Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovoliko me nije muž hvalio kad me je uzeo pre 25 godina.:zcepanje: Baš ste zlatne, hvala vam svima na lepim rečima.
Dame koje sam juče upoznala su zaista tako ljupke i drage, verujte mi, super ste ih procenile. Volela bih da se sa svakom od njih družim i privatno, ne samo virtuelno. Pa zar bi se mi ovde ovako lepo slagale da nismo takve kakve jesmo?;) Nadam se da dogodine proširimo ovo naše društvance, a ako Bog da, i pre.:)
Stiže mi đak, ponovo ne mogu da vam pišem šta sam kupila. Valja povratiti pare koje sam juče potrožila. :)
Do večeras...:kiss:

Jao, da l' da se hvalim ili da se žalim, :think: kupila mi sestra kartu za večerašnji koncert Parnog valjka.:) Jadna žena, već mi je kupila jednu zato što joj podučavam decu, a ja je dala ćerki. Kad, malopre, zove, dokupila još jednu. Jeftinije bi joj bilo da si nađe profesora za decu.:zcepanje:
Nego, plašim se, posle ovolike količine sreće, šta li me loše čeka? Obično tako biva...:(

Evo, na brzaka mog spiska od juče, sutra sam na slavi kod mojih.

Geopoetika
Penelopijada- M. Atvud,
Šlem užasa- V. Peljevin.

Paideia
Šest lica traži pisca- Pirandelo,
Providne priče- Ulicka,
Muzika jednog života- Makin.

Aleksandrija
Sjaj u oku zvezde- Habjanović

Laguna
Germanik,
Ovidije,
Post i gozba,
Astrea,
Ne idimo noćas psima,
Spora smrt Lusijane B,
Zabiberite mu čorbu,
Ka jugu,
Trideseta Marinina ljubav,
Krađa,
Ne! Neću da se učlanim u klub ljubitelja knjiga.

Neven
Srpska trilogija- S. Jakovljević.

Priznajem, neke nikad ne bih kupila da nisu bile 50, 60, 90 dinara.
Srpsku trilogiju nosim sutra ćaletu za slavu. Makina imam, ovaj mi je za Dasty. Krađu imam, ova je za snajku. Eto...:lol:

Jao, da l' da se hvalim ili da se žalim, :think: kupila mi sestra kartu za večerašnji koncert Parnog valjka.:) Jadna žena, već mi je kupila jednu zato što joj podučavam decu, a ja je dala ćerki. Kad, malopre, zove, dokupila još jednu. Jeftinije bi joj bilo da si nađe profesora za decu.:zcepanje:
Nego, plašim se, posle ovolike količine sreće, šta li me loše čeka? Obično tako biva...:(

ne sluti, sluto slutavi

ništa te loše ne čeka

Pa sto Bel kanto,kad smo i Rada i ja pisale da nije za kupovinu...Mogla sam da ti dam moj primerak - pre nego sto sam ga se resila.Ima interesantnih delova,ali bas nisam zelela da je imam u vlasnistvu.
Pa imam samo spisak preporuka ZA citanje, a nemam spisak za NE citanje :(

Laguna mi nije ciljno mesto. Na poslu uglavnom dobijamo njihova najnovija izdanja pa mi zaista nije nužda trošiti novac na Lagunine knjige. (da ne pominjem kakao malo-malo pa se pojavi neko sa Laguninom top-listom iscepanom iz Blica ili skinutom sa neta:dash:).
Imam na spisku par knjiga iz Mono&Manjana (tipa Erotske priče za q noć:prstic:). Zatim Dekameron i Hiljadu i jedna noć, Bergsona, Bruno Betelhajma, a koleZinica mi kaže da je pazarila Stilske vežvbe za 100din.
Inače, dobila sam na poklon od pomenute koleZinice prvo izdanje Emanuele. Pedeset nijansi-siva je dečija pesmica za Emi:lol:
Razmišljam se da napišem (ozbiljan) tekst o fenomenu erotske literature. Pre par nedelja sam bunareći po fondu skontala da postoji edicija Erotikon (iz 70 i neke). http://www.knjizaraknjiga.com/catalogsearch/advanced/result/?edicija=3505 Mislim, ako biste da obradujete nekog ranim novogodišnjim poklončićem:mrgreen:
Jel to sad neki novi trend :roll:

I ja sam promašila.
Elefteriju sam zamišljala kao držeću modernu cool zenicu 40-ih godina,a ona devojka...
A Lamar...deluje mi žustrije i odlučnije u odnosu na svoju blagonaklonost i toplinu koja izboja iz njenih postova prema svima nama ovde...
Obradovala sam se da vas vidim....
Sto se tice mene, oba su ti utiska tacna.
Rodila sam se valjda kao "plavi slem" :lol: To jest, jako sam tolerantna i blanonaklona do odredjene tacke.
Ali posle toga uopste vise nisam tolerantna.

