Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde onda da zavrsim spisak, pa da mozete da se azurirate, dok smo tu, a bebac mi izasao u zivor na sat I po:D

Gvozdeno doba, Dz. M. Kuci (Paideia). Ovo je cetvrta njegova knjiga koju citam I uvek mi je utisak isti: pise nekako sterilno, pise o ozbiljnim I teskim stvarima ali opet lepo I pitko, neveliko obimom a posle moras da se odmoris. Stvarno lepo pise. Podseca me stil na Doris Lesing. Ovo je prica o zeni koja u jeku aparthejda saznaje da boluje od nekog teskog raka I na povratku kuci zatice u dvoristu skitnicu koji je resio tu da se skuci na kartonima, sa sve kucetom I nema nameru da ode. Njena cerka se odselila u Ameriku I nece se vracati I ova pocinje da se oslanja na tog coveka. Da nije Kuci, to bi bila neka sentimentalna drama, tip bio bio dobar a bez srece I slicno. Ovako bogme, tip nije nimalo naivan (mada nije ni razbojnik), vremena su teska, ona treba istovremeno da se bori sa staroscu, samocom, umiranjem I rasnim neredima svuda okolo I da mirno ode sa ovog sveta. Odlicna knjiga ali mucna.

I ovo mi deluje bas zanimljivo.

i bila sam u biblioteku i ova mala tamo mi je sve uvaljivala najdeblje knjige jer zna da ću ih jedino ja pročitat'...i čega god bi se dohvatila, odma' skače...eeee, ta ti je super :mrgreen:
iskeslale smo se kao dvije lujke
a jedna gospoDŽa, onako sva fensi, sa torbetinom LV okačenom o ruku, samo nas preko naočara značajno pogleda, ali ono ubečeno dugo...pa se vrati svojoj knjizi..pa opet...onda ja uzmem knjigu pa se izbečim :eek: put nje...pa smo se malo bečale ...ona mene :eek: ja nju :eek:....ova mala pobjegla tamo u dječiji dio
i ode ova izbečena gospoDŽa, dignute glave, demonstrativno, zaboravi da uzme knjige i sve..

evo mi je kod mene ta jedna od debelih...Ognjena kiša, Dejvid Bol...79ostr .

Ko je jos video neke vajde od spavanja :super:
(mada kazu da je dobro za ten)
Trazim sad ove knjige sto ste proporucile da vidim da li da uzimam ili ne (jos).

pre neku noc sam ostala budna celu noc (neki rok je bio a ja naravno sve u zadnji cas). Setila sam se vremena zurki i neprospavanih noci na faksu, pa posle zurke pravo na predavanja i tako :aha: fali mi takva ekipa ovde.

(al posle sam sledeci dan bila sano duso, nije to vise tako lako)

Poslednja izmena:
i bila sam u biblioteku i ova mala tamo mi je sve uvaljivala najdeblje knjige jer zna da ću ih jedino ja pročitat'...i čega god bi se dohvatila, odma' skače...eeee, ta ti je super :mrgreen:
iskeslale smo se kao dvije lujke
a jedna gospoDŽa, onako sva fensi, sa torbetinom LV okačenom o ruku, samo nas preko naočara značajno pogleda, ali ono ubečeno dugo...pa se vrati svojoj knjizi..pa opet...onda ja uzmem knjigu pa se izbečim :eek: put nje...pa smo se malo bečale ...ona mene :eek: ja nju :eek:....ova mala pobjegla tamo u dječiji dio
i ode ova izbečena gospoDŽa, dignute glave, demonstrativno, zaboravi da uzme knjige i sve..

evo mi je kod mene ta jedna od debelih...Ognjena kiša, Dejvid Bol...79ostr .

Zamislila sam i tebe i gospodju! :eek: + :eek: :rotf:

Nego citam jednu knjigu neke nase sto je tamo kod tebe preko bare :)
Perdonar - Jelena Mesic Gak
Pred kraj sam, ali jos uvek ne znam sta znaci ovaj naslov :think:

Nije losa, imam jos par glava, sutra slede utisci.

Edit: Ovo ja Vanki, a vi se nanizaste :lol:

Poslednja izmena:
Nego citam jednu knjigu neke nase sto je tamo kod tebe preko bare :)
Perdonar - Jelena Mesic Gak
Pred kraj sam, ali jos uvek ne znam sta znaci ovaj naslov :think:

Nije losa, imam jos par glava, sutra slede utisci.

Edit: Ovo ja Vanki, a vi se nanizaste :lol:

Oho a o cemu se radi?
U stvari sad vidim, cekacu do sutra (joj sto sam toliko radoznala).

a kod mene je najgore od svega što u ovo doba ogladnim toliko da ču počet svoju ruku da glođem....i šta sad..ako jedem to ide direkt u salo i to ono stomačno..a ako ne jedem ubiču nekoga il' samu sebe da ubijem il' da slomim nešto il'..odo' da pravim kokice, spasa mi nema bez njih

Ubice nas moderatori :lol:

Pravo da vam kazem danas sam najvise "citala" Zbirku zadataka iz matematike.
Hvala bogu jos ove godine ima tu matematiku.
Ne mogu vise da obnavljam zaboravljeno.
I sad mi dodje da ga posaljem kod Rade :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back