lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Ester, ostade li sinoc na kokicama ili... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nas prevodilac sa spanskogfino ja napisah da je pardoniram, al' biće da vam je to promaklo
imam osjećaj da sam nevidljiva ponekad![]()

Ester, ostade li sinoc na kokicama ili...![]()

O, Water, imas novu zimsku kucicu.
Tebi kosava ne moze nista![]()
Svratite na caj 
Čajo

Ne da mi da vam dam repke![]()

Nama je danas 6 meseci i mama je veoma uzbudjena (slavljenik spava)
Pravila sam jutros sarenu oblandu, ako neko ima neizdrz za slatkim neka svrati slobodno
Zabavila sam se citajuci vase postove od sinoc i danas, a sad me ceka Brajson (osecam da cu ga trpati u svaki post makar do proleca).

ne znam može li ovako, vjerovatno ne može, moj drug Čajo
https://www.facebook.com/photo.php?....448433088280.235160.832173280&type=1&theater

Pravila sam jutros sarenu oblandu, ako neko ima neizdrz za slatkim neka svrati slobodno
Zabavila sam se citajuci vase postove od sinoc i danas, a sad me ceka Brajson (osecam da cu ga trpati u svaki post makar do proleca).

eee, Kanela, već 6 meseci. Kako vreme ide. Nek je živ i zdrav naš JovanNama je danas 6 meseci i mama je veoma uzbudjena (slavljenik spava)
Evo nas Pogledajte prilog 263463Pogledajte prilog 263464
Dana nas je vec videla na drugoj temi.
Od knjiga za nas matore najvise voli tatinog Slobodana Jovanovica.![]()

za Dunju i jedno
za Jovana polurodjendanca 

Evo nas Pogledajte prilog 263463Pogledajte prilog 263464
Dana nas je vec videla na drugoj temi.
Od knjiga za nas matore najvise voli tatinog Slobodana Jovanovica.![]()
Kako ti nju učiš od malih nogu šta valja.