Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rada i njene drugarice lepo stigle kuci, i sad mogu na spavanje :D
I da pozdravim MjauVa koja je kupila svastanesto lepo :D
I Dragoncicu koja ima razumevanja za moj potpis a ne kao tu neke sto su ljubomorne :mrgreen:

Kako je bilo na Aleksandrinom?

Inace, apsolutno se slazem - Nina nije za Arenu vec za SC. Ja biih isla da je bila u SC, a ona u Areni..:confused:
niti su pesme za Arenu, niti je vokal, vise nega intimnije atmosfera kao u SC..

Mnogo bolji je bio onaj 2009.Nekako intimniji u odnosu na publiku,vokal je bio u prvom planu,uglavnom balade,puno emocija...Ovo sada...komercijalno,preglasna muzika,glas se jedva cuo,brejkeri,svetla,ona u pokusaju da izvede koreografiju nezgrapna...nije mi se dopalo...svega nekoliko balada...Jasno mi je sta je htela,ali to nije ono zbog cega sam otisla..
A Nina,steta sto je u Areni....
izvinjavam se sto je off,bicu in u nedelju kad se vratim sa sajma...

Ja dosla sa sajma. Videla se sa Radom, Milicinom mamom i Elefteriom :heart:
Nismo mi dzaba ovde dobre drugarice jer one su (ako je to uopste moguce) jos 100X simpaticnije uzivo.
Sve tri :D Nadam se da i ja njima nisam bila smor :)

Na Laguni je bas guzva, isla sam 2X ali sam oba puta super prosla.
Uzela sam nasoj drugarici Tatjani
Spaljene senke i Ne idimo nocas psima.
Sebi sam uzela
Bel kanto i Nedelja na bazenu u Kigaliju.
Nisu imali 26a i jos neke koje sam htela, a u onoj guzvi mi stao mozak sta bih umesto njih.

Pa sto Bel kanto,kad smo i Rada i ja pisale da nije za kupovinu...Mogla sam da ti dam moj primerak - pre nego sto sam ga se resila.Ima interesantnih delova,ali bas nisam zelela da je imam u vlasnistvu.

...kako ste samo slatke:)

...ja sam zacas uskocila da izvestim o poklonu...nisam dobila Lepotu ali sam pronasla divne novotarije, Prasko groblje (sazalio se covek buduci da sam uzimala dva puta knjigu iz biblioteke:lol:), Ostrvo dana predjasnjeg i strip Maus....i sad sam srecna forumasica, vrlo, vrlo srecna:)...znate kako mi je slatka licna biblioteka, ne mogu da odolim a da se ne pohvalim, licim na malu Adel iz Dzejn Ejr kojoj je "srce prepuno" zbog nove haljine...meni su knjige prepunile isto:)

2qiqo2o.jpg

309rh8z.jpg

Pogodite ko je ko?;)

prva slika rada, lamar, mama od milice
druga slika rada, elefteria, lamar?
zaboravih kako ste sedele na drugoj

Dobro jutro čitalice .
Lepo je lepim slikama početi jutro.
Kako mi je drago što ste se videle i upoznale.
:heart:

Pile, na Kreativnom centru nije bila posebna guzva. A jos danas je bio skolski dan.
Tako da ne bi trebalo da bude ni u subotu.
Ma nije nigde prevelika guzva osim na Laguni.

Laguna mi nije ciljno mesto. Na poslu uglavnom dobijamo njihova najnovija izdanja pa mi zaista nije nužda trošiti novac na Lagunine knjige. (da ne pominjem kakao malo-malo pa se pojavi neko sa Laguninom top-listom iscepanom iz Blica ili skinutom sa neta:dash:).
Imam na spisku par knjiga iz Mono&Manjana (tipa Erotske priče za q noć:prstic:). Zatim Dekameron i Hiljadu i jedna noć, Bergsona, Bruno Betelhajma, a koleZinica mi kaže da je pazarila Stilske vežvbe za 100din.
Inače, dobila sam na poklon od pomenute koleZinice prvo izdanje Emanuele. Pedeset nijansi-siva je dečija pesmica za Emi:lol:
Razmišljam se da napišem (ozbiljan) tekst o fenomenu erotske literature. Pre par nedelja sam bunareći po fondu skontala da postoji edicija Erotikon (iz 70 i neke). http://www.knjizaraknjiga.com/catalogsearch/advanced/result/?edicija=3505 Mislim, ako biste da obradujete nekog ranim novogodišnjim poklončićem:mrgreen:

Upravo listam katalog Zavoda za udžbenike. Super su im knjige za decu. Razmišljam da uzmem kumici jednu od ovih sa plišanom lutkicom unutra.

Inače devojke, divne ste. Drago mi je da ste se lepo provele i družile i nadam da je ostala neka knjiga i za mene (tj. da niste obrstile sve štandove:lol:)

Juče je našim drugaricama bio lep i uspešan dan na sajmu.
Sve ste lepe i zadovoljne, vidi se na slikama. Divna su ta upoznavanja.
Lamar, super je Miljenkov potpis. Mogu misliti kako si srećna i ja zajedno s tobom.

