Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se prijavim da sam citala 50 nijansi sive :). Ono sto me zaista fascinira je popularnost koju knjiga izaziva i to sto cujem od ljudi od kojih nikad ne cujem da uopste nesto od literature komentarisu- e o ovoj knjizi pricaju. Tematika, dobro erotska, ali nije bas ni prva knjiga sa tom tematikom. U tom smislu priznajem da je odabir teme donekle originalan, pa i izmedju toga sto i ta opisana erotika nije tradicionalna, ali posmatrajuci knjigu kao knjizevno delo- zaista nema neku vrednost.
Tako da, podlegla sam trendu :) a citacu i nastavke jer ih sve ima koleginica pa mi ne predstavlja nikakav trud da do njih dodjem, ali ako bi neko bas da radi na dusi svojoj, moze slobodno da ove knjige zaobidje.

Da se prijavim da sam citala 50 nijansi sive :). Ono sto me zaista fascinira je popularnost koju knjiga izaziva i to sto cujem od ljudi od kojih nikad ne cujem da uopste nesto od literature komentarisu- e o ovoj knjizi pricaju. Tematika, dobro erotska, ali nije bas ni prva knjiga sa tom tematikom. U tom smislu priznajem da je odabir teme donekle originalan, pa i izmedju toga sto i ta opisana erotika nije tradicionalna, ali posmatrajuci knjigu kao knjizevno delo- zaista nema neku vrednost.
Tako da, podlegla sam trendu :) a citacu i nastavke jer ih sve ima koleginica pa mi ne predstavlja nikakav trud da do njih dodjem, ali ako bi neko bas da radi na dusi svojoj, moze slobodno da ove knjige zaobidje.
nisam se tome od tebe nadala :mrgreen:

Istina,posle toliko pisanja i čitanja ovde, nekako već znamo šta je za koga...
Uz dužno poštovanje i obožavanje Dane i njenih impresija o pročitanom, jasno mi je da se njen i moj čitalački ukus u najvećem broju slučajeva ne poklapaju.
Ali zato sam kompatibilna sa Ester i Arvenom ( iako bih rekla da njih dve medjusobno - nisu),a sa ostalima se tu i tamo preplićem od knjige do knjige....sa nekima više,sa nekima manje....
I ono što je divno, ima knjiga koje se svima dopadnu, pa ih nekako prisvajamo...

i nismo :)
osim tebe sa kojom sam kompatibilna ( :) )...sa ostalima se preplićem, najviše sa Lamar, mada me nekad i ona razočara

Moj sedamnaestogodišnji rođak je kupio letos tu 50 nijansi:siva i rekao da je glupa i da je bacio 10e, ali ju je prosto progutao :D Ja sam pročitala samo odlomak, zaključila da mi se ne sviđa stil i odustala. A i retko mi se svidi neka od tih knjiga kojima se ostali masovno oduševe.
Kupila sam danas Vodenicu na Flosi :zaljubljena: Laguna je (letos?) podigla cene knjiga (verovatno im je poskupela štampa, papir, šta god), ali naše plate nisu porasle, tako da ću ređe svraćati kod njih. Imaju kao neki popust do 15. oktobra ako kupiš 3 i više knjiga, pored onih 10%, dobiješ još 10% (plus onaj članski popust), ali ja to ne znam da izračunam, moraću da pitam Radu.

samo da prijavim da sam kući, jer mi dijete ukačilo virus..evo se motam sve 'vamotamo, a ništa
u rukama mi je Ukus tamarisa, Anita Rau Badami, Mono i Manjana...da nisam i nju čitala :mrgreen:
nisam još počela isprave da je čitam, ima mnogo napisano i na koricama i na početku i na kraju i na unutrašnjim koricama, a ja to sve volim da pročitam, prije nego što krenem u akciju čitanja same literature..ovo mi dođe kao pomoćna literatura i često joj se vraćam
i ne volim kad knjiga nema tu pomoćnu literaturu, kad nema ništa o piscu, ni ništa o knjizi...jedino ne volim Izjave zahvalnosti, ali i njih uredno pročitam
Rajka je tratinčica (krasuljak)...ovo čisto da vidim jel' me čitala do sad, jer je rekla da čita samo prva 2 reda
a ako baš nema ništa od te pomoćne literature, ima uvijek naslov originala :mrgreen: ili bar kad je i u koliko primjeraka izdata knjiga

