se ovde priključim, zato što je ovde fina atmosfera, nema tenzija, naprotiv, red knjiga, red šale.. Baš je lepo
Super ste žene
![]()
Nekada davno kada smo renovirali kupatilo toliko mi se dopadala ta prostorija da sam izjavila da ću ja tu i da spavamJa sam čitala Tim pre 15-ak godina i još ga se živo sećam, što sa većinom knjiga nije slučaj. Baš mi je bio upečatljiv. Nedavno sam ukucala ime Kolin Mek Kalah i izašla mi sva sila knjiga. Mnogi naslovi su mi poznati (pa i taj koji ti preporučuješ), ali nisam znala da je od istog pisca. A mislila sam i da je muškoPotražiću Drugo ime za ljubav, verujem da će mi se svideti.
I meni pločice za kupatiloTo nam je bilo najteže da izaberemo. (Izabrala ćerka). Sad više ne listam ni časopise. Juče popodne sam malo čitala Mango, pa mi sve glava padala. Nemam nekog posla sada. Majstori rade, buka, prašina, skuvam kafu povremeno, potrpam šoljice u neku vanglu, pa kad odu predveče, malo rasklonim, ugrejem vodu na šporetu, pa operem sudove. Imam samo jednu česmu koja je u funkciji i to u kupatilu i mora da se čučne. Pretrpećemo.
Nek je to bilo lepo i nek si ti zadovoljna i nek si to podelila sa nama. Vidiš da i ja. Ovde je od svih tema najlepše da se napiše i ponešto iz života. Ko to ne voli, ima pdf Književnost. Vidim juče na temi Šta trenutno čitate (ili kako već) pisali ko je kad vodio dnevnik čitanja i onaj pravi dnevnik. Baš me iznenadila onolika količina intimnosti na toj temi.

JestakoeBiJa sam čitala Tim pre 15-ak godina i još ga se živo sećam, što sa većinom knjiga nije slučaj. Baš mi je bio upečatljiv. Nedavno sam ukucala ime Kolin Mek Kalah i izašla mi sva sila knjiga. Mnogi naslovi su mi poznati (pa i taj koji ti preporučuješ), ali nisam znala da je od istog pisca. A mislila sam i da je muškoPotražiću Drugo ime za ljubav, verujem da će mi se svideti.

Jeste,: ova tema je baš fina ( a i ljudi koji ovde dolazeDeluje vrlo zanimljivo, razmisliću o ovoj knjizi.
Lamar, gde nadjes samo ove smajlije?Baš su slatki ( svi redom koje si ubacivala,a nisu iz ponude ovog sajta
)
Super, polako se sve slaže, i stižu knjige i uredjenje doma napreduje..). Malo pre nego što sam se priključila forumu sam čitala ovu vašu temu, i moram priznati i zbog vas odlučila da se ovde priključim, zato što je ovde fina atmosfera, nema tenzija, naprotiv, red knjiga, red šale.. Baš je lepo
Super ste žene
![]()
Slazem se. Divna tema. Divne zene/devojke.![]()
![]()

Nekada davno kada smo renovirali kupatilo toliko mi se dopadala ta prostorija da sam izjavila da ću ja tu i da spavam
Tako da te potpuno razumem![]()
![]()
Lepa je knjiga i vredi je pročitati.Deluje vrlo zanimljivo, razmisliću o ovoj knjizi.
Lamar, gde nadjes samo ove smajlije?Baš su slatki ( svi redom koje si ubacivala,a nisu iz ponude ovog sajta
)
Super, polako se sve slaže, i stižu knjige i uredjenje doma napreduje..
Jeste,: ova tema je baš fina ( a i ljudi koji ovde dolaze). Malo pre nego što sam se priključila forumu sam čitala ovu vašu temu, i moram priznati i zbog vas odlučila da se ovde priključim, zato što je ovde fina atmosfera, nema tenzija, naprotiv, red knjiga, red šale.. Baš je lepo
Super ste žene

Ti i ja ćemo valjda završiti započeto do NGPozz devojke
Vidim cita se uvelikoJa i dalje ALi Al Asvanija, za sada mi se knjiga dopada, iako sam bila skepticna kad sam je uzela iz biblioteke..

Deluje vrlo zanimljivo, razmisliću o ovoj knjizi.
)
Super, polako se sve slaže, i stižu knjige i uredjenje doma napreduje..
Super ste žene
![]()
Ti i ja ćemo valjda završiti započeto do NG
PS E Bi, ta kugla i meni treba, dobro da si mi rekla da ih ima i na biuvljaku![]()
(
)