aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 24.800
Sta ima da dokazujem to su cinjenice.Dokazi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ima da dokazujem to su cinjenice.Dokazi.
Pa cime se dokazuje , nego cinjenicama.Sta ima da dokazujem to su cinjenice.
Prevod JS nije uopste prevod. To je jedna sasvim nova knjiga koja se bitno razlikuje od Svetog Pisma. Nemoj je citati.toliko odgovora, a opet nisam dobio odgovor.
ovo pitanje nije usmereno jehovinim svedocima jer ce oni logicno davati samo afirmativan odgovor, pitam iz ugla pravoslavlja da li ce me krivouciti ovo izdanje svetog pisma od onog koje bih kupio u spc.
Prevod JS je najbolji Biblijski prevodPrevod JS nije uopste prevod.
cinjenice sam iznelaPa cime se dokazuje , nego cinjenicama.
Kamo cinjenice?
Mogao se malo spretnije izraziti, ali niste ni vi neki sveci.niko se ne svadja
vidis hriscansku ljubav na delu
brane coveku da cita Bibliju
jesmo jer sluzimo BoguMogao se malo spretnije izraziti, ali niste ni vi neki sveci.
Gde Rajka?cinjenice sam iznela
Zasto.....odlicno pitanje na koje od aeternum neces dobiti odgovor ?Zašto bi samo JS bili ti koji''ispravno'' tumače Svetu Reč?
Ja sam napisala cinjenicu i one se ne objasnjavaju.Zasto.....odlicno pitanje na koje od aeternum neces dobiti odgovor ?
Sta si napisala ?Ja sam napisala cinjenicu i one se ne objasnjavaju.
I opet nisi rekao gde u Bibliji pise da treba upraznjavati paganske obicajeCovek cistim srcem dobro vidi.
mislim da cu ipak na kraju kupiti spc bibliju jer ovo nije za zezanje i ne zelim da rizikujem da budem indoktriniran u nesto levo.
to je sa originalnog hebrejskog?Tako je najbolje.
http://www.spc.rs/sr/dr_dragan_milin_shta_je_biblija_0 . Izgleda da je dr Dragan Milin preveo Stari zavet sa masoretskog teksta.
to je sa originalnog hebrejskog?
Dosta ti je to, nemoj daljeu pocetku stvori nebo i zemlju.
e I STVORI BOG SVETLOST.Dosta ti je to, nemoj dalje