lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Rado, verujem da si ti bila jedna od najveselijih u publici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sve si ti to zasluzilaJao koliko ste me nahvalile, sad se malko stidim![]()

Meni kuma juče nudila svoju ulaznicu za Sajam (ona dobila na poslu, ali neće da ide), pa se ceo dan premišljam da li da odem još jednom i na kraju sam ipak rešila da je ustupim tati.
Hmmm
Pravilno si odlucila.Idi, idi, i kupi tati šta mu treba.
Stigla sam s koncerta oduševljena. Jooj, kako smo mi divna publika. Hala prepuna, svi pevamo (ja na plejbek, promukla), ruke gore, i tako 130 minuta.Aki je ko dečko, ne znam odakle mu onolika energija.

Sutra ce Ester da bude ljubomorna kako sam se nanizala![]()

dobro jutro u ovo kišno jutro..neka što je kiša, nego i vjetar (slomiće mi cvijeće na terasi![]()

kablovski, pa sad imam i digitalnu televiziju. Ali ta TV meni nije važna koliko mi je važno da ne moram da čekam do ponedeljka popodne da vidim kakve je lepe knjige Rada kupila i kako se dobro provela na koncertu. Generacijo, ništa bez YU rocka 80-ih. Ne znam zašto ja nisam išla na Valjak kad je bio u Bgd. Valjda zato što imam glupo društvo, pa niko neće.
kao Lamar Miljenka 
Preduhitrite vetar, pa sklonite cveće...![]()

Čitam (i gledam) ovu temu već pola sata i celo vreme mi lebdi osmeh na usnama.
Kada završim ovu knjigu koju čitam već skoro dva meseca,javiću se opet.![]()
Ovo je bilo vanredno javljanje,posledica oduševljenja.
Pozdrav svima.![]()
Samo da prijavim da sam ja na sajmu kupila
26a
Dionisovi stepenici
Ostrvo
Via Romana
Eto, jos uvek citam Korene
Esterita pozdravlja te cika Dobrica![]()
imala sam još nešto, al' moram da jedem, ako mislim da mi ovaj komp ostane u komaduKako si je samo ulovila! Ja na Lagunu najvise zbog nje isla, ali nje vise nije biloSamo da prijavim da sam ja na sajmu kupila
26a
Dionisovi stepenici
Ostrvo
Via Romana
Eto, jos uvek citam Korene
Esterita pozdravlja te cika Dobrica

Jesss za kablovski internetInstalirali mi internet
Čitam novine, a tamo piše da Bajaga juče i danas potpisuje svoju knjigu Vodič kroz snove. Ja njegakablovski, pa sad imam i digitalnu televiziju. Ali ta TV meni nije važna koliko mi je važno da ne moram da čekam do ponedeljka popodne da vidim kakve je lepe knjige Rada kupila i kako se dobro provela na koncertu. Generacijo, ništa bez YU rocka 80-ih. Ne znam zašto ja nisam išla na Valjak kad je bio u Bgd. Valjda zato što imam glupo društvo, pa niko neće.
Milicina mama se dala na bivše disidente... Emocijo, polako, pročitaćeš. A i ne moraš ništa da čitaš, možeš samo da proćaskaš s nama.kao Lamar Miljenka
![]()

neka si mi rekla da sklonim cvijeće...hebote nikad mi to ne bi palo na pamet
đes' Kićojka![]()

Misija ispunjenaČitam (i gledam) ovu temu već pola sata i celo vreme mi lebdi osmeh na usnama.
Kada završim ovu knjigu koju čitam već skoro dva meseca,javiću se opet.![]()
Ovo je bilo vanredno javljanje,posledica oduševljenja.
Pozdrav svima.![]()

može da me pozdravlja kol'ko hoće, družit' se nećemo u ovu pamet

Ja sam opet propustila Paka de Lusiju u Sava centru, a čini mi se da u skorije vreme neće biti niko ko me iole interesuje.za Bijićku
pročitala Vrlo malo svetlosti, Vladan Matijević
to su ustvari tri priče, naizgled nepovezane, ali su likovi , ako se pažljivo čita, povezani
prva priča je o istoričarki čija bivša ljubavnica ima novu ljubavnicu a ta je ljubavnica M arija, srpkinja , a Marija je sestrična od bivšeg ministra i profesora iz druge priče, a taj bivši ministar i profesor je nesvjesno promijenio život folirantu i apsolventu iz zadnje, treće priče
elem, prva priča ne valja ništa, druga je odlična, ali odlična, treća onako
e sad same đevojke odlučite dal' je za preporuku..inače, 25o str, ako koga zanima