Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Dacu Slatkisima sansu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pročitala sam, pored Vrata Magde Sabo kojoj dadoh čistu 5icu i ' Idemo da krademo konje' Pera Petešuna. Do uveče ću vam prepisati recenziju, kako za tu , tako i za Petešunovu ' Kleta reko vremena'.
Elem, devojke, da se pohvalim da sam dobila posao
Juče sam slavila sa dve najbolje drugarice pa sam se vratila iz grada sa tri krimi romana na pozajmicu
Karin Fosum : Ne osvrći se
Val Mekdermid : Gubilište
Jusi Adler- Olsen : Žena u kavezu
Znam da ima dosta ljubiteljki trilera i krimija pa ako budete htele recenziju za neku od ovih, javite
Ljubim vas![]()

Elem, devojke, da se pohvalim da sam dobila posao
Juče sam slavila sa dve najbolje drugarice pa sam se vratila iz grada sa tri krimi romana na pozajmicu
Karin Fosum : Ne osvrći se
Val Mekdermid : Gubilište
Jusi Adler- Olsen : Žena u kavezu
Znam da ima dosta ljubiteljki trilera i krimija pa ako budete htele recenziju za neku od ovih, javite
Ljubim vas![]()

Ja (Bg) imam pravo da uzmem 10 knjiga na jednu člansku kartu. Što i činim
- - - - - - - - - -
Ma Biblioteke se samo delimično finansiraju od članarine.

Smoki, je l' i u Crvendaću zasmejava, pošto to imam?ja volim trilere,al svi americki su na isti kalup
pa cak i engleski su vrlo slicni
ovaj tip je norvezanin.sasvim drugaciji stil
inace sad se osvezavam i relaksiram uz drugu stranu price od marijane kiz
volim kad me zasmejava na svakoj stranici
Ja sam danas u chicklit fazonu, knjiga Secas me se? od Kinsele.
Nego, interesuje me Segrt koga je spomenula pile. O cemu se radi?
Smoki, je l' i u Crvendaću zasmejava, pošto to imam?![]()

Sad me Elefteria podseti. Uzela ja pre xy godina knjigu Mire Marković Noć i dan.Naravno da nas zanimaju recenzije, Wild Child. Bravo.
Ja sam juče dovršila ''Nedeljni filozofski klub'' (Aleksandar Mekol Smit, Samizdat). Nisam čitala knjige iz ove edicije po redu, ali mi ne smeta. Ono što mi smeta je neki ''pametnjaković'' koji je čitao knjigu pre mene hemijskom ispravljao prevod, naročito na mestima gde to nije potrebno (a tamo gde se meni čini da je rečenica trapavo sastavljena, ništa). To mi veoma kvari uživanje u knjizi i jedna je od lošijih strana kada pozamljuješ iz biblioteke. Vrlo nekulturno. Kupi, brate, svoj primerak pa šaraj, nemoj ostalima da prosipaš pamet.
Uveče sam otišla na Beer Fest (nisam mogla da pijem pivo niti da se vozim na onim vrteškama, ali sam uživala u koncertu Riblje čorbe, zbog kog sam i došla).

ne bre
ti sad mene zekis

da li je neko citao nove knjige od ju nezbea?
ja sam procitala samo crvendaca i odmazdu.sad vidim da ima da se kupi i lovac na glave,solomonovo slovo i spasitelj
nisam nasla te knjige ni u petrovcu ni ovde u biblioteci
nemam obicaj da kupujem knjige,za mene je to nesto za jednokratnu upotrebu,pa ih stalno uzimam iz biblioteke,ali ne mogu da docekam da se ove knjige pojave
interesuje me jel neko procitao i da li vrede
slucajno sam naletela na fotku pisca
![]()
nemam obicaj da pisem na ovoj temi,al kad sam tu samo da dodam da me je duboko dirnula knjiga snezno dete
danima sam razmisljala o njoj
ali nema ga...