jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Nemas ni ti djece.
Da li siu čuo za pojam fetus. Neko ko očekuje da to živo stvorenje još nerodjeno bude rodjeno postaće otac zar ne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas ni ti djece.
Dakle,jos uvijek nemas.
Zaslepljeni verniče da li si normalan...Pa to je isto kao da ga ima...
I niej poenta u tome. Sve i da mu žena nije pred porodjajem, Hungan ima normalno shvatanje pojma deteta pa na kraju ma čije ono bilo.
I sta s tim? Ja sam govorio o antropomorfizmu u Bibliji a ne o Ozirisu.U vezi sa ovim...
postavio sam ti veoma konkretno pitanje. No kako je to lagano pitanje ali preteško za tebe evo da ti kažem. Radi se o bogu Ozirisu kojem su od ljudi prvom data antropomorfna svojstva..
Na tvoju veliku zalost,možemo opravdano ustvrditi da Biblijske kopije, manuskripti koje danas posedujemo su 98,5% tekstualno autentični i precizni (najocuvaniji drevni spis), i samo maleni dio informacija (tice se odredjenih brojki i imena) se može dovesti u pitanje ili je u neslaganju sa drugim tekstovima (greske u prepisivanju). Sva ova neslaganja su takve prirode da uopšte ne utiču na biblijsku objavu Boga (teologiju), tako da poruka Biblije nije dovedena u pitanje.Nikada nisam ni tvrdio da sam biblijski ekspert kao mnogi na ovom forumu medju kojima si i ti. A što se tiče kontradiktornosti u bibliji toga imam toliko da Jan Vareca ne bi mogao da odgvori ni za godinu dana. A što se tiče onog što si prepisao od Jan Vareca...
Samo sto Bog nije gradjevinski radnik. A takodje se koristi taj antropomorfizam,tako da...samo da naglasim da je to nebulozno tumačenje koje veze nema sa činom odmaranja. Po tome bi recimo fizički radnik na gradjevini odradivši posao ne bi trebao da ide kući da se odmori ležanjem i spavanjem već da ostane na gradjevini i da se divi onome što je uradio.
Ne radi se tu o porijeklu biblijskog anropomorfnog Boga nego o porijeklu antropomorfizma uopste.da se malo edukuješ o poreklu antropomorfnog boga u bibliji.
Ne,nego da ako ga ne ispostujemo cijelog, ne stradamo nego da imamo zivot vjecni.Opa, opa...Ovo je zanimljivo. Znači Isus je umro da bi ti i svi drugi vernici mogli da ne poštujete zakon, da činite greh i da ipak stignete u raj na ...kraju priče.
Zanimljivo je da tvrdi da još uvek nemam dece, dakle ne računa fetus u živa bića, a svojevremeno je kukao kako treba zabraniti abortus jer su fetusi živa bića i deca.
Zaslepljeni verniče da li si normalan...Pa to je isto kao da ga ima...
I niej poenta u tome. Sve i da mu žena nije pred porodjajem, Hungan ima normalno shvatanje pojma deteta pa na kraju ma čije ono bilo.
Sada mi je sve jasno.
A sada hipotetički zamisli ovako. Dodje vreme i dobiješ dete. I onda recimo ja kindapujem to tvoje malo dete i kažem ti da češ ga imati živog i zdravog samo ako se u crkvi odrekneš boga pred svedocima a da će tvoje dete biti mrtvo ako to ne uradiš.
Možeš li iksreno da mi kažeš da li bi se odrekao boga da bi odgajao svoje dete ili ne bi, da bi sahranio svoje dete.
Neka ti Biblija odgovori:
"А ко се одрекне мене пред људима, одрећи ћу се и ја њега пред Оцем својим који је на небесима".
"...јер вам кажем да може Бог и од камења овог подигнути децу... (свакоме)"
Gde si ovo procitao? Da li ce svi koji ce se preobraziti u neraspadljivo biti isti ili ce biti onakvi kakvi su bili u vreme kada su oditsli bogu na istinu? To bi bilo jedno veoma interesantno pitanje, a jos interesantniji odgovor. Drugo pitanje, ne manje interesantno, odnosi se na one koji su pojedeni na bilo koji nacin, recimo od crva, ili od tigra, ili spaljeni, itd.jednom recju oni koji su usli u lanac ishrane, kako ce oni biti preobrazeni?
Čoveće šta napisa...
Znači da bi ti dopustio da tvoje dete umre zbog tvoje vere u boga...
Strašano da strašnije biti ne može...
Ovaj pleonazam najbolje opisuje tvoje stanje.Ti si krajnje bolestan umobolnik
Strasnije je podrzavati ideologiju prema kojoj samo najjaci opstaju.
Prvo,tu se ne misli na djecu od 5 godina,nego o odraslim osobama koje znaju sta rade.dobro a sta je sa onim sto se pomenulo mislim na nekoj drugoj temi, kamenovati decu koja opsuju roditelje, jel i to treba ukvalno shvatiti ili prilagoditi? jel ne pravimo na taj nacin sprdnju od biblije?
gnevu odluci se ili tumaci bukvalno od reci do reci, ili prilagodjavaj, samo oprezno nemoj da ispadnes sprdac![]()
pa? znaci dete od 20 godina treba kamenovati ako ne postuje roditelje???? po meni roditelji su sami krivi i mozda bi oni trebalida se "kamenuju"]Prvo,tu se ne misli na djecu od 5 godina,nego o odraslim osobama koje znaju sta rade.
boziji zakon je nedovoljno definisan, a da bi se konkretizovao morao bi da seprilagodi danasnjim uslovima (tako da ne bui tako siguran da bi seks pre braka io zabranjen u teokratskoj drzaviPoceti moralnije i poboznije da zivimo, uvedemo teokratsko uredjenje,za ustav proglasimo Bozji zakon itd..
ma daj ovo si cak i ti trebao do sad da prevazidjes, masoni satanisti...detinjarije.Svjetovnu vlast drze masoni (satanisti),a vjersku drze ekumenisti koji ce zbog privilegija tolerisati svaki nemoral.
Grijesis ponovo,sinko. Ljudi prilagodjavaju Bibliju svojim potrebama,ne da bi postali cestiti i funkcionalni, nego da bi umirili savjest i opravdali svoj slab karakter koji ne moze bez grijeha. Tako,recimo,kada se u Bibliji govori da je predbracni seks grijeh, nesavjesni ljudi kazu- pa nije to Bog bukvalno mislio,treba to tumaciti metaforicki. Ili kada kaze da homoseksualce,izjelice,rasipnike i pjandure treba pod mac, oni govore da je to Stari zavjet, a da je u Novom sve dozvoljeno...Na taj nacin prave sprdnju od Biblije.
"А ко се одрекне мене пред људима, одрећи ћу се и ја њега пред Оцем својим који је на небесима".
"...јер вам кажем да може Бог и од камења овог подигнути децу... (свакоме)"
Opa, opa...Ovo je zanimljivo. Znači Isus je umro da bi ti i svi drugi vernici mogli da ne poštujete zakon, da činite greh i da ipak stignete u raj na ...kraju priče.
dobro a sta je sa onim sto se pomenulo mislim na nekoj drugoj temi, kamenovati decu koja opsuju roditelje, jel i to treba ukvalno shvatiti ili prilagoditi? jel ne pravimo na taj nacin sprdnju od biblije?