Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kerefeko ako ce ti biti lakse i ja sam kupila knjigu koju vec imam i sto je najgore nemam pojma da imam, i stoji mi na spisku -must have.
I smorila sam se zestoko kad sam juce dobila tu knjigu ( jos sam porucila drugarici da kupi eeeejjjjj) i krenula sva vesela da je stavim na policu kad tamo - tanananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - stoji vec jedna :eek:

I vec 24h razmisljam o tome i pizdim.
Preispitujem se jesam prsla ili sta je u pitanju...

Inace danas na tvu vidim kako neki svestenik promovise knjigu koju je uradio Glas Crkve ...naime pretresli su nekih 12000 strana koje je Dostojevski napisao o Isusu i pretocili u knjigu od ako sam dobro shvatila 350 strana, paralelno poredeci sa odgovarajucim stihovima Biblije.

Mene to naravno ic ne zanima, al moj suprug rado cita takve knjige i strasno mi je zao sto nisam to videla ranije posto mu se blizi rodjendan i to bi ga obradovalo.
Za takvu knjigu nije cak ni skupa, cena na sajtu je 990 din, verujem da je na sajmu bila povoljnija.
Najgore od svega je sto me sad mrzi da idem do Bulevara Revolucije da je kupim :confused: (najgora sam lencuga kad dodje hladno vreme)

Nisam vam rekla najvaznije...knjiga se zove :"O Isusu Hristu" autor je razumele ste Dostojevski

Koga zanima evo i link http://www.glascrkve.com/izdavastvo.html

Ej,Mirka,lepo uzmem Gordost i predrasuda,bez dileme i kad je trebalo da platim,uhvati me neko razmisljane i kao jeste,nije,ne znam...ovi na standu nisu znali da mi kazu sta je prvo izaslo,a ja znam da to prvo imam i mislim se,mislim i promasim..Aaaaaaaaaaa
Od toga me vise nervira samo kad je knjiga koju kupim takva da ne zelim da je posedujem.
I da znas,lakse mi je.I hvala na tome.
ako nije tajna,koja je ta tvoja knjiga?

Poslednja izmena:
Meni je nocas u trenutku nesanice pala na pamet jedna ideja, ne znam jesmo li nekad probale to cini mi se da jesmo al mi nesto palo na pamet da vam predlozim.
Dakle...sve imamo neke knjige koje ne volimo/zelimo i koje nisu za kucne biblioteke...
Ja imam jedno 10 takvih (sredjivala sam biblioteku od muke juce) i vrlo sam raspolozena da svoju listu objavim i ponudim vam, jer mozda je ono sto se meni ne dopada nekome ovde bas bas bas drago.
Pa ako imate takve knjige mozda ne bi bilo lose da napravimo menjazu.
Ja cu naravno moje da ponudim i bez knjige zauzvrat al eto to mi se na trenutak ucinilo kao zanimljiv nacin da se razmene knjige, takoreci proslede dalje :)

Meni je nocas u trenutku nesanice pala na pamet jedna ideja, ne znam jesmo li nekad probale to cini mi se da jesmo al mi nesto palo na pamet da vam predlozim.
Dakle...sve imamo neke knjige koje ne volimo/zelimo i koje nisu za kucne biblioteke...
Ja imam jedno 10 takvih (sredjivala sam biblioteku od muke juce) i vrlo sam raspolozena da svoju listu objavim i ponudim vam, jer mozda je ono sto se meni ne dopada nekome ovde bas bas bas drago.
Ja cu naravno moje da ponudim i bez knjige zauzvrat al eto to mi se na trenutak ucinilo kao zanimljiv nacin da se razmene knjige, takoreci proslede dalje :)

Moze, zanimljivo.
Izbaci spisak! :)

Podrzavam ideju :ok:
Jos samo da se nadjem i ja u Srbiji....

Moj spisak je:
Zemlji obecani
Decko sa stilom
Kad vencanje prodje
Kerini dnevnici ( dobila na poklon, ni u ludilu to ne bi kupila)
Druga strana ljubavi
Princeza Sultana
Krug princeze Sultane
Kceri princeze Sultane

To je to otprilike za sada, mrzi me da ustajem da gledam po policama

Dobrovoljno se odricem u bilo ciju korist:

Stimer klavira
Tajanstvena ptica
Pravednici
Adamovi sinovi ( otislo Tatjani)
Ana Vizantijska
Cuda su moguca
Sparks: Istinski vernik, Na prvi pogled, Odluka
Sofi Hana: Lice deteta
Sesta lamentacija ( ne vidim autora a mrzi me da se penjem na merdevine)

...moz da bude i nastavka ovog spiska u narednom periodu :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back