neka što me Rajka nije čitala, ona je bar rekla da ne čita više od 2 reda, nego je i dostini promaklo
pa kome ja ovdje pišem, kome?
maloprije me razočara ova trendseterka
sad Rajka i kompanija
težak mi dan danas..pun razočarenja
nije mi ga lako, ne

Moj sedamnaestogodišnji rođak je kupio letos tu 50 nijansi:siva i rekao da je glupa i da je bacio 10e, ali ju je prosto progutao :D Ja sam pročitala samo odlomak, zaključila da mi se ne sviđa stil i odustala. A i retko mi se svidi neka od tih knjiga kojima se ostali masovno oduševe.
Kupila sam danas Vodenicu na Flosi :zaljubljena: Laguna je (letos?) podigla cene knjiga (verovatno im je poskupela štampa, papir, šta god), ali naše plate nisu porasle, tako da ću ređe svraćati kod njih. Imaju kao neki popust do 15. oktobra ako kupiš 3 i više knjiga, pored onih 10%, dobiješ još 10% (plus onaj članski popust), ali ja to ne znam da izračunam, moraću da pitam Radu.

Koja bre Laguna. Kupindo je pun Vodenica...:lol: msm, kad me već pitaš. :cmok:

Ester, procitala sam sinoc prozivku za Radu, i htedoh da primetim da te nije primetila, al reko ajd mozda ce danas.
Kad ona nista :lol:

I da kazem da se meni Purpurni hibiskus jaaaako dopao.
I da je Rada zla prema svojoj zaovi, ali je ovo vec cetvrti red pa me nece provaliti da pisem o njoj.
I da nemam pojma koji je film Tatjana gledala ali saosecam :zag:
I da sigurno necu citati tih milon nijansi sive :roll:
I da najvise volim kada se sa svima :cmok: po malo preplicem.
I da sam danas uzela DVA trilera sto mi nije obicaj.
smilie_girl_249.gif
Uh, valjda sam kazala sve sto sam htela :D

Uzmem danas sestricu u biblioteci Srbija od 1858 do 1903 - Dr. Vasa Cubrilovic i Dr. V. Corovic
Nabavljena dana 24.09.1951.
Izdavacko knjizarsko preduzece Geca Kon A.D. - Beograd.
Nema poslednju stranu pa se ne vidi godina kada je izdata, ali je u ODLICNOM stanju :heart:

Ester, procitala sam sinoc prozivku za Radu, i htedoh da primetim da te nije primetila, al reko ajd mozda ce danas.
Kad ona nista :lol:

I da kazem da se meni Purpurni hibiskus jaaaako dopao.
I da je Rada zla prema svojoj zaovi, ali je ovo vec cetvrti red pa me nece provaliti da pisem o njoj.
I da nemam pojma koji je film Tatjana gledala ali saosecam :zag:
I da sigurno necu citati tih milon nijansi sive :roll:
I da najvise volim kada se sa svima :cmok: po malo preplicem.
I da sam danas uzela DVA trilera sto mi nije obicaj.
smilie_girl_249.gif
Uh, valjda sam kazala sve sto sam htela :D

Mrzi me da čitam sve, ali osećam da glumiš neku nadžak babu.:manikir:

(:zcepanje: Šalim se bre! :cmok:)

ustvari sam došla dizjavim da mi se ova knjiga što čitam, Ukus tamarisa, jako dopada
žena priča o Indiji, i životu tamu, a živi u kanadi...tako da mi je knjiga sva nekako kanadska, iako se većinom piše o Indiji...što sam ga objasnila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back