moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Nedostaje Dedicka i ako bi mogla Lea Kis da napise nesto...![]()
A ne,ne Lea Kis ne moze da pise nije isti dozivljaj kao kad joj cujes onaj divni glasic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedostaje Dedicka i ako bi mogla Lea Kis da napise nesto...![]()

A ne,ne Lea Kis ne moze da pise nije isti dozivljaj kao kad joj cujes onaj divni glasic![]()
Upravo je čitam ...Sezam book:
- Zena jednog Bordzije

A ne,ne Lea Kis ne moze da pise nije isti dozivljaj kao kad joj cujes onaj divni glasic![]()

Pufffffffffffffff...malo mi je lakse
Malo, majusno...znaci setnja
E hvala ti MM na informaciji
I jos nesto da kazem....Sezam Book - najgora lektura od svih lektura.
Alnari zauzima visoko drugo mesto u najgorosti![]()

30....
Znam, najgora sam od sve dece....Dostojna Radina naslednica - ionako joj se sviDZa moj tata - DIF - ovac koji cita : )
za tebe i još jedan
za tatu.
Ceca Kitic - bas je potpisivala svoju knjigu juce kad sam prolazila..

Rado , jedan ručak neće da utiče na tvoj stas.

za tebe i još jedan
za tatu.
![]()

Ko li nju čita...![]()

ako nije tajna,koja je ta tvoja knjiga?

Meni je nocas u trenutku nesanice pala na pamet jedna ideja, ne znam jesmo li nekad probale to cini mi se da jesmo al mi nesto palo na pamet da vam predlozim.
Dakle...sve imamo neke knjige koje ne volimo/zelimo i koje nisu za kucne biblioteke...
Ja imam jedno 10 takvih (sredjivala sam biblioteku od muke juce) i vrlo sam raspolozena da svoju listu objavim i ponudim vam, jer mozda je ono sto se meni ne dopada nekome ovde bas bas bas drago.
Pa ako imate takve knjige mozda ne bi bilo lose da napravimo menjazu.
Ja cu naravno moje da ponudim i bez knjige zauzvrat al eto to mi se na trenutak ucinilo kao zanimljiv nacin da se razmene knjige, takoreci proslede dalje![]()

Meni je nocas u trenutku nesanice pala na pamet jedna ideja, ne znam jesmo li nekad probale to cini mi se da jesmo al mi nesto palo na pamet da vam predlozim.
Dakle...sve imamo neke knjige koje ne volimo/zelimo i koje nisu za kucne biblioteke...
Ja imam jedno 10 takvih (sredjivala sam biblioteku od muke juce) i vrlo sam raspolozena da svoju listu objavim i ponudim vam, jer mozda je ono sto se meni ne dopada nekome ovde bas bas bas drago.
Pa ako imate takve knjige mozda ne bi bilo lose da napravimo menjazu.
Ja cu naravno moje da ponudim i bez knjige zauzvrat al eto to mi se na trenutak ucinilo kao zanimljiv nacin da se razmene knjige, takoreci proslede dalje![]()

Moze, zanimljivo.
Izbaci spisak!![]()

I Mirku mrzi da ustane