I ja sam promašila.
Elefteriju sam zamišljala kao držeću modernu cool zenicu 40-ih godina,a ona devojka...
A Lamar...deluje mi žustrije i odlučnije u odnosu na svoju blagonaklonost i toplinu koja izboja iz njenih postova prema svima nama ovde...
Obradovala sam se da vas vidim....

Divan dan na divnom mestu, u divnom društvu Rade i Lamar :heart: Mislim da su bile malo zatečene kad sam se pojavila (očekivale su nekog starijeg), nadam se da se nisu razočarale :) Mada ne znam zašto bi kad su obe vrlo mladolike i šarmantne i mnogo lepše nego na ovim slikama. A ja sam ispala mrtva ozbiljna :whistling: Znači, Rada je nakon mog odlaska opelješila još štandova.

Ove godine nisam mnogo toga kupila (ni upola kao prošle, ali sam ih jedva donela kući), uslikala sam da ne bih pisala sve naslove:

sajam01-1.jpg

sajam02-1.jpg

Zeka nije hteo da se slika (ovo levo pufnasto što vidite je on, izgleda ogromno ali je zapravo prilično mali, patuljasti i ima 1kg - kamera izgleda dodaje i životinjama :D ) Kad ga moj brat i muž gledaju preko Skajpa, komentarišu kako izgleda kao neka mačka.

Poslednja izmena:
Ni ja nikome ne mogu da podelim repke, izgleda da ću morati na nekoj drugoj temi, nekim drugim ljudima, da bih onda mogla vama :think:

Pročitala sam Vanredno stanje (Šinejd Morijarti, Evro-Giunti), zaboravih da napišem. Ovo je nastavak romana Prvo stanje (koje sam takođe čitala), ali može da se čita i zasebno. Irski bračni par, posle neuspešnih pokušaja da dobiju dete, odlučuju se za usvajanje i onda kreću peripetije. Iako sam se u par navrata rastužila, knjiga je komična i čak sam plakala od smeha.

I ja sam promašila.
Elefteriju sam zamišljala kao držeću modernu cool zenicu 40-ih godina,a ona devojka...
A Lamar...deluje mi žustrije i odlučnije u odnosu na svoju blagonaklonost i toplinu koja izboja iz njenih postova prema svima nama ovde...
Obradovala sam se da vas vidim....

Zanimljivo, i moje razmisljanje je teklo ovako. :)

I sama sam mislila da je Elefterija starija, zbog stava, punoce reci dodelih joj lik gorde zene s prekrasnom grivom kose (u stvarnosti Lamar).
Ispostavilo se da je Elefterija devojcurak snenolikih ociju, neznog lica, petitne gradje.

Lamar uvek vidim mladju, iako znam otprilike koje je godiste, pominjale su ona i Rada na temi.
Iz njenih postova zaista isijava blagost, toplina koja grli i tesi.
Zato sam je smestila u lik Milicine mame koja na fotografiji izgleda veoma odmereno, blago, decentno, nezno.

Ispostavilo se da je Lamar ona dama s grivom kose i razoruzavajucim osmehom.

Cudesno je koliko se nase zamisli o necijem liku baziraju na osnovu napisanog, avatara cak. :)

Divan dan na divnom mestu, u divnom društvu Rade i Lamar :heart: Mislim da su bile malo zatečene kad sam se pojavila (očekivale su nekog starijeg), nadam se da se nisu razočarale :) Mada ne znam zašto bi kad su obe vrlo mladolike i šarmantne i mnogo lepše nego na ovim slikama. A ja sam ispala mrtva ozbiljna :whistling: Znači, Rada je nakon mog odlaska opelješila još štandova.

Ove godine nisam mnogo toga kupila (ni upola kao prošle, ali sam ih jedva donela kući), uslikala sam da ne bih pisala sve naslove:

sajam01-1.jpg

sajam02-1.jpg

Zeka nije hteo da se slika (ovo levo pufnasto što vidite je on, izgleda ogromno ali je zapravo prilično mali, patuljasti i ima 1kg - kamera izgleda dodaje i životinjama :D ) Kad ga moj brat i muž gledaju preko Skajpa, komentarišu kako izgleda kao neka mačka.

Odlican, sarolik izbor. :)

Imam Sluskinjinu pricu, prilicno dobar roman, iako ne meni najdrazi od Atvudove.

Svetlost severa takodje imam u licnoj biblioteci, kao i Srecnog princa i druge price.

Svetlost severa je pitak roman bremenit culnim opisima.
Mahovina je barsunasta, paprat socna i omamljujuce zelena, zirevi, poput nasmejanih patuljaka, gube kapice, jezero je smaragdno s drvenim molom,
lisice se gnezde dok suma spava... Roman u kome se boje mogu dosegnuti.

Idealan za ove kasne jesenje dane kad' koprena magle odeva gradove u svoje olovno ruho.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back