gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Ma važi... Čuj stvorio svetloste I STVORI BOG SVETLOST.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma važi... Čuj stvorio svetloste I STVORI BOG SVETLOST.
I VIDE DA JE DOBRO.Ma važi... Čuj stvorio svetlost
mislim da cu ipak na kraju kupiti spc bibliju jer ovo nije za zezanje i ne zelim da rizikujem da budem indoktriniran u nesto levo.
Zato sto mozda stvarno ima neko ko bi hteo da krene da cita a nece da se mlati po forumuMa šta se palite, zajebava vas
Onda bi naslov bio "koji prevod biblije mi preporučujete" ovako je samo izazvao prepirku a to ako je iskren ne ide mu u korist.Zato sto mozda stvarno ima neko ko bi hteo da krene da cita a nece da se mlati po forumu
i meni je cudno malo to da on hoce da cita Bibliju, ali nema veze i da nece moze nekom drugom da posluzi temaOnda bi naslov bio "koji prevod biblije mi preporučujete" ovako je samo izazvao prepirku a to ako je iskren ne ide mu u korist.
Ma otvorio nam temu za raspravui meni je cudno malo to da on hoce da cita Bibliju, ali nema veze i da nece moze nekom drugom da posluzi tema
Šta je sekta - definicijaNe postoji pravoslavna Biblija.Biblija je sveto pismo,za sve Hriscane.Pravoslavci su samo jedna sekta u hriscastvu.
Nije tacno.Šta je sekta - definicija
Секта је издвојена или затворена група људи која чврсто следи своја начела. Најчешће се секта формира насупрот основној групи из које је потекла, развијајући учење, које је по уверењу чланова секте, исправније у односу на учење основне групе
Sad pogledaš vaseljenske sabore, uporediš pravoslavne i rimokatolike i videćeš ko je ostao ortodoksan. A ovi što traju stotinak godina se sekte sektinih sekta.
Šta se brecaš?Nije tacno.
Sekta je odvajanje od pravog obozavanja Boga Jehove JHVH
dakle sve crkve su time sekte osim prave vere
Tvoja percepcija me ne zanima niti ima veze sa mnomŠta se brecaš?
Da te ne zanima ne bi me citirala. Opet si željna pažnje?Tvoja percepcija me ne zanima niti ima veze sa mnom
Vidim tebi treba paznjaDa te ne zanima ne bi me citirala. Opet si željna pažnje?
i to JHVH Jehova
Moja majka je bila astrološkinja, tarot-čitačica, mistik, imam hrpu knjiga koje ne želim da bacim, a ničemu mi ne služe.
do vrata prodavnice ali bila nedelja pa ih je samo poljubio@Moljac64, dokle si stigo
Bile dve bebe u mraku i dosla treca pa upalila svetloPa kako nije dobro, svetlost alo