Nego drage moje drugarice sa sajma kako da iskoristimo mi ovih 5 minuta slave :think:
Dal da napisemo nesto dok traje sajam ili... :malav:

Divan dan na divnom mestu, u divnom društvu Rade i Lamar :heart: Mislim da su bile malo zatečene kad sam se pojavila (očekivale su nekog starijeg), nadam se da se nisu razočarale :) Mada ne znam zašto bi kad su obe vrlo mladolike i šarmantne i mnogo lepše nego na ovim slikama. A ja sam ispala mrtva ozbiljna :whistling: Znači, Rada je nakon mog odlaska opelješila još štandova.

Ove godine nisam mnogo toga kupila (ni upola kao prošle, ali sam ih jedva donela kući), uslikala sam da ne bih pisala sve naslove:

[
img]http://www.dodaj.rs/f/2q/QI/1uiE7wu4/sajam01.jpg[/img]

sajam02-1.jpg

Zeka nije hteo da se slika (ovo levo pufnasto što vidite je on, izgleda ogromno ali je zapravo prilično mali, patuljasti i ima 1kg - kamera izgleda dodaje i životinjama :D ) Kad ga moj brat i muž gledaju preko Skajpa, komentarišu kako izgleda kao neka mačka.
Sto se Elefterie tice, ona je toliko mila i draga uzivo da to ni jedna slika ne moze da prenese.
A sinoc se ne setih da vam kazem kolikoje ona knjiga kupila.
Dakle evo sada vidite na njenim slikama, ali samo da vam jos kazem da smo Rada i ja morale da joj pomognemo da podigne ranac sa knjigama da bi ga stavila na lejda. Nista ona juce nije bila bolja od Rade :D

Elefteria, zeka ti je totalno sasav :heart:

Ovoliko me nije muž hvalio kad me je uzeo pre 25 godina.:zcepanje: Baš ste zlatne, hvala vam svima na lepim rečima.
Dame koje sam juče upoznala su zaista tako ljupke i drage, verujte mi, super ste ih procenile. Volela bih da se sa svakom od njih družim i privatno, ne samo virtuelno. Pa zar bi se mi ovde ovako lepo slagale da nismo takve kakve jesmo?;) Nadam se da dogodine proširimo ovo naše društvance, a ako Bog da, i pre.:)
Stiže mi đak, ponovo ne mogu da vam pišem šta sam kupila. Valja povratiti pare koje sam juče potrožila. :)
Do večeras...:kiss:
Zahvaljujem se i ja, zaista ste zlatne :cmok:
Sto se tice Rade, ona ima toliko energije da je to cudo :D
I u pravu je da se ne bismo mi ovde tako lepo druzile da nismo u mnogome slicne :D

Kad smo vec kod toga, odavno nam nema Dane i Emocije :think:

ja se danas slomih..1ooo obaveza i to onih najgorih, na satnicu...i još ih imam
malo sam, vrlo malo čitala
više volim sad da se provrtim ovdje, nego da čitam
Jel gore od kuvanja dzema od sipka, sto sam ja radila do malopre :roll:

a o čemu se radi u toj emanueli:prstic:

:lol:
Verujem da je nesto na ovu temu
smilie_girl_214.gif

:lol:

Lamar , može li autogram ?

Rado , videh šta si napisala :zag:

Ne čitam ... ne mogu .
Racunaj onaj Miljenkov kao da je moj.
Takva jedna krivudava linija je i moj potpis. :lol:

Idi, idi, i kupi tati šta mu treba.:lol:

Stigla sam s koncerta oduševljena. Jooj, kako smo mi divna publika. Hala prepuna, svi pevamo (ja na plejbek, promukla), ruke gore, i tako 130 minuta.:zaljubljena: Aki je ko dečko, ne znam odakle mu onolika energija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back