gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Možda sve sem Novog zaveta, jer, bez obzira na dogmu o prvobitnom grehu, ljudi imaju slobodnu volju, dakle greše sami od sebe, nevezano za prvobitni greh.
Sta sa prvobitnim grijehom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda sve sem Novog zaveta, jer, bez obzira na dogmu o prvobitnom grehu, ljudi imaju slobodnu volju, dakle greše sami od sebe, nevezano za prvobitni greh.
Sta sa prvobitnim grijehom?

Au baćo, gledam dokumentarac o Joehovinim svedocima iz 1986. za koji su izdejstvovali da se ne prikazuje na američkim televizijama...biće pitanja i pitanja...
Na primer, znaju li današnji svedoci za knjigu "The finished mystery"....i obrt oko godine 1914....
Au baćo, gledam dokumentarac o Joehovinim svedocima iz 1986. za koji su izdejstvovali da se ne prikazuje na američkim televizijama...biće pitanja i pitanja...
Na primer, znaju li današnji svedoci za knjigu "The finished mystery"....i obrt oko godine 1914....
Bez prvobitnog greha ne bi bila moguća ona priča o prisilnom nametanju...kolektivne grešnosti...u smislu onog da smo svi grešni samim tim što smo rodjeni.
Ja imam tu knjigu.
U njoj je biskup Arije kao i Paul glasnici boga među njih sedam koji su bili na zemlji..
I na knjzi ima amblem krilatog diska sunca.
Interesantna je to udruga kao da su iz Masonske lože.
Ja imam tu knjigu.
U njoj je biskup Arije kao i Paul glasnici boga među njih sedam koji su bili na zemlji..
I na knjzi ima amblem krilatog diska sunca.
Interesantna je to udruga kao da su iz Masonske lože.
Po izvestaju Kule strazara od 1. decembra 1916.
Zadnje reci Carlsa Rasela su bile:
Uvijte me molim vas u rimsku Togu.
Covek umire zadnji disaji, i zadnje najvaznije reci su bile da ga uviju u tu rimsku togu?
Poznavaocima je jasno i za njih je ovo jasan znak, da visoko gradirani Slobodni zidari nose odecu od Toge i tunike.
Vazno je nazanciti da su Raselovi roditelji bili clanovi Presbeterijanske crkve.
Po Kuli strazara iz 1916 godine, i carls rasel je odrastao kao Prebeterijanac.
Neverovatno mnogo presbeterijanaca su pripadali lozama.
Djems Anderson koji je stvorio moderne slobodne zidare je bio presbeterijasnki pastor i teolog.
Mnogi americki predsednici su bili Presbeterijanci i slobodni zidari.

Da, da...krilato zlatno sunce na beše li skerletnoj podlozi...
Ja imam tu knjigu.

Ili da se Russellov naslednik Rutherford nazvao sudijom, i potpisivao se kao Judge Rutherford? Kakav sudija, kojim pravom sudija, čega sudija? li da je Rutherford objavljivao, da je po Isusovoj smrti, kad je njegovo telo položeno u grob, Jehova uništio Hristovo telo, dajući mu da se materijalizuje u više različitih tela kako bi uverio učenike da je vaskrsao, a onda bio uzdignut na nebo gde ga je Jehova ponovo pretvorio u arhanđela Mihajla?
Da citiram Glasnika:
Zmijo, vidi se da imate iste korijene. Ne pada iver daleko od klade.![]()
Beše...Da, da...krilato zlatno sunce na beše li skerletnoj podlozi...
Ili da se Russellov naslednik Rutherford nazvao sudijom, i potpisivao se kao Judge Rutherford? Kakav sudija, kojim pravom sudija, čega sudija? li da je Rutherford objavljivao, da je po Isusovoj smrti, kad je njegovo telo položeno u grob, Jehova uništio Hristovo telo, dajući mu da se materijalizuje u više različitih tela kako bi uverio učenike da je vaskrsao, a onda bio uzdignut na nebo gde ga je Jehova ponovo pretvorio u arhanđela Mihajla?
Nemamo nikakve sličnosti. I u masoneriju mogu da uđu neki za koje se kasnije ispostavi da nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa masonerijom.
Nećemo sad o inkviziciji, krstaškim ratovima, popovima pedofilima i sličnim pojavama za koje ti kažeš da nemaju veze sa hrišćanstvom.

A vidi ovo kako dotični sa ostalima ....slavi božić...
![]()

Radi se o tome ne da imate slicnosti,nego da je osnivac JS-a bio mason. Eto...masoni nista dobro ne mogu napraviti,zabrljaju cega se god dohvate,pa cak i hriscanstva.![]()
Nemamo nikakve sličnosti. I u masoneriju mogu da uđu neki za koje se kasnije ispostavi da nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa masonerijom.
Nećemo sad o inkviziciji, krstaškim ratovima, popovima pedofilima i sličnim pojavama za koje ti kažeš da nemaju veze sa hrišćanstvom.
Rasel je sa sve 33 im stepenom imao veze za masonima.
Iznenadio bi se šta su doborga napravili....ali svakom svoje.

To su lažne informacije...![]()