BIBLIJA...KOLIKO ZNAMO O NJOJ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au baćo, gledam dokumentarac o Joehovinim svedocima iz 1986. za koji su izdejstvovali da se ne prikazuje na američkim televizijama...biće pitanja i pitanja...z:mrgreen:

Na primer, znaju li današnji svedoci za knjigu "The finished mystery"....i obrt oko godine 1914....

Ja imam tu knjigu.

U njoj je biskup Arije kao i Paul glasnici boga među njih sedam koji su bili na zemlji..
I na knjzi ima amblem krilatog diska sunca.

Interesantna je to udruga kao da su iz Masonske lože.

Ili da se Russellov naslednik Rutherford nazvao sudijom, i potpisivao se kao Judge Rutherford? Kakav sudija, kojim pravom sudija, čega sudija? li da je Rutherford objavljivao, da je po Isusovoj smrti, kad je njegovo telo položeno u grob, Jehova uništio Hristovo telo, dajući mu da se materijalizuje u više različitih tela kako bi uverio učenike da je vaskrsao, a onda bio uzdignut na nebo gde ga je Jehova ponovo pretvorio u arhanđela Mihajla?

Da citiram Glasnika:

Po izvestaju Kule strazara od 1. decembra 1916.
Zadnje reci Carlsa Rasela su bile:
Uvijte me molim vas u rimsku Togu.
Covek umire zadnji disaji, i zadnje najvaznije reci su bile da ga uviju u tu rimsku togu?
Poznavaocima je jasno i za njih je ovo jasan znak, da visoko gradirani Slobodni zidari nose odecu od Toge i tunike.

Vazno je nazanciti da su Raselovi roditelji bili clanovi Presbeterijanske crkve.
Po Kuli strazara iz 1916 godine, i carls rasel je odrastao kao Prebeterijanac.

Neverovatno mnogo presbeterijanaca su pripadali lozama.
Djems Anderson koji je stvorio moderne slobodne zidare je bio presbeterijasnki pastor i teolog.
Mnogi americki predsednici su bili Presbeterijanci i slobodni zidari.

Zmijo, vidi se da imate iste korijene. Ne pada iver daleko od klade. z:mrgreen:

Ja imam tu knjigu.

Nešta mi tvoj avatar mnogo liči na ...hari krišnu...

images

kada je bio mladji...:hahaha1:

P.S. Nemoj zameriti ...malo šale...

Ili da se Russellov naslednik Rutherford nazvao sudijom, i potpisivao se kao Judge Rutherford? Kakav sudija, kojim pravom sudija, čega sudija? li da je Rutherford objavljivao, da je po Isusovoj smrti, kad je njegovo telo položeno u grob, Jehova uništio Hristovo telo, dajući mu da se materijalizuje u više različitih tela kako bi uverio učenike da je vaskrsao, a onda bio uzdignut na nebo gde ga je Jehova ponovo pretvorio u arhanđela Mihajla?

Čuj.
Kao pogledaš da ga nisu prepoznali nakon smrti kako piše u novom zavjetu na par mjesta...

Da citiram Glasnika:

Zmijo, vidi se da imate iste korijene. Ne pada iver daleko od klade. z:mrgreen:

Nemamo nikakve sličnosti. I u masoneriju mogu da uđu neki za koje se kasnije ispostavi da nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa masonerijom.
Nećemo sad o inkviziciji, krstaškim ratovima, popovima pedofilima i sličnim pojavama za koje ti kažeš da nemaju veze sa hrišćanstvom.

A vidi ovo kako dotični sa ostalima ....slavi božić...

prez-xmas.psd.jpg

Nemamo nikakve sličnosti. I u masoneriju mogu da uđu neki za koje se kasnije ispostavi da nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa masonerijom.
Nećemo sad o inkviziciji, krstaškim ratovima, popovima pedofilima i sličnim pojavama za koje ti kažeš da nemaju veze sa hrišćanstvom.

Radi se o tome ne da imate slicnosti,nego da je osnivac JS-a bio mason. Eto...masoni nista dobro ne mogu napraviti,zabrljaju cega se god dohvate,pa cak i hriscanstva.z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back