*moonlight*
Domaćin
- Poruka
- 4.101
Ako voliš Arsenijevića, probaj Išmaila, nije veza za pomenuta dva romana, Rado. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako voliš Arsenijevića, probaj Išmaila, nije veza za pomenuta dva romana, Rado.![]()
Završila sam U potpalublju. Lepši je od Anđele, mada mi Anđela uvde dođe kao nastavak, da ne kažem pojašnjenje ovog romana. Ima li još koji deo?
Ni t se selim niti knjige fatam...
A dobro bi mi doslo i jedno i drugo.
Dobila za rodju svega dve knjige![]()
- Svet pre nje i Neocekivani gost.
A Midlseks jok....kao i za svaki sex izgleda cu morati sama da se postaram da to dobijem![]()
Ni t se selim niti knjige fatam...
A dobro bi mi doslo i jedno i drugo.
Dobila za rodju svega dve knjige![]()
- Svet pre nje i Neocekivani gost.
A Midlseks jok....kao i za svaki sex izgleda cu morati sama da se postaram da to dobijem![]()
Samo ti meni salji ove zloceste osmehe
A ja se sinoc odlucila za jednu knjigu koja je praaaava za tebe.
Ako bi bila malo finija prema meni ja bih ti mozda rekla koja je![]()
završila sam knjigu Ukus tamarisa,,,već je Dana rekla da je dobra, i ja velim da je dobra...ništa specijalno, ali je ok, pogotovo za one koji vole Indiju..priča pola knjige kčerka, pola knjige majka...o njihovom životu u Indiji...znači preporuka
sad sam počela Djui...Viki Majron i Bret Viter, izd čarobna knjiga....Djui je mačak koga su našle bibliotekarke i ostavile u biblioteci, i sve se brinu o njemu...istinita priča..e, sad, dal' je do mene, dal' do prevoda, dal' ova Viki ne zna da piše...ne znam al' znam da je sa mukom savlađujem..nekako su nezgrapne rečenice, bez topline...nešto mi fali, a ne znam šta
Zlocoi koja je?![]()
Počinje na RTS1 film Dnevnik Bridžit Džons.
Ja film nisam ni gledala. Na početku sam još shvatila da nije za mene. Ne znam zašto se toliko pale na tu knjigu?